Življenjske izkušnje ( pa tovrstne k sreči ne iz prve roke )
Iz ust moških? Ljudje, ki nočejo sprejet odgovornosti, dostikrat malo priredijo resnico;).
Zadnjič mi je moj oče jamral, kako je njegovemu kolegu zanosila ljubica. Baraba grda! Moje prvo vprašanje je bilo, ali je rekla, da je kt. Ne. Ja, kdo je pa potem otroka naredil? Oba. Če ga nočeš met, uporabljaj kondome, se pa lahko tudi tam zgodi.
POtem mi je čez 14 dni prišla mami, da je od njenega partnerja prijatelj v tej godlji - zagrizen samec popri 43, imel je 35letno ljubico... pa je šla in zanosila! Neverjetno, kaj vse si ženske privoščijo, kar zanosijo! Tudi on je vedel, da ne jemlje kt. Sem rekla, da za take primer obstaja ena zelo enostavna rešitev, ki se ji reče kondom. NI 100%, ej pa precej boljše kot nič;).
Potem se tu pojavi tema, kjer fant sumi punco, da je iz kondoma vzela njegovo spermo in si jo vbrizgala not...
In potem se vprašam: pa kdo je tu nor? Če moram nekoga izbrat, potem vi, da najdete ravno take psihote in vseeno spite z njimi... Zakaj bi bil kdo v zvezi z nekom, za katerega misli, da je tak? Nikoli ne bi bila z moškim, ki bi mi recimo podtikal tabletke... Če bi ga tega sumila, bi se konkretno skregala, da bi prišla do dna, kaj je na tem. Ne bi mogla pa spat z njim, če mislim, da je tak...