IZVIRNO SPOROČILO: LuLu
Zadnjih par postov meni ni všeč. Ok, ene ne verjamete zgodbi... pa dajmo biti res realni... marsikaj na RR je "forumska resnica". Jaz sploh ne iščem prave resnice, vem pa dobro, da taki moški so, take stavke izrečejo in so take žesnske, ki jih slišijo. Ugibanje dalje in globje je čisto brezveze.
Pa če je avtorica mogoče sama ena velika psihopatka (opravičilo avtorici), sem sigurna, da pa nekatere, ki berejo to temo, hočejo kaj za sebe in svojo nesrečno vezo prebrati. Včasih se mi zdi, da se pozablja, da veliko ljudi to bere... ne samo tiste prijavljene in tisti, ki to pišejo. Marsikdo je registriran ali pa ne in ni dal niti enega posta v vseh letih RR, ga pa samo bere.
Avtorica piše, da je padla v depresijo s samopoškodbami.....torej iz tega lahko predvidevam, da je mož posesiven do nje, oz. ona v svojem depresivnem stanju omenja to kot posesivnost ravno zaradi njenega stanja......
Ne glede na to, ali ti iščeš pravo resnico ali ne.....drugi mogoče na problem ne gledajo tako enostransko......in prav je tako....da si potem vsa RR publika, tudi tista nedejavna, ki samo bere in ne sodeluje, lahko izlušči iz vsega tisto, kar se ji zdi pomembo, ker dobi več pogledov na določeno stvar....ne zgolj pogled v stilu "boga reva....moški so barabe.....idita oba na terapijo".....in potem se dostikrat skozi pisanje, ko je človek "sprovociran" med vrsticami potem začne luščiti tista prava resnica, ki jo tudi nedajavno občestvo bere in potrebuje za rešitev svojega problema......
In ravno zato, ker veliko ljudi to bere, ne moremo odgovarjati ljudem vedno v olepševalni obliki oz. zgolj tako, kot želijo sami slišati......
Razlika v tem primeru je ta, da se vas je večina omejila zgolj na partnerski odnos oz. na rešavnje partnerskega problema.....in je razen tega, poišči si strokovno pomoč in nehaj jemati deprisive reševala partnerski problem......depresivno stanje pa v bistvu povsem negirala....
Jaz sem pa pač videla večji problem v njeni depresiji in da ravno ta depresija dela problem v partnerskem odnosu......ker avtorica teme skozi deprisivne oči vidi partnerja takega kot je......kar ji je tudi strokovanjakinja v bistvu povedala, ko ji je dejala, da naj ne dela večjih premikov v življenju, ker "ni zdrava".....