cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: 2 letnik še kar ne spi

clock-img

07.10.2012, 23:45

clock-img

Stanislava_

pencil-img

4004

IZVIRNO SPOROČILO: amii

Včeraj mi je vzgojiteljica v vrtcu rekla, da je vzoren pri spanju. Sam se uleže na ležalnik, sam (!!!!!!!) zaspi, flaške ne zahteva (!!!!!!) in spi 2 polni uri. Je eden redkih novincev, kjer ni problemov pri spanju user posted image .

Po svoje je logično. Doma dobi dovolj bližine in se v svetu počuti varen.

Kdaj je bližina navada in razvada, in kdaj potreba, je težko reči, tudi težko je otroku logično razložiti. Mama in ata spita skupaj, on sam, in še majhen je. Tukaj ne kompliciram, ampak mene ne moti,  tudi če kdaj ponoči prileze in se stisne. Jo pač stisnem, in spimo naprej.

clock-img

15.11.2012, 21:38

clock-img

roberta

pencil-img

503

Ko so se pri nas zbujali (se včasih še), so enostavno prišli k nama v posteljo - in to do jutra. Nismo nikogar nazaj nosili. Pa nas je bilo pogosto tudi vseh pet v isti postelji :)  Sčasoma pa se otrok nekako udomači tudi v nočni sferi svoje sobe in je tega vedno manj. 

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem