cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Sven in še za sestrico na S

clock-img

20.09.2012, 11:26

clock-img

Aninchy

pencil-img

2310

Sonja, Sanja, Saša, Sabrina, Stela, Simona...

Suri mi je všeč user posted image

< Sporočilo je popravil Aninchy -- 20.9.2012 11:40:54 >

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

clock-img

20.09.2012, 13:27

clock-img

lotkla

pencil-img

278

IZVIRNO SPOROČILO: Tejči

Selinauser posted image

Se podpišem.

clock-img

20.09.2012, 14:19

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

no zdej pa samo še čakam, da bo ena rekla, da jo Selina asocira na - slina user posted image

clock-img

20.09.2012, 15:55

clock-img

hmm...

pencil-img

2867

Sara ampak mi bol paše Stela.

Kadar neko stvar izgubimo, šele takrat se zavedamo kaj smo imeli!

http://www.zavetisce-horjul.net/index.php

-----> POMAGAJMO JIM!!!!!

clock-img

20.09.2012, 22:31

clock-img

cilla

pencil-img

763

IZVIRNO SPOROČILO: Gromska

Meni zraven Svena zasije Sinja. user posted image

Krasno. In edina asociacija, ki jo imam, je nebo :)
Drugače pa.... morda vama sede Syntia.

clock-img

20.09.2012, 22:58

clock-img

simonasven

pencil-img

12

Punce, hvala za dosedanje predloge. Med temi imeni so nama z možem všeč Sanja, Stina, Sarina in Sintija. Sicer je Sintija malo daljše, ampak me bolj kot to zanima, ali je to le verzija "piši kao što govoriš"? user posted image  Ker se mi zdi, da je originalno Cynthia ali nekaj takega. Mož pravi, da je od teh Sanja še najbolj ziher, Stina in Sarina sta tudi njemu sicer všeč, ampak sta mu nepoznani imeni in se zato težje odloči. Katero je pa vam od teh najboljše?

clock-img

20.09.2012, 23:00

clock-img

simonasven

pencil-img

12

Aja, pa Syntia je tud fajn, ampak spet ne vem, ali je ta začetni S le fonetično zapisan ali je tudi kje v tujini tako. No, Selina mi je manj všeč, me pa nič ne asociira na slino.user posted image

clock-img

21.09.2012, 00:16

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

http://www.behindthename.com/name/cynthia

kakor vidiš, je original grško Kynthia - K (in ne S in ne C)

clock-img

21.09.2012, 00:21

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

ha, sem zdajle opazla - Če boste izbrali Sanja, boš lahko sestavila smiselen stavek iz njunih imen:

sven sanja. user posted image user posted image

clock-img

21.09.2012, 07:01

clock-img

škrpijonka

pencil-img

552

Imam sosedo Selino in nisem nikoli pomislila na slino.

Svet je takšen, kakršnega hočemo videti ... Nekateri tožijo, da ima vrtnica trnje, jaz pa sem vesela, da ima cvet.

clock-img

21.09.2012, 12:27

clock-img

astrid1

pencil-img

896

Savina

clock-img

22.09.2012, 19:16

clock-img

pelin

pencil-img

1701

Poznam kar nekaj deklic z imeni na s in kar je zanimivo, da so nasprotno od tistih ta starih (Stank, Sonij, Simon, Smiljan...)vsa ta novejša precej eksotična..nekako uvožena...npr. Sari, Sana, Sela ,Soraja...po svoje so zanimiva...čeprav ne ravno po mojem okusu...

clock-img

22.09.2012, 22:34

clock-img

simonasven

pencil-img

12

IZVIRNO SPOROČILO: pelin

Poznam kar nekaj deklic z imeni na s in kar je zanimivo, da so nasprotno od tistih ta starih (Stank, Sonij, Simon, Smiljan...)vsa ta novejša precej eksotična..nekako uvožena...npr. Sari, Sana, Sela ,Soraja...po svoje so zanimiva...čeprav ne ravno po mojem okusu...

A Sari je tudi ime? Mi je simpatično, sploh, ker mi je všeč ime Sara, pa me ravno to, da je tako pogosto, odbija. Že za fantka smo iskali bolj redko ime in zato izbrali Sven. Sari mi je pa tudi všeč, samo se bojim, da bi itak vsi mislili, da je Sara in bi morala vsakemu dopovedovati, da je Sari. Sicer pa je sari tudi indijsko oblačilo, a ne? Če to pomislim, pa nekako ni tako primerno za ime.user posted image Ali pa?

clock-img

23.09.2012, 00:31

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

Sari je finska Sara. http://www.behindthename.com/name/sari-1
če že mate skandinavskega Svena, je lahko še Sara v skandinavski obliki; Sari ali Saija. Saija je pomanjševalnica od Sari. finci majo zanimive pomanjševalnice. recimo od moje (finske) prijateljice hčerki je ime Minea in jo kličejo Minku. Sari je Saija, Ana je Anina.. itd.
imho anyway user posted image

ima pa tudi indonezijski pomen
http://www.behindthename.com/name/sari

lahk je pa tud Suri user posted image - je pa isto Sara, samo zapisana v jidiš obliki
http://www.behindthename.com/name/suri

clock-img

26.09.2012, 16:58

clock-img

mayci

pencil-img

2322

Meni je od naštetih oz, prej omenjenih mi je všeč Stina, Stella. user posted image

Lepo je biti mamica.. :))

clock-img

26.09.2012, 17:17

clock-img

kokosh

pencil-img

524

Solveig?

clock-img

26.09.2012, 19:48

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: kokosh
Solveig?

a ni pol bolj praktično, da se vzame zapis, ki se ga tukaj lažje bere - Solveij, Solvei? ker tudi te namreč obstajajo (sicer je Sloveig najbolj pogosta).
ime izhaja iz "old norse" (stare skandinavščine) in to iz sól "solnce" and veig "moč" - torej moč sonca.

< Sporočilo je popravil mateyka -- 26.9.2012 19:49:43 >

clock-img

30.09.2012, 21:50

clock-img

simonasven

pencil-img

12

Živjo, me nekaj časa ni bilo tu gor, vmes smo dali imena malo na off. Še vedno nimamo izbrano, izbiramo pa zdaj med Sanja, Sari in Stina. Kaj pravite, katero je lepše?

clock-img

30.09.2012, 21:51

clock-img

Janya

pencil-img

547

meni Sanja

clock-img

30.09.2012, 21:53

clock-img

pelin

pencil-img

1701

Meni enako sedeta Sven in Stina ter Sven in Sari... Mogoče za malenkost celo Stina bolj...Sanja mi nekako ne gre k Svenu...

clock-img

30.09.2012, 21:55

clock-img

pelin

pencil-img

1701

Ha, ha...ti samo nas vpraši, pa boš takoj vedela pri čem si...user posted image

clock-img

30.09.2012, 22:06

clock-img

Shorty_

pencil-img

6792

še vedno sem za Stino user posted image

clock-img

30.09.2012, 22:15

clock-img

simonasven

pencil-img

12

Glede na to, da je Sven skandinavsko ime, bi najbrž res zraven najbolj pasalo ime Stina, ki je tudi baje skandinsvko kot je ena tukaj napisala. Mi je pa mož rekel, da bo to ime težko uporabljati v stilu s Stino grem ... ker se bo slišalo kot, da grem s Tino ... Ne vem, no. Najbrž preveč kompliciramo. Sari mi je bilo pa prej tudi nepoznano in mi je čudno, da tukaj tega imena nihče ne uporabllja. Sem šla gledat na SURS in za Stino pokaža, da jih je 30, za Sari pa manj kot 5 oz. da se to ime ne pojavlja.

clock-img

30.09.2012, 23:23

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

Sari mi je cute user posted image eh, sem pristranska; po moje zato ker mi včasih našo pokličemo Nari user posted image

clock-img

01.10.2012, 16:18

clock-img

scorpiogirl

pencil-img

1096

Meni je Sari ful všeč user posted image

Ni nam dolgčas :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem