cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Kdaj, kje, kako - spermiogram v MB

clock-img

20.10.2005, 15:26

clock-img

Andy

pencil-img

24

Aja, pa možeka dobro pocrkljaj, saj je to zelo velik šok zanj. Se mi zdi, da ženske lažje prenašamo, ker se o tem pogovarjamo, moški pa večinoma držijo v sebi.

clock-img

20.10.2005, 16:28

clock-img

Anonimen

Andy, lepa hvala za vzpodbudne besede in pojasnila. user posted image

user posted image

clock-img

20.10.2005, 22:26

clock-img

PBJ

pencil-img

2189

V MB se je treba naročit na spermiogram... Moj ga je imel lani spomladi in je čakal en mesec, čeprav bi moral še dlje, a je ravno takrat, ko se je naročal, nekdo odpovedal in je dobil njegov datum.
Ja, najslabše je čakanje...a vse mine in pridejo tisti najlepši trenutki, za katere se tudi splača čakati (user posted image )...

Lp in naj čim prej pride tudi vaš danuser posted image user posted image user posted image

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

clock-img

24.10.2005, 16:19

clock-img

Neža81

pencil-img

717

No, naj še jaz povem da sem mojga naročila 29.9.2005, naročen pa je 19.1.2005. Baje, da imajo v mb gužvo. Ob 8.00 morava biti tam, on odda seme, počakama dve uri na izvide, potem pa greva kar k dr. Rejliču na posvet.

Lp,Neža

clock-img

31.10.2005, 08:30

clock-img

digi

pencil-img

986

Neža, par dni pred nama sta se naročila, pa imata mesec dni prej datum?! Jao- nimama srečeuser posted image

Irgendwie, irgendwann, irgendwo...

Timon ti si moj sonček!!!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem