IZVIRNO SPOROČILO: Stanislava_
IZVIRNO SPOROČILO: pelin
Ha, ha... Lulu se mi zdi da te je Stanislava malo stisnila v kot in zdaj begaš sem in tja in ne veš kako bi se pač spravla ven...enostavno ji odgovori če ji znaš....ni treba biti žaljiva.......sicer pa ni važno....
Ja, malo izgubljena je LuLu..itak .
Če ne znaš..žališ.
Ok, vidve... nisem nič stisnjena. Sodelujem koliko mi je in pišem si, s kom mi pač je. Ni neke velike filozofije tukaj. Posti od Stanislave_ mi dajo neko negativno energijo, ko jih berem, celo me spominjajo na eno izbrisano uporabnico.
Zdaj pa odgovor, ampak ne bo tak, kot bi vidve želele. Bo tak, kot ga jaz želim dati.
Ali misli Stanislava_, da imam 6 let, da ji lahko v enem postu napišem, kaj sem se od takih ljudi naučila, ali nisem sposobna tega napisati ali pa sem toliko stara, z toliko znanja, da v en post to ne morem ali ne znam napisati. A me razumeta?
Kaj če mene nekdo z enim vprašanjem narediti izgubljeno, če mi pa ni tega za pisati. Lahko pa Stanislava prebere mojih 4100 postov na RR, pa bo dobila neko sliko, kaj in kdo sem, kaj so me drugi naučili, ampak še vedno bo to ena kapljica tega, kar sem jaz v celoti.
Mogoče s kom drugim bi kaj več napisala, ampak uporabnica Stanislava_ mi pač ni privlačna za tako pisanje. Saj ni edina, jih je več s katerimi ne bi debatirala na široko. Nič ne žalim, pač mi ne ustreza. To, da je težka in radovedna nisem mislila kot žalitev, se opravičujem, če je tako napisano. Naj se pač drugi z njo ukvarjajo in ona ne z mano... to je vse.