cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: II pričakujemo oktobra 2012

clock-img

27.10.2012, 13:27

clock-img

Shana86

pencil-img

878

Babay2012 in danyy čestitam user posted image

Moja pa je pritekla, tako da se selim v november.

clock-img

27.10.2012, 14:09

clock-img

aviva83

pencil-img

96

pozdravcek user posted image
hvala vsem za lepe zelje user posted image mi2 sva še vedno v desetih nebesih...ubistvu kar ne dojameva da čez 9 mesecev dobimo našega/našo sončka/čico user posted image user posted image user posted image vsak dan delava test hehe če je res to to in vedno se nariše tisti lep plusek user posted image user posted image user posted image
baby2012 in danyy user posted image user posted image obema user posted image user posted image upam da se kaj tipkamo tudi v drugi temi...

ostalim ki pa še čakate pa pošiljam user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.10.2012, 16:08

clock-img

tara04

pencil-img

32

Čestitke vsem novim user posted image user posted image user posted image user posted image
No, moje pa še kar dni, zdaj smo že 3 dni čez...še nikoli ni tako zamujala...zjutraj naredim digitalni CB, pa da vidimo.
Včerej so zginili vsi simptomi, tako da user posted image . Čeprav ne verjamem, da bo kaj...sem v četrek naredila 3 teste..CB plus tanek kot las, in potem FS brez črtice in Muellerjev test brez črtice, tako da dvomim da bo kaj.
Res,da takrat ni bil jutranji urin user posted image .
Ne vem kaj naj si mislim...moram počakat do jutri...

clock-img

27.10.2012, 16:26

clock-img

lillith82

pencil-img

176

Wiiii kolk vas je že rozastih user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke vsaki posebej in lepo nosečnost user posted image user posted image user posted image
Klimtovka jz pa zate držim pesti da bo tista rahla črtica postajala vedno bolj debela user posted image

Shana86 naj se ti besede pozlatijo user posted image Da bi blo barem pri meni tako.

Danes so me v službi začele nekak čudno (.)(.) tiščat. Me je imelo da bi si kost iz modrca ven spulila. Ne bolijo me, ampak samo nekak so mi odveč user posted image ...mogoče, mogoče je to kak znak. Ma ne vem več.

Tara04 takšno tanko črtico sem imela tud jaz na CB pred kakšnim tednom...vsi ostali mi kažejo negativno. Upajmo da se pri obeh v kratkem pokaže močnejša črtica user posted image jaz grem zdej naslednji teden na krvnega, ker se mi že živčki kravžljajo.

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

clock-img

27.10.2012, 16:45

clock-img

šrimpf

pencil-img

401

ooo to pa je lepo brat, toliko nosečk. čestitam in vam želim lepo nosečnost!

jaz pa čakam menstruacijo, sem pa v petem krogu. v prejšnjem ciklu je prišla menstruacija že 4.10., kar je kar 4 dni pred predvideno, zato svoj težko pričakovani plusek mogoče pričakam še ta mesec. naredila sem sicer že tri teste, prvega 5 dni po zadnjem možnem oploditvenem odnosu, naslednjega čez ene par dni, zadnjega pa včeraj, pa so bili vsi negativni. delala sm pa FS. ampak se tolažim, da je bilo mogoče še prezgodaj. me je pa zdravnica poslala na pregled ščitničnih hormonov, je rekla, da mogoče tudi to ovira spočetje. čakam torej... user posted image

joj sem smešna! jasno, da je bilo pet dni po odnosu prezgodaj. ampak jaz se enostavno ne morem zadržat!!!! user posted image

< Sporočilo je popravil šrimpf -- 27.10.2012 16:47:16 >

clock-img

27.10.2012, 17:00

clock-img

tara04

pencil-img

32

lillith82 močno stiskam pesti za obe....

clock-img

27.10.2012, 18:56

clock-img

Klimtovka

pencil-img

90

Shana86, en user posted image zate!

Haha, aviva83, mislim, da ko bom tudi jaz dočakala user posted image , bo moja zgodba podobna tvoji s testi user posted image

tara04 , držim pesti!

lillith82, jaz bi na tvojem mestu že zdavnaj izgubila živce user posted image Čim prej javi, kaj je krvni pokazal!!! Upam, da bo pokazal lepo novico user posted image

šrimpf, mogoče pa je oktober najin user posted image Jaz si skoz ponavljam to, glede na to, da imam v tem mesecu še eno "priložnost" user posted image user posted image

Vsem nosečkam še enkrat čestitke in naj vam nosečnost mine lepo in brez skrbi, ostalim, ki pa še čakate, pa na polno navijam!!!user posted image Ni še konec oktobra, še imamo čas user posted image

clock-img

27.10.2012, 21:54

clock-img

Tammyv

pencil-img

85

najprej čestitke vsem novim nosečkam.

Moja pa je prošla, tako da se slim v november.

clock-img

28.10.2012, 08:11

clock-img

baby2012

pencil-img

23

Hvala vsem za čestitke! Čestitke tudi tebi danyyuser posted image user posted image user posted image

Klimtovka jaz nisem imela nobenih posebnih znakov, še zdaj jih nimamuser posted image . Zadnjič me je malo križ bolel, kot me ponavadi preden jo dobim, samo je pol ni bilouser posted image . Edino to mogoče, da sem imela nekaj dni po ovulaciji tak smešen občutek v trebuhu,tak ko da bi se mi mišice krčile (ne znam drugače povedatuser posted image ). Držim pesti zate in za vse ostale!

clock-img

28.10.2012, 08:40

clock-img

tara04

pencil-img

32

Moja user posted image je ponoci prisla user posted image . Očitno je začutila,da nameravam narediti test in mi ga je prišparala za november user posted image .
Tako,da več sreče prihodnjič...je pa ta mesec zamujala največ do sedaj...
Držim pesti za vse,ki še čakate!

clock-img

28.10.2012, 18:26

clock-img

curly

pencil-img

851

PRIČAKUJEMO: user posted image in user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

x.10.
_saskia_user posted image

1.10.
Shana86 (8. krog) user posted image

2.10.
Anon2012 (2. krog po SS) user posted image
briošuser posted image

3.10.
pluseki (1. krog po laparoskopiji)

6.10.
trezka (8. krog)user posted image
Klimtovka (9. krog) user posted image

7.10.
S* (11. krog)user posted image
šrimpf (4. krog)user posted image

8.10.
črtica1user posted image

9.10.
Anonimna (A) (1. krog po SS)user posted image
tana01user posted image

10.10.
LittleSunuser posted image

11.10.
mamica deklicam (8. krog)user posted image
Blondinkicauser posted image
miskulauser posted image

12.10.
smeška83user posted image

13.10.
kaatkaauser posted image
ena_štajerkauser posted image
lillith82 (10. krog)

14.10.
tara.81 (11. krog)
mehurčica

15.10.
Honey26 (1. krog) user posted image
srečki user posted image
_Anida_user posted image

16.10.
malamut (4. krog po abraziji)user posted image
GregUr (2. krog)user posted image
Anonimna (Urša) (1. krog po SS) user posted image

17.10.
ta*mala (2. krog)user posted image

19.10.
Žabica86 (11. krog)

21.10.
monsyuser posted image

22.10.
pika555user posted image

23.10.
aviva83 user posted image

24.10.
Magična (4. krog)
Tammyvuser posted image
Nikki34user posted image

25.10.
Cassiopeia (1.krog)
baby2012 (5.krog)user posted image

26.10.
Nessika18 (7. krog)user posted image
Radenska_ (1. krog)user posted image

27.10.
Lanaia90user posted image
Shana86 (9. krog)user posted image
danyyuser posted image

28.10.
študentka86 (1.krog)user posted image

29.10.
pišanec
Klimtovka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 46

user posted image NOSEČKE: 10 

user posted image USPEŠNOST: 21,74% user posted image

user posted image NAVIJAČICE:user posted image

smeška83, LS, mamica deklicam, niinii, katte,
črtica1, Helenčica, trezka, Honey26, srečki, pluseki, katka_, curly, aviva83, čiba, *viva*, _saskia_, _sonček, baby2012, witch

clock-img

28.10.2012, 18:28

clock-img

curly

pencil-img

851

Čestitke novima nosečkama!!! user posted image user posted image user posted image
Vsem, ki ste dobile nezaželen obisk user posted image pa user posted image user posted image user posted image
witch hvala, ker si vskočila in posodobila seznamček! user posted image

< Sporočilo je popravil curly -- 28.10.2012 18:31:08 >

clock-img

28.10.2012, 21:05

clock-img

pišanec

pencil-img

147

Evo, se tudi jaz javljam, da me lahko obarvate v modro. Cestitke vsem noseckam. Vsem nam ostalim pa drzim pesti, da bo november ta pravi mesec. P

clock-img

29.10.2012, 08:50

clock-img

LittleSun

pencil-img

2300

Koliko nosečk user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce čestitke, to je tak, tak bi moral biti vsak mesec user posted image user posted image

polivam z roza še zadnje dni user posted image user posted image

clock-img

29.10.2012, 08:59

clock-img

mamica deklicam

pencil-img

2385

sedaj, ko je curly vstavila uspešnost, lahko opazimo, da je vsak mesec res 25% uspešnost. Čestitke vsem nosečkamuser posted image in kar tako naprej. Meseca še ni konec.

clock-img

29.10.2012, 09:36

clock-img

mojamura

pencil-img

5505

Tudi iz moje strani iskrene čestitke ob nalulanem +. Sem zelo vesela za vsako izmed vas. Želim vam lepo, mirno nosečnost, hiter porod in zdrave otročke!user posted image user posted image user posted image

Vsem , ki se selite v november pa pošiljam pozitivno energijouser posted image

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

clock-img

29.10.2012, 10:03

clock-img

_sonček

pencil-img

229

Kako lepo user posted image  spet dve novi user posted image  ČESTITKE baby2012 in danyy!!!!!

Za vse, ki vas je obiskala user posted image  pa pošiljam user posted image user posted image user posted image

V nas vseh je še vedno otrok, ki verjame v čudeže. Za otroke so čudeži preproste reči. Vsak dan je čudežen – nepojasnjen, poživljajoč, vedno nov!

clock-img

29.10.2012, 21:19

clock-img

Klimtovka

pencil-img

90

Čer punce!

Jaz še kar čakam svojo user posted image , danes ima čas priti do polnoči, pol pa bolje zanjo, da ne hodiuser posted image Bojim se, da sem se preveč obremenjevala z vsem skupaj in zaradi tega zamuja, upam pa vseeno na user posted image Drugače pa bom jutri naredila test, pa mislim, da bo vse jasno...user posted image

clock-img

29.10.2012, 22:41

clock-img

GregUr

pencil-img

520

Klimtovka, držim pesti, da zjutraj nalulaš pluska, da dvigneš povprečje user posted image user posted image user posted image

ostale pa tudi, kolk vas še je? še dva dni mate časa!! user posted image glejte da bosta rozikeee!! user posted image

clock-img

29.10.2012, 23:44

clock-img

lillith82

pencil-img

176

klimtovka držim pesti user posted image user posted image

Jaz pa jutri dopoldan izvem pri čem sem, ko imam pregled pri ginekologu. Nočem nič pričakovat da ne bom preveč razočarana, ker so me do zdaj v obup spravljali že testi ki so bili negativni ( no razen en očitno lažno pozitiven). Tako da javim jutri kaj bom izvedela.

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

clock-img

30.10.2012, 07:32

clock-img

ta*mala

pencil-img

707

Držim pesti, da še kera nalula user posted image

Imam pa eno vprašanje - a katera kaj ve o tem, ali v primeru, ko pride do oploditve (tisti mesec) lahko ovulacija boli občutno bolj kot ponavadi? ...je bolj izrazita?user posted image

clock-img

30.10.2012, 08:37

clock-img

curly

pencil-img

851

Saj telo ne more vedet vnaprej, če bo prišlo do oploditve. user posted image Do nje pa pride po O.
Vem, da je zelo zelo težko počakati teh 14 dni, sama sem čakala že žnj-krat, ampak ni bolj zanesljivega dokaza kot izostanek user posted image in pozitiven test. Vsi znaki prej so nezanesljivi, še posebej tam 10-12 dni po O, ker so lahko PMS.
Glede O pa lahko še to povem, da jaz imam enkrat boleče, drugič sploh ne vem, da jo imam uspeha pa še ni bilo.

clock-img

30.10.2012, 08:40

clock-img

ta*mala

pencil-img

707

Ja firbec pač, kaj čem...user posted image

Se mi je v nedeljo nekako zdelo, da bo o iz levega jajčnika, nakar se je potem očitno včeraj izkazalo da je spet z desnega ( že drugi mesec zaporedoma...) Bolel je pa k hudič spet... tko da včeri pač ni šlo user posted image sva pa predvčerajšnjim, tako da upam, da en dan so pa prežveluser posted image

clock-img

30.10.2012, 11:35

clock-img

Klimtovka

pencil-img

90

No, jaz sem lulala in nalulala.....en velik NIČ!!! user posted image Kar pomeni, da je čas, da se pripravim na prihod user posted image

clock-img

30.10.2012, 11:55

clock-img

Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala

Držim pesti, da še kera nalula user posted image

Imam pa eno vprašanje - a katera kaj ve o tem, ali v primeru, ko pride do oploditve (tisti mesec) lahko ovulacija boli občutno bolj kot ponavadi? ...je bolj izrazita?user posted image

Ne, to ni znak. Mene vedno boli kot user posted image , pa nisem še user posted image . Imam pa kontra problem...kot rečeno me o vedno fuuul boli, ta mesec pa nisem čutila nič - morala bi bit v nedeljo (je vedno točna), pa me do danes razen rahlega špikanja ni bolelo še ničuser posted image Je pa prisoten očiten o izcedek - sedaj pa ne vem...a je o že bila in je nisem čutila ali šele bo? user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem