cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Ideje?!

clock-img

04.09.2012, 09:20

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

Tipppi, kaj pa Gabriel?

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

clock-img

04.09.2012, 09:20

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Jonatan Levjesrčni - preberi knjigo Brata Levjesrčna, pa ti bo to ime res ratalo všeč:).

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

04.09.2012, 09:27

clock-img

LittleSun

pencil-img

2300

Kaj pa Pavel in Matija...sicer niso tako dolga, kratka pa tudi ne user posted image user posted image

clock-img

04.09.2012, 09:44

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

Marcel mogoče?user posted image

clock-img

04.09.2012, 10:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

04.09.2012, 10:07

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

Tipppi, kaj pa Gabriel?

jaaaaaa, ideje padajo. Všeč mi je user posted image user posted image pa potem pride ven gabi. To mi je pa tudi všeč. sicer se sliši kot punčka, ampak če človek malo bolje pomisli. gabi. ja to gre čez user posted image user posted image

clock-img

04.09.2012, 10:08

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

inigo marcel mi ni všeč. hvala vseeno user posted image

LS mm. mi ni. hvala user posted image

Jonatan vedno bolj pada v uho user posted image

clock-img

04.09.2012, 10:17

clock-img

Tutan

pencil-img

1441

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

inigo marcel mi ni všeč. hvala vseeno user posted image

LS mm. mi ni. hvala user posted image

Jonatan vedno bolj pada v uho user posted image

Jonatan je res lepo ime. Pa tudi potem krajšana različica Jon ni švoh user posted image Dolga imena pa ljudje v večini krajšamo. Si pa lahko striktna in to striktnost preneseš na otroka, ki bo tudi vrtsnike v primeru želje krajšanja popravljal.

Čudovita imena sta mi tudi Jakob in Maksim.

clock-img

04.09.2012, 11:25

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

Ah, jst sem pa čudna, pa za fanta takoj najdem ime. user posted image In sem si pri drugem oddahnila, ker je namesto pričakovane punčke prijokal fantek! user posted image Ampak samo zaradi imena, da ne bo pomote. user posted image

Na žalost so mi všeč bolj kratka slovenska imena. Izmed že zapisanih mi je pa čudovito Benjamin, zelo lepo pa še Tobias ali pa Tobija. user posted image

ronja, poznam fejst fanta z imenom Ron. user posted image No, pa ene pet nemških ovčarjev tudi... user posted image

Tippi vem, da je težko. Meni je bilo vsakič, ampak na koncu sta najina fanta dobila imeni, ki sva ju že precej zgodaj izbrala. Ne predstavljam si, da bi jima bilo drugače ime. Pa mali še tako ponosno izgovarja svoje, bog ne daj, da ga pokličeš kako drugače! user posted image

18. julij je prav poseben dan!

clock-img

04.09.2012, 11:27

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

Pozabila... Najin ta mali ima sovrtičkarja Timoteja. Ga vedno kličejo samo tako, ne Tim ali Timi. user posted image

clock-img

04.09.2012, 12:36

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

pri nas v vrtcu so vse klicali s polnim(i) imenom/imeni. zdaj sicer tudi, samo mamo res svašta od imen in črkovanj (internacionalni vrtec), otroci so čist skulirani, noben ne zeza al čudno gleda. ne vem od kje ta fiksacija na zafrkavanje, jaz je nikoli nisem videla ne doživela.

clock-img

04.09.2012, 12:37

clock-img

Inigo

pencil-img

4378

ni panike user posted image

pr teh dolgih imenih je vedno tk, da se kliče otroke potem po neki krajši verziji. zakaj mu je potem tako ime??? mu je ime jonatan in ga kličejo jon. al pa aleksander in ga kličejo sandi. maš milijon teh izpeljank. mogoč mi ravno zato dolga imena niso všeč...

clock-img

04.09.2012, 12:43

clock-img

Češnca

pencil-img

2423

IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

ni panike user posted image

pr teh dolgih imenih je vedno tk, da se kliče otroke potem po neki krajši verziji. zakaj mu je potem tako ime??? mu je ime jonatan in ga kličejo jon. al pa aleksander in ga kličejo sandi. maš milijon teh izpeljank. mogoč mi ravno zato dolga imena niso všeč...

Se mi zdi, da je to odvisno od vsakega posameznika. Jst sem recimo imela dve sošolki, ena je še danes Katra, druga Katarina. Tako poznam Urško in Uršo, Metko in Meto. Vse odrasle! user posted image

clock-img

04.09.2012, 12:45

clock-img

Michelle12

pencil-img

359

Kaj pa Jernej?

Zakaj pa ne daš res Alejandro ? :) Sva se en dan pogovarjala z mojim, pravi, da si človeka s tem imenom predstavlja ful hudega. Lepa moška postava, visok, vedno lepo zrihtan in z dobrim avtom- Poršejem ( je nor na Poršeje).

V bistvu je opisal enega igralca iz ene nadaljevanke, ki jo je gledal samo zaradi tega tipa :)))

Al pa Vladimir? ;)

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

http://www.mojalbum.com/mateja-1234

clock-img

05.09.2012, 07:51

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

Hvala še vsem ostalim predlogom. Punčka je zapečatena, za dečka pa skoraj. Med dvema izbirava, ampak mi je vseeno, ker sta oba UAU! Več pa v aprilu 2013 user posted image

Hvala vsem!user posted image

clock-img

05.09.2012, 08:48

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

oh my Lord - 2 sta UAU? user posted image
user posted image

clock-img

05.09.2012, 09:46

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

oh my Lord - 2 sta UAU? user posted image
user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.09.2012, 10:19

clock-img

hrchy

pencil-img

949

Tipppi, kaj pa Gabriel?

user posted image user posted image user posted image ta je nas user posted image

clock-img

05.09.2012, 10:36

clock-img

sasek79

pencil-img

340

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

Tobias ni slabo.. a tvojmu možu ni pa nobeno všeč? a ma kazga favorita sploh? user posted image

Timotej recimo, da je favorit. Ampak sem jaz skeptik, ker bo ven prišel Tim user posted image Pa saj nekako računam na to, da če bo dolgo ime, da bo hitro kakšna okrajšava. user posted image

Všeč mi je še Bernard, potem bo berni, ziher user posted image

Poznam Timoteja, pa še nisem slišala, da bi ga kdo poklical Tim.

Drugače pa menim, da bodo ostali otroka klicali tako kot jih bosta vidva navadila oz. bo otrok navajen. Na razne okrajšave, če mu ne bodo poznane, se pa tudi ne bo odzival. Na začetku bosta mogoče morala malo popravljati ljudi (npr. da je otroku ime Timotej in ne Tim), kasneje pa ne bo težav.

Moja sestrična ima Toma. Na začetku smo ga klicali Tomi, pa nas je popravila. Danes mu vsi rečemo Tom. user posted image

clock-img

05.09.2012, 13:39

clock-img

Michelle12

pencil-img

359

Katerega aprila imaš rok ? :)

Michelle,o8.o8.2o11 <3
Aleksander, 2.3.2o13 <3

http://www.mojalbum.com/mateja-1234

clock-img

05.09.2012, 13:52

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

sasek timotej je izpadel iz igre user posted image vseeno hvala za komentarček user posted image

michelle 7. oziroma 8. aprila. tam nekje user posted image

clock-img

05.09.2012, 18:56

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

Napisala pa nebi? user posted image

Jonatan in Gabriel? Just guessing....čeprav zdaj , ko sem odprla temo, se mi je zazdelo, da bo mali Adrian user posted image

clock-img

05.09.2012, 19:05

clock-img

Tippi

pencil-img

3574

Napisala pa nebi? user posted image

Jonatan in Gabriel? Just guessing....čeprav zdaj , ko sem odprla temo, se mi je zazdelo, da bo mali Adrian user posted image

user posted image user posted image
U bistvu bi, ampak ne bom user posted image

ne jonatan, ne gabriel user posted image Adrian tudi ne user posted image

clock-img

05.09.2012, 19:14

clock-img

uškinamama

pencil-img

3841

user posted image

Itak bo deklica user posted image

clock-img

05.09.2012, 19:16

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

mogoče je pa Maheršalalhašbaz, je le 16 črk..
(ni joke - evo imena: http://www.imdb.com/name/nm0991810/bio poglej pod Birth name - Mahershalalhashbaz Gilmore)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem