A si mislila mene? user posted image S seksom se težav ne rešuje, temveč odlaga. Sem dala zraven smeškote, ker sem se šalila (ker sem se nasmejala lilianinemu postu, oz. načinu, kako je povzela celotno naše komentiranje)
Tebe, sem narobe napisala nik, oprosti. Sem pa dala tudi sama smeškote zraven;). Se mi zdi, da se vse stirnjamo;). Če ji tip ni nič, potem se nima kaj sekirat in se lahko dol data. Ampak njej nekaj je in zato pravimo, da če ti do nekoga je, mu pač poveš svoje velike želje (tudi če si jih nikoli ne uresničiš).
Vse je pač stvar presoje posameznika, kaj se mu zdi pomembno in kaj ne.
Hehe, no pa sva prišli skup:).
Jaz sem pač človek, ki mi mnogo več pomenijo dejanja, kot besede
Ja, potem pa glej dejanja: on jo non stop kliče, da bi se zmenila;).
Ne, ne gre za to, ali je narobe, da si je kupila motor. Kadar ljudje sprašujejo zaradi svojih težav, si navadno želijo, da se te ne bi ponovile. In sprašuej, če so njene želje prevelike. In omenja bivšega, kako je bilo fajn (stvari se zapletajo;)... In se pokaže en kup reči, ki ji lahko pomagajo veliko bolj kot pa to, da ji rečemo: prav je, da si kupila motor in ni prav, kako je najprej reagiral. Ker tega fanta bo verjetno itak pustila, ker sta si precej različna in ker ona trenutno še ne želi resnejše zveze, ampak se ji bo isti problem v drugi obleki ponovil v naslednji zvezi, če ne bo videla, da ima tudi sama del odgovornosti - o tem govorimo.