Dekle je čisto prosto, svobodno. Naj se izživi.
Naj. Ampak naj ne pričakuje (samo) ovacij;). Tudi od fanta ne. Lahko pač ni navdušen. Rečt, da je nekdo zloben, ker ni ravno izbiral besed, ko je bil čisto paf nad presenečenjem, pa tudi ni fer:)
Mislim, da ji ni nobena tule prepovedala nakup motorja ... na nek način bi ji vsaka posvoje le rada dopovedala, da tako kot ima ona pravico si uresničit to željo, tako ima njen fant pravico se ne strinjat z njeno izbiro in da naj se sedaj sprijazni s posledicami svoje odločitve.
Podpis.
Če je nekomu motor sveta reč, je fajn o tem spregovorit, če ga še nimaš, da si ga želiš. NI treba vprašat za dovoljenje, fajn je pa, da poveš, da ti je to res majka. Da ima drugi možnost se pripravit na to, da ve, da bo živel z nekom, ki mu je motor pred vsem drugim (ker je pač svet - svetih ni veliko reči;). Sama ne bi živela z nekom, ki mu je ena reč tako sveta. Ker so zame pač ljudje vedno prej. Pa to ne pomeni, da mu ne bi dovolila met motorja. Samo bi pa pričakovala, da bo v pol leta kdaj zinil, da mu je to noro in da si ga želi.
na dolgo in široko bi debatirali o vseh malenkostih
Boljše prej kot kasneje;). Misliš, da se bosta zdaj manj pogovarjala (če bosta ostala skup)? NI pa nakup motorja čisto malenkost. Ravno iz razloga, ki sva ga navedli z mateyko.
Če jo ima fant rad, bi jo sprejel tako kot je
Joj, kak mi gre ta stavek na živce! Lubija imam rada, pa če bi mi zdaj prišel z neko strašno sadomazo varianto - sori bejbi, ne bi sprejela. To lahko vsakič potegneš ven, kadar ti kaj ne paše: če me imaš rad, me boš sprejel tako, kot sem: sitna, zoprna, itd... Ja, valjda. Ne, če ga nekje serjem, potem je na meni, da to popravim, ne na njem, da to sprejme. MOtorizem ni narobe, če je pač to vsem ok - ni pa res, da mora partner kar vse sprejet - vsak ma svoje dealbrakerje. Ravno zato je pa pametno prej povedat vse svete reči: da lahko partner sam presodi, ali mu to znese ali ne.