IZVIRNO SPOROČILO: mateyka
probaj ležat z glavo na njegovem trebuhu in se prvo zmenita da se samo "ročno" igraš. in če se boš kdaj počutila dovolj sproščeno, lahko probaš. mogoče se vnaprej zmenita, da te ne drži za glavo in vodi, da te ne zagrabi panika.. v glavnem, erotika in na izi, samo ko boš pripravljena in "domača" tam dol
tole mnenje, ali pa igrice s smetano, medom, čokoladnim grehom so dobrodošle ideje
upam, da se boš uspela lotit zadeve, da se boš lahko razbremenila, sprostila, začutila, da ta tvoj partner ni prejšnji, da mu lahko zaupaš in on tebi
jaz sem mela mal drugačen problem, sram me je bilo to počet, moj tip pa je želel to na vsak način ... pa takrat še nisem imela na voljo računalnika in interneta, da bi malo pobrskala, če kje kaj piše, kako se lotit zadeve (me je blo pač sram, nisem znala, nisem vedela, kako začet vse skup, on pa mi tud ni nič namignil, samo potiskal mojo glavo tja dol), pa je bilo naklučje, da sem imela v tistih parih mesecih, ko sem nekje delala, sodelavko, ki je imela do tega odprt odnos, govorila brez sramu, pa mi dala malo napotkov .... in sem ravno tako, dala glavo na njegov trebuh, nisem mu dovolila, da mi jo potiska nižje, ampak sem najprej le gledala in božala, potem s konico jezika počasi zaokrožila po glavici in jo objela z ustnicami .... to je bilo to, za prvič, drugič isto, potem pa že malo več ...
uleži se na trebuh, glej, tvoja roka drsi, zamiži, poljubi ga, njegove roke naj bodo proč od tvoje glave, ne imet strahu, da te kdo sili v to, ampak da zadovoljuješ svojega partnerja, da vama to potem mogoče prinese še tesnejši sex tisti dan
ti želim veliko uspeha v premagovanju same sebe, da greš stopnico višje in premagaš tisto, kar ji je bilo zadano v prejšnji vezi in si dokažeš, da si močnejša