cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

30.09.2005, 21:23

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

30.09.2005, 21:24

clock-img

cmokec

pencil-img

5499

Čer tudi od naju.

Jaz imam pa danes doma celo štalo. Z menoj je vse v redu, je pa zbolela Sara. Bili sva pri zdravniku in dobili antibiotik, saj naj bi imela angino. A popoldne vročina 41,7. Nisem mogla niti na WC. Sam mojčkat. Pa je zaspala, pa se na vsake 15 min zbudila. Ko ji je le prijet sirup proti vročini, jaz pa čisto brez moči. Upam, da bo noč boljša. zdej si pa res ne predstavljam, da bi mogla rodit in pustit Saro, ker je edino mami dobra za božat in čaje kuhat. Da o sirupu ne govorim.

Moje srce grejeta dva mala sončka: Sara (2001) in Pia (2005).

clock-img

30.09.2005, 21:54

clock-img

jadore

pencil-img

52

Lep pozdrav še od mene!
Izgleda da se nam vsem nekaj po malem dogaja, tudi mene že vse dol tišči, čeprav imam rok šele konec oktobra!
Ponoči slabo spim, trebuh me občasno boli, pa še noge imam občasno mravljinčaste! Pa kaj hočmo, vse to verjetno spada zraven k nosečnosti!

Še malo pa bomo videle svoje štručke! Jaz sem že kar malo neučakana, čeprav me je strah poroda!!

Lep pozdrav vsem, pa izkoristite vikend, ki bi naj bil sončen in lep ravno pravi za kostanjev piknik!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem