dobro jutro v nov teden...
danes bi morala imeti G in prvi CTG pa sem morala odpovedati :(...desna noga me boli ze tri dni, sem mislila, da bo popustilo, vsaj prejsnje dni je bilo zjutraj lazje...danes pa je za umret, boli od kolka navzdol...komaj se premikam po stanovanju, pa noben tbl ne prime oz. ne vem kaj lahko vzamem...zdajle zajtrkujem potem pa grem spet lezat...moram se splosno zdravnico poklicat kaj je zdaj to...
z malckom in mojim trebusckom pa je vse ok...mali se lepo premika...samo ta p..... noga :(((
Dobro jutro!
jaz sem se pa danes prenaročila, ker v petek nisem mogla na UZ in CTg - smo bili cel teden vsi bolni. jutri pa grem, če me bojo lahko stisnili kje vmes. bom poročala, kako je bilo....
LP
Bambi, trakec zdaj ne more biti več v podpisu, ampak ga moraš dati k imenu - meni ne rata! ;)
Pozdrav še od mene,
Jutri imam pregled. Malce se bojim sestre, ker bo spet težila, sem se namreč zredila za skoraj 4 kg v 3 tednih. Ma se ful pazim, sploh ne vem od kje se toliko nabirajo. (Možno da mi zastaja voda ?!) No ja, še mesec dni in bo.
Še ta teden delam, potem pa porodniška, končno.
Lepo se imejte!!!
Pozdravčke še z moje strani!
Felicity, mene je pa zaradi kilogramčkov prejšnji teden moja G kregala :( Pa nisem nič več jedla in sem v enem mesecu nabrala 3,5 kilograme. Zdaj sem vsega skupaj pridelala 15 kilogramov. Upam, da gre res za zatekanje. Jaz imam še en problem - ZAPRTOST pa sploh ne vem, kaj naj naredim. Pijem donat, ki ga prej pogrejem, jem sadje in zelenjavo pa nič od nič, saj grem "konkretno" na WC le 2x na teden
Ima katera kakšen nasvet glede tega?
No vglavnem, zdaj si ne upam nič več jest, da ne bom spet kregana. Je še kakšna, ki je pridobila toliko kilogramov, ker sem se po pregledu tako zasekirala? Pred nosečnostjo sem imela čisto normalno težo (168 cm in 59 kilogramov).
Lep dan!
Meni je že v 33. tednu rekla, da je mali velikan v bistvu, da je pravi korenjak z 2 kilogramoma. No, zdaj pa je rekla, da ne bo komplicirala, ker imam pritisk nizek. Tudi drugače me je samo trebuh. Bi lahko bil tudi pri meni kriv sladkor? Upam, da temu ni tako. Jadore, ti hodiš k G v Domžale?
Jaz sem ravnokar dudke, nastavke in flaške prekuhala. Pripravljam si torbo za porodnišnico in sem se odločila, da za vsak slučaj zapakiram še dudke. Zdaj bom pa pridno čakala na malega. Pripraviti moram le še cunjice za malega iz porodnišnice. Že vse veste, kje boste rodile? Mene je ljubljanske porodnišnice kar malo strah glede na komentarje o njej. Veliko bi mi namreč pomenilo, če bi dobila v redu babice - ne kakšnih grobijanov. Sicer bo pa itak potrebno le nekaj dni z njimi preživet, a ne.
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!