cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

kdaj ste vedele, da si želite otroka

clock-img

06.09.2005, 10:09

clock-img

Anonimen

Midva sva bila skupaj nekje eno leto, ko sma na en vikend polezavala v postelji, se crkljala in pogovarjala pogovarjala, naenkrat sem mu rekla, hej hocem biti mamica, vem, da bos super ati in vse kar spada zraven. Pa sva se kar takrat pomenila in kaj kmalu odlocila, da bova zacela delat na narascaju.
Zal se vedno brez uspeha. Kdor caka, docaka je se vedno najin moto.

clock-img

06.09.2005, 10:35

clock-img

CUKRČEK

pencil-img

4802

Jaz sem že od nekdaj oboževala otroke. Z mojim sva bila skupaj 3 leta, ko je moja sestra rodila hčer in čez leto še sina. In nama se je kar mešalo od ljubezni do teh dveh otrok. In sva pač vedela, da hočeva svoje....sicer je trajalo leto, da sem zanosila toda dobila sva najino hčerko za katero pa upam, da ne bo edinka

clock-img

06.09.2005, 12:52

clock-img

puncica

pencil-img

9847

Jaz sem končala s pripravništvom imela službo za nedločen čas, z mojim sva končno šla na svoje, imela plane, da se bova čez 3 mesce poročila in bil je pravi čas.

clock-img

06.09.2005, 13:31

clock-img

Klepica

pencil-img

39

Jaz sem najprej iskala očeta svojih otrok. Torej enega, ki se je strinjal, ko sem rekla, da želim imeti tri otroke in sicer prvega pri 27. Strinjal se je, imela sva srečo in sva ponosna starsa treh srčkov. Želja, pri meni od 15. leta naprej.

Imela pa sem prijateljico, ki tudi ni vedela, bi ne bi. In se je tako po naključju zgodilo. Pa je bila v devetih nebesih.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem