Ne mi zameriti vendar... po vsem tem kar si napisala se zacne clovek sprasevati .. a se je tebi malo skisalo !!???
Zberi se, stresi malo z glavo in zberi malo dostojanstva ter moci in zadevo hitro razpucaj... ne obnasaj se kot maloumna lastnina se bolj maloumnega moskega.
Kako me pogrejejo take zadeve.... In se nekaj razcisti.. Jasmin ni srbsko ime... nekdo s tem imenom je lahko edino srbski drzavljan.
Prav tako tudi njegovega očeta kot osebo spoštujem, narazen sva šla zaradi njegovega obnašanja, ki mi je bilo nesprejemljivo in nismo videli druge rešitve.
Zakaj ga pa spostujes? Bolje bi bilo, ce bi sebe malo bolj spostovala...
No, če bi bila z bivšim še vedno skupaj, bi mi bilo lažje sprejemljivo,...
Nisi skupaj z njim - se sreca...
Drugače pa jaz vedno gledam le človeka kot človeka in ga sodim po dejanjih in ne po narodnosti.
Uberi to pot in zacni bivsega ceniti in spostovati po dejanjih...
No, saj verjetno tudi imena ne bom, 5000 eurov mu pa res ne mislim plačat. Mi je sploh žal, da sem ga kontaktirala, ker danes me je klical in rekel, da bi prišel čez poletje stanovat v Slovenijo, da naj najamem stanovanje za ta čas, da bi bil rad s sinom.
Ce zeli biti s sinom, naj si sam najame stanovanje, naj si uredi pogoje in naj izvoli... Ce se ti je res skisalo, pa ti to delaj namesto njega... in se placaj ...
No, verjamem, saj ga že skoraj dve leti ni prišel pogledat, ampak vseeno.
Vseeno?? Tebi je vseeno ce sina ni prisel pogledat dve leti? Vseeno ce za spremembo imena sina zahteva denar za avto ?? Vseeno?? ma kaksno vseeno! Edino kar je tukaj vseeno je, da je njemu vseeno za sina in tebe. mar mu je edino koliko denarja lahko iz tebe izvlece...
Lani se je spomnil, da bi mu dala sinka za 1 mesec v Srbijo, da bi njegova mama lahko skrbela zanj. Ko sem mu omenila, da bi bilo dobro uredit glede preživnine in obiskov, pa rata živčen, kao da kaj mu zdaj še hočem obest, da bo pomagal sam od sebe ko bo lahko.
Ocitno je bolje obvescen kot ti... in zelo dobro ve zakaj je zivcen...
Zdaj pa se mi zdi, da bi spet rad nazaj prišel, pravi da ima vso pravico, saj ima tukaj sina. Začasno prebivališče ima še vedno prijavljeno pri nas.
Zacasno bivalisce iztece po avtomatizmu po preteku enega leta. Ce si mu pa ti podljsevala zacasno bivalisce se ti je resno skisalo...
Nisem ga pa res nikoli dala na kakšen CSD, ker pol bi pa res znorel. Toliko ga pa poznam.
Ocitno ga ne poznas dovolj dobro. Seta te ko macka mlade...
Ti imas otroka za katerega se moras brigati, a on je odrasla oseba, ki se za svoja dejanja in nedeljanja sam mora brigati...
Tako, da je formalno gledano kot da sva še skupaj in da oba preživljava sina.
Samo v kolikor si se ti sam potrudila, da mu to omogocis... In enkrat se morda spomnis - ne drzi on tebe za "jajca" ti njegova jajca imas v roki in stiskas lahko kolikor hoces.. on je tu da cvili, posebej ko se obnasa kot se obnasa.. a sedaj ti cvilis, ker se ti je skisalo in ne vas kaj je prav in kaj narobe...
Ko sem se pa nekajkrat samo prijateljsko dobila z enim fantom in mu je to prišlo na ušesa, je pa naredil celo štalo iz tega. Temu tipu je celo grozil, da ga bo ubil, tako da se mi revež še na telefon ni več upal javljati.On je mnenja, da jaz ne smem dokler ne bo sin že odrasel nikogar dobiti, ker pravi, da njegovega sina ne bo niti slučajno vzgajal kakšen tuj moški.
Raje ne bom komentirala.. se raje pa bom preskocila komentar o tvoji vlogi...
Me pa zgolj zanima.. ti si resno to pogoltnila??
Ti je kdaj potegnilo, da s eobnasas kot da te tip poseduje?
Danes mi je rekel, da bi lahko ponovno probala, da mu sin pomeni največ na svetu, ampak ne vem kako naj mu to verjamem.
S ce je to pokazal in dokazal.. ker ga dve lezti ni videl.. ker bi mu menjal ime za denar za avto... Ma .. joooooj kako me taksne decve nervirajo !!!!
Domov ga itak ne upam več pripeljat, saj so vsi jezni nanj.
Vsaj nekaj,... vsakj druzina ima se nekaj zdrave pameti...
Na tvojem mestu jaz bi ga ze zdavnaj sterala u tri krasne ...
Pravi mi, da je premislil, da so bili za vse krivi moji domači, ker smo bili v isti hiši. Pravi, da če bomo kot družina poskusili sami v stanovanju, da bo sigurno drugače. Baje tudi njegovi kamaradi nimajo več toliko časa za žuranje ko pa že imajo skoraj vsi družno. Jaz pa se bojim, da nas bo vse skupaj spet vrglo iz ustaljenih tirov.
Ne nasedaj... samo jasno mu je postalo, da so se moznosti, da ga bos prezivljala...
kaj ce bi probali tako, da si on prvo sluzbo najde, naspara za najem stanovanja za 6 mesecev... pa potem probate.. ker ti.. nimas niti centa... Daj mu jasno vedeti, da nimas nic denarja, ne nasparanega ne zasluzenega... pša bos videla reakcijo... Povej mu, da bi ti zelo olajsalo, ce bi ziveli kot druzina, saj bi vas on prezivljal in ti bi bila srecna in zadovoljna... La grems taviti, da ga v tem pirmeru ne bo ni blizu...
Je pa set__ naredil isto kot pri imenu, preden je mene sploh kaj vprašal je govoril s sinom in ga čist navdušil s tem, da pride in kako bo fino. Saj otrok ga komaj pozna, ko ga pa do zdaj ni bilo nič blizu. Se mu je pa res fajn zdelo, ko ga je oči poklical in mu lepo govoril.
To verjetno zato ker mu otrok pomeni najvec na svetu?? ....
Bolj verjetno, da zato, ker ve, da preko otroka lahko s teboj manipulira kakor hoce, kar tudi sicer, po tem kar pises ni neka velika umetnost ali tezka naloga...
Bojim se, da bo otrok po vsem tem zbegan, po drugi strani pa ima pravico čim več biti z očijem. Ne vem, kaj naj.
Zaprosi nekoga, da te dobro strese, da te streca pamet...
Ma ni mi jasno kako si dovolite , da vas nek cigo cuka in vlaci podolgem in pocez.. pa kako se pustite, da se iz vas norca brijejo.. (v mnozini ker na zalost nisi edina slepa pri zdravih oceh)... Ma kje ste zgubile osebno dostojanstvo in ponos... Se slabse kot bi bile preprazniki...
Mar res morate placevati tipa, da bo ob vas.. vam gre res tako slabo?????
Kaj pa ce bi se ti s kom pogovorila? Ker tebi ocitno marsikaj ni jasno...
< Sporočilo je popravil Frodo Bisagin -- 12.5.2012 0:08:16 >