cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

03.10.2005, 14:45

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

03.10.2005, 14:47

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Tjazy da boli nisem še slišala, sem pa slišala oz. brala da se vname..!? Sicer ne ravno kroglice, ampak le-te povzročajo vnetje. Tko da vprašanje kakšne so te tvoje kroglice!? Mogoče bi pa mogu svojo mamico vprašat..mogoče če so res slovenska??

Deni točno to kar si napisala in vidiš tudi nasmeh na ustnicah je mogoče prisoten  pri Tjazijevih kroglicah!?user posted image

clock-img

03.10.2005, 14:48

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Aja pa da ne pozabim na užitek pri gnetenju le teh.. mislm japonskih in slovenskih če so.user posted image

clock-img

04.10.2005, 11:34

clock-img

Anonimen

A da so moje kroglice slovenske? user posted image  

Noo sej zdaj so tudi evropske..

clock-img

04.10.2005, 11:54

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

meni bo cist vseen kaksne bodo... samo,da bodo zadovoljevale moje potrebe user posted image

Mami, pika moja!

clock-img

04.10.2005, 12:19

clock-img

Anonimen

Kaksne potrebe pa imas?

clock-img

04.10.2005, 12:22

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

Mogoče potrebe po...čvrstih mišicah!?user posted image

clock-img

04.10.2005, 13:28

clock-img

Anonimen

No.. to je pa tudi meni vsec..

clock-img

04.10.2005, 14:32

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

absolutno po cvrstih misicah... ste mislili na kaksne druge potrebe user posted image ?
no, po pravici mislim tudi na uzitek user posted image

Mami, pika moja!

clock-img

04.10.2005, 14:58

clock-img

Anonimen

Nc uzivanja za zenske.. so rekli vcasih.. user posted image  Se lahko navadis.. pol bojo pa problemi..

clock-img

04.10.2005, 17:05

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

v to so nekateri se vedno prepricani....user posted image

Mami, pika moja!

clock-img

04.10.2005, 17:52

clock-img

PIKA

pencil-img

227

Če bi želela japonske kroglice, bi si jih sama kupila, res ni treba, da dragi s tako silo skrbi za moje užitke, predvsem z raznimi pripomočki. Kaj misli, da potem ni treba njemu nič storiti, ali kaj, ker me bodo kroglice dovolj zadovoljevale? Dr. Pušenjak na Med. over. net je napisal simpatičen odgovor na to temo, poiščite ga.

clock-img

19.10.2005, 09:39

clock-img

nina g

pencil-img

9

Jaz sem tudi slišala od drugih žensk, da so kroglce full hude. Sama imam silikonske in moram priznati, da ni nobenega takega posebnega občutka. Mogoče je pa krivo to, da se ne znam sprostiti.Enkrat sva z možem opazovala v gostilni neko žensko (ker je bila tako opazna nisva mogla prenehati, da je ne bi opazovala), ki je sedela nasproti naju in ne boste verjele kako se je ženska presedala sem pa tja in mislim, da je na koncu celo doživela orgazem, ker se je v trenutku umirila pa njen obraz je bil čisto drugačen.
user posted image

Nina

clock-img

22.10.2005, 23:06

clock-img

superfly

pencil-img

186

Men jih je moj user posted image tud kupu, ampak me nekak še niso dovolj zainteresirale, da bi jih tud sprobala. Kaj pa vem, mogoče pa moja vagina še ni v taki fazi depresije, da bi potrebovala tako spodbudo user posted image

lps

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem