cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Še en angelček,

clock-img

22.04.2012, 19:25

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Ne vem, če vedno obstaja razlaga, včasih enostavno ne vejo, zakaj se je to zgodilo... Bi se pa tudi jaz isto spraševala in bi me to najbolj morilo. Nikakor ne razumem, zakaj "mora" biti tako na svetu. Če bi bila bog, bi uzakonila, da otroci ne smejo umirat, da se jim ne sme nič hudega zgodit... Ampak nisem, tako da v bistvu nimam pojma, kako bi lahko pomagala ubogi mamici, ker čeprav si ne morem predstavljat, kako grozljivo je to, mi je pa jasno, da je to najhujša stvar, ki se ti lahko zgodi, da izgubiš svojega otroka! Mene je tega najbolj strah.

Edino, kar mi pade na misel, da bi ji mogoče vsaj mičkeno mičkeno pomagalo, je ta link, da vidi, da ni edina, da je vse njeno čustvovanje popolnoma normalno, da naj si dovoli bit jezna, žalostna, besna, žalujoča kakorkoli ji pomaga... Mogoče ji bo lažje, če bo videla, da ni edina in da so se tudi drugi zvlekli iz tega. Sama si ne predstavljam, kako bi se, če bi se... Želim ji veliko poguma in po moje ne pričakujte, da bo po 1 mesecu boljše - te stvari po moje trajajo precej dlje časa... Dajte ji ga. Evo še ta link (zgodba je v 4ih delih), jaz sem jokala ko nora, ko sem brala, tako kot zdaj, ko sem brala tole...
http://stilllifewithcircles.blogspot.com/p/about-lucia.html

_____________________________

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

22.04.2012, 19:46

clock-img

petarda

pencil-img

10119

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Naj mali angelček čuva svoje starše user posted image ...in naj mu bo lepo, tam kjer je. user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem