cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

PETKOV KOFE

clock-img

02.09.2005, 23:08

clock-img

Špela100

pencil-img

1091

Ma res je smotano jaz se kar ne moram navaditi, pa smailija enkrat pritisneš, pa te vrže nazaj.Sploh ne moraš ful rožic al pa kej druzga pripopat.Ma sem žalostna.Pia73 saj te poznamo.

clock-img

02.09.2005, 23:28

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Mene pa kr neki ven meče - pa prau, da ne najde niti serverja (pišuka - a vse drugu mi pa lohk dela... npr. www.audi.si )

clock-img

02.09.2005, 23:31

clock-img

Špela100

pencil-img

1091

Aja audi pa dela al kaj, ja pika74 audi je audi. Saj bo tudi rr ne skrbi.

clock-img

02.09.2005, 23:42

clock-img

pika74

pencil-img

6782

ja audi dela

RR bo pa tud, sam mal bo treba še zakurblat tale bRRmmm bRRmmm

clock-img

02.09.2005, 23:49

clock-img

Špela100

pencil-img

1091

Ma ne vem, saj sem že napisala, da mi novi rr ni tako všeč.Sploh ne zaštekam teh klicajev, pa teme skačejo gor dol.Ma ne vem sem blond , pa mi je mama govorila, da sem brihtna sam to mi pa glih ne gre...Pa skačem iz Upamo skupaj, na Želimo si novega člana, pa vas iščem, pa vas ne najdem...nismo več tako na kupu kot prej.Joj saj vem da jamram ampak tako je ...sem mal nesrečna zdaj...
zdaj grem pa ninčule nančule dost sem telovadila, me prav komolec boli.Gledam pa že tako

clock-img

03.09.2005, 00:03

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Jst pa tkole zgledam

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem