cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: CR na Ptuju

clock-img

03.10.2012, 08:33

clock-img

donna22

pencil-img

2185

IZVIRNO SPOROČILO: BA2008

ja,na sprejem sem prišla 16.5, CR pa so mi potem naredili 17.5. zjutraj.kdaj si pa šla domov?
CR s spinalno je zakon......vsaj meni user posted image user posted image user posted image
kdaj ste pa imeli slikanje kolkov?mogoče 3.9.?
si mogoče pri majčicah na FB?

Verjamem, da ti je bla spinalna zakon user posted image No, jaz moram rečt, da sem bila s P Ptuj tudi zelo zadovoljna, tudi s CR samim, najbolj pomembno pa je, da je moje dete zdravouser posted image

Šla sem domov 6. dan, 20. 5., vem pa, da je tisti dan vizito delal nekdo, ki je bil ful razpoložen za predčasno spuščanje domovuser posted image No, za mene je tisti dan itak bil dan za odhod domov, tak da bi šla v vsakem primeru, škoda pa, da ni prišel kak dan prejuser posted image

Ja, sem na majčicah, je pa možno, da je več skupin. Najboljše, da mi pošlješ zs z info, kako te najdem, se bova še najlažje povezale na fbuser posted image

clock-img

03.10.2012, 09:54

clock-img

BA2008

pencil-img

81

sem ti poslala zs,samo nekaj heca tale RR user posted image user posted image user posted image

najin angelček Aljaž 14.12.2008 - 22.12.2008

clock-img

03.10.2012, 12:14

clock-img

donna22

pencil-img

2185

IZVIRNO SPOROČILO: BA2008

sem ti poslala zs,samo nekaj heca tale RR user posted image user posted image user posted image

Res heca, ga nisem doblauser posted image Mogoče kasneje probaj še enkrat ...

clock-img

03.10.2012, 20:14

clock-img

BA2008

pencil-img

81

sem še enkrat poslala,pa dvomim da je prispelon user posted image user posted image
poskusi ti meni poslat

najin angelček Aljaž 14.12.2008 - 22.12.2008

clock-img

03.10.2012, 21:38

clock-img

donna22

pencil-img

2185

Poslala, tak da poglej, če te kaj čakauser posted image

clock-img

11.03.2013, 19:11

clock-img

v3sn4

pencil-img

89

Pozdravljene!

Imam eno vprašanje, ali je imela katera zdaj v kratkem CR!? in me zanima naslednje, ali je lahko partner zraven pri CR-zu ali pač počaka v čakalnici..

Hvala za odg. in lp.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem