cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

oktobrke

clock-img

02.09.2005, 11:29

clock-img

soncek&luna

pencil-img

1589

no koncno uspelo....
ups zdej sem pa kar veckrat...
mucice imejte se lepo cez vikend, jaz odhajam domov...

naj vas cuvajo

clock-img

02.09.2005, 13:28

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

žužu: seveda bi MORALI. pa ne nardijo. tudi moji sestri niso hotli zavarovanja uredit. tud ona je sedaj srečka nosečka in že teden dni nori z papirji in leta po občini.
so ji prasci rekli, da je niso DOLŽNI zavarovat. je skoraj pop...., pa jo itak že hormoni dajejo. sem jo komaj potolažila.
no in da ne bo moj mož letal spet po službi kot takrat, ko sem brezposelna ratala, sem se pač sama prijavila. bom 3 tedne prijavljena, pol se pa 1 dan pred nastopom porodniške odjavim....

UDB: Marcel???? pa da bo fantek. hihihi... jaz imam sicer tudi bolj filing da bo moj bejbi fantek, ampak ker mi doktor vztrajno ponavlja da bo punčka, sem pač bolj razglabljala za punčko.
v rezervi imam še Zoya, če si mogoče moj dragec premisli in miu Evelin več ne bo všeč...
LP

(A še kero moti, da niso vsi smajliji na isti strani?? meni se vse TAKO POČASI odpira, da je groza. tako jih z težavo vstavljam, da jih raje izpuščam..

clock-img

02.09.2005, 13:29

clock-img

KIRA

pencil-img

4944

punce? kaj pa pomenijo tele zvezdice pod imenom??? ne kapiram.....

zakaj mam jaz recimo 4, pa UDB tudi, nekatere pa manj?? kaj je to za fore?

clock-img

02.09.2005, 13:37

clock-img

žužu

pencil-img

620

ma te zvezdice so te fore, da več sporočil, ko napišeš, več zvezdic imaš.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem