cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Za tiste, ki še...

  
clock-img

23.02.2012, 08:37

clock-img

danyy

pencil-img

558

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra123

Danny, tudi zame je najboljš, če sladkarij doma ni, pa kaj, ko jih vedno nabavim, sem se pa že tudi zvečer na pumpo peljala v nabavo, ko me je zagrabilo cukr žretuser posted image



To sma z možem tud že naredila user posted image , pa po pizzo, hamburger tudi.

clock-img

23.02.2012, 08:39

clock-img

aleksandra123

pencil-img

458

Jaz imam rada VSEuser posted image , razen par brezveznih hran, ki itak ne redijo

clock-img

23.02.2012, 08:40

clock-img

cebela2

pencil-img

241

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra123

Jaz imam rada VSEuser posted image , razen par brezveznih hran, ki itak ne redijo



user posted image

clock-img

23.02.2012, 08:40

clock-img

danyy

pencil-img

558

Alkohola skoraj ne pijem, izgleda ga je bilo v študentskih časih dovolj. user posted image user posted image

clock-img

23.02.2012, 08:46

clock-img

Poka

pencil-img

1696


IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra123

Poka, sem dostikrat brala o teh beljakovinskih večerjah z vlakninami...kaj konkretno se pa predlaga?


Npr. kaka piščančja prsa na žaru z veliko zelenjave. Tuna v solati. Skuta, jogurt, pa z zelenjavo. Kaka juha - ti fajn nafila želodec... V glavnem - meni paše, če je res veliko vlaknin, ker če pa samo skuto jem, mi pa kruli... Kak beljakovisnki šejk, če katera pije. Meni so sicer fuj... Ni to isto, Milka ali pa milk šejk... Pa če govorijo kar hočejo user posted image

clock-img

23.02.2012, 08:51

clock-img

aleksandra123

pencil-img

458

Poka, hvala!

Konkretno-jogurt s krispijem(tista reč od Žita v zeleni škatli) je ok ali ne?

Pa še nekaj-zakaj pa sadje ni v redu?

clock-img

23.02.2012, 08:51

clock-img

danyy

pencil-img

558

Najedla sem se, zdaj pa z malim ven in razmišljat kaj kuhat - da ne bo preveč redilno in da še kaj za mojo večerjo ostane ( se mi ne da dvakrat kuhat).user posted image
Lep dan!

clock-img

23.02.2012, 08:58

clock-img

cebela2

pencil-img

241

jaz imam sabo za malco mesek od učeri, pa še eno solatko morem it kupit.
Za večerjo bom pa naredila eno kremno zelenjavno juhico

clock-img

23.02.2012, 10:10

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Kolko ste napisale user posted image
Fajn...
Ki smo ostali? Aja, resnost teme... Ni potrebe... včeraj sem bila slabe volje, ker se tu gor zajebavam s sendvičem v roki, a tema odprta z namenom, da bi pa vseeno kaj shujšala in si pomagala z vami.
Nič resni biti... sem že dobre volje user posted image
Jabolčni kis z medom spila, jabolki dve pojedla, zdaj pa spet telovadne aparate dati ven, da padem prek njih, pa jovo na novo dan z odrekanji...
Veni je tako lepo vreme, sonce sije... me bo pomlad prehitela, ker garderobe za pomlad imam samo manjše številke, kot sem imela za zimo. Iz inata si ne kupim nič. Bom pač tak zategnjena hodla okoli, kot ena stara k*** user posted image
Zdaj smo že vse ugotovile, da nam manjka nočnega lajfa in alkohola, da bi bile spet šlank...
A ni lažje, če bi se dobile enkrat tedensko na kakem žuru, kot pa vsa dan trpele. Mačka bi itak imela 3 dni, to je že pol tedna, pa ne bi mogla nič jesti.
Imele bi svojo strogo ločevalno dieto... en dan alkohol, druga dva dni brez, pa spet en dan alkohol, druga dva brez... user posted image

clock-img

23.02.2012, 10:19

clock-img

aleksandra123

pencil-img

458

Pomlad....mmmm, obožujem, pa čeprav se bom videl špeh, ki bo čez pas preozkih kavbojk viseluser posted image . Sem si kupila eno tolk fajn pomladno jakno, kratko, do pasu, za na kavbojke...moraaaam shujšar!!!!

Samo kaj, ko pomlad tudi roštilj prinaša, pa pir zraven paše, pa smo spet tamuser posted image

Lahko bi res en žur udarile, takole, na konce te naše poti,polne odrekanjuser posted image

Jaz bom danes golaž(se že odmrzuje), polento in solato, vmes..hm, še ne vem, saj ravno tisto vmes me neseuser posted image .

clock-img

23.02.2012, 10:46

clock-img

Poka

pencil-img

1696


IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra123

Poka, hvala!

Konkretno-jogurt s krispijem(tista reč od Žita v zeleni škatli) je ok ali ne?

Pa še nekaj-zakaj pa sadje ni v redu?


Če šele začenjaš hujšat, prej si pa jedel npr. same pice in hamburgerje, je to vseeno boljša zamenjava. Za začetek, po mojem mnenju, ni treba pretiravat v nulo. Greš postopoma, pa tudi če poješ sadje zvečer.

Če pa že zdaj ješ zdravo, pa se ti npr. hujšanje ustavi, sam še par kilc, potem pa naj ne bi jedel OH zvečer, sadje je itak OH, pa še sladkor vsebuje. Fruktozo - to je sladkor.

Čist v zadnji fazi, sam to, če mene vprašaš - vsak bo že prej zadovoljen z rezultatom, se ne je niti sadja, ampak to lahko samo eno krajše obdobje, ker sadje pač vsebuje vitamine in če mene vprašaš, ni zdravo it v take skrajnosti (razen če te čaka slikanje za revijo user posted image ) Potem se odrečeš še mlečnim izdelkom - sploh mleko, skuta še ni tak. Mleko pa itak menda ni OK za odrasle, pa OK jaz ga itak sam v kavi...

Sicer pa - ko sem jaz imela ful manj kil in sem šla na koncu na res zelo tako dieto v zadnji fazi, sem izgubila ves celulit, ampak sem pa zbolela, malo manjkalo da nisem dobila pljučnice, sem mislila da ne bom prišla k sebi. Trajalo je mesec in pol. Od takrat sem šla nekaj kil gor (nekaj, se lepše sliši, mal več kot nekaj), to je v šestih letih nisem bila potem niti enkrat bolana in imela vročine. Moja sodelavka - idealna postava, res - je med tistimi, ki se ne morejo zredit, stalno bolana, utrujena, imela nesrečo zaradi preutrujenosti, komaj preživela.

Jaz sem danes ful OK - za zajtrk skuta, jogurt in eni ostanki kompota, noter je cuker, who cares user posted image Eno kavo, potem sem si pa narezala ananas na koščke (imam dopust) in sem pojedla en kozarček in me je minilo do sladkarij, fajn sem se najedla. Sem v bistvu ananas addicted... Če mi daš na izbiro - Milka ali ananas, absulutno ananas. Zdaj kuham mineštro - stebelna zelena, korenček, navadna zelena, malo graha, peteršilj, mleta govedina (malo mastno so mi prodali - v pakungi), pa malo makarončkov (belih sicer...). Pa mislim, da bo OK za začetek. Mi je OK, ker me juhe ful nasitijo, v resnici pa poješ manj.

Na hujšanju je tako - sam jest, jest, jest, čim več jest - resno. Sam žal ne točno stvari, ki so nam najljubše, drugače pa stradat ni treba. Pri meni je tako, mogoče pa enim vseeno uspeva - da če kdaj stradam, ne nujno namerno (služba, stres,...) se fuuuuul zredim. Kak dan je videt, kot da bi precej shujšala, pol se sam enkrat najem, pa sem ko balon.

clock-img

23.02.2012, 10:51

clock-img

Poka

pencil-img

1696

Pa ne se sekirat za roštilj (brez piva), to ti je najboljši način za hujšanje. Ni ga čez meso na žaru - res pa pri čevapčičih je treba pazit, tu pa tam kak svinjski tud ne škodi, jaz na srečo ne maram tega dvojega, čevapčiči so mi itak bljak... Imamo pa mi enkrat na teden poleti družinski roštilj s postrvmi - njaaaamiii Jih pa ne znam pripravit v kuhinji, pa tudi to je se mi zdi, tako draga razvada... Ne znam jih naredit, da bi jih npr. brez maščobe.

Bi bilo fajn imet kak električni žar za kuhinjo, mal večji... Kako bi kaj to uspelo, hm...

Joj, se vidi, da imam preveč časa... Hujšam v prste pa v jezik.

clock-img

23.02.2012, 10:55

clock-img

aleksandra123

pencil-img

458

Mah, jaz 4 mesece(sem morala prav preštet) jem skrajno nezdravo in veliko(ne zrediš se 6 kil, če ne ješ ornk), tako da bo pomoje, če že nekas stvari spustim, ok.
Mislim, da bom tudi jaz, preden bo treba črtat sadje, pa mleko(saj ga tudi jaz samo v kofetu), zadovoljna, ma kaj zadovoljna, počutila se bom kot manekenka in se bom mogoče rada slikala, ker zdaj se ne maramuser posted image

clock-img

23.02.2012, 11:03

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: Poka

Pri meni je tako, mogoče pa enim vseeno uspeva - da če kdaj stradam, ne nujno namerno (služba, stres,...) se fuuuuul zredim. Kak dan je videt, kot da bi precej shujšala, pol se sam enkrat najem, pa sem ko balon.


Tako je bilo pri meni... če gledam cel dan, niti nisem toliko pojedla, ampak zvečer pa ogromno redilnih stvari, pa stres zraven... in ekola 15 kg gor.
Potrebovala sem par mesecev (od novembra) da sem se nehala nažirati zvečer. Prej sem se vsak dan. Od novembra pa do danes sem se (vključno z včerajšnjim sendvičem) najedla mogoče 4x zvečer. Evo, to je meni fuuuul uspeh, ker sem imela stresno obdobje za sabo, ene stvari uredila, in tisto nažiranje je bila resna motnja hranjenja.
Sem kar povdarla, ker to ni hec. Nisem alko, droge me ne zanimajo... mi je pa hrana dala tisto, kar je psiha kao rabila za tolažbo in "zdravje - dober občutek".
Zato danes več niti ene ženske ne gledam, da se kao samo nažira in da se ji nič ne da... vedno, ama vedno je nekje nekaj kar povzroča takšno hranjenje. Pri ženskah je to predvsem hrana, ki jo zlorabimo.
No, tako, da mi je velik uspeh, da sem ugotovila zakaj sem jedla, se je tudi naenkrat nehalo, ker zavestno mi pa ni do nažiranja, tudi potrebe več nimam,  ko vem zakaj, posledice niso ok, ker nisem zadovoljna s sabo,...
Tako, na hitro moja zgodba... zdaj pa, ko kile več ne gredo gor, pa je čas, da jih dam dol. Glede na moja leta, je to težje, kot včasih, ampak moram. Da bo potem vse popolno user posted image
Ja, mi je pa tudi jasno, da se nisem čez noč zredila, in tudi shujšati ne morem čez noč....

clock-img

23.02.2012, 11:20

clock-img

Poka

pencil-img

1696

Lulu, isto razmišljam - sicer pa en sendvič še ni nažiranje, tudi dva ne in ne smeš imet slabe vesti tu in tam. Pa 15 kg tudi ni toliko preveč, se da še vedno zrihtat, na vsezadnje imate tu vse večinoma otroke in je še vseeno opravičljivo.

Imam eno znanko, ki ima res že hudo preveč kil, ene 50... Jih je imela včasih pol manj. Moj jo vedno kritizira, da je lena in da ni čudno, da je taka, ker stalno je. Ampak imela je pa gozno otroštvo in mi je čisto jasno zakaj je tako.

Moj rekord je sicer, ampak smo tekmovali :) pojedla sem dve veliki celi pici, v sedmem razredu... user posted image Ampak sem bila ful suha. No, posledice so zdaj tu, sicer pa eno polovico je pojem zdaj, če pa kdaj greva z mojim na morju na vsak svojo, mi je pa hudo žal, ker se silim in potem res preveč pojem, pa ne pridem fejst čez polovico.

clock-img

23.02.2012, 11:24

clock-img

aleksandra123

pencil-img

458

Lulu, fajn da si stvari zrihtala, da je stresnega obdobja konec, pa da veš, zakaj si se nažirala.

Kile bodo že šle, počasi, saj ni simpl, ampak gre.

Jaz imam zimsko depresijo, ni mi všeč zimski način lajfa, potem pa žrem, evo, to je pa moja zgodba.

clock-img

23.02.2012, 11:31

clock-img

jesensko listje

pencil-img

95

Dober dan!

Toliko ste napisale od včeraj, da sploh ne uspem vsega prebrati. Nekaj sem pa le; uglavnem tudi jaz se tolažim s hrano, če mi kaj ne gre, ko imam slab dan, ali pa kar obdobjeuser posted image

Sedaj pišem diplomo in imam kar potko do hladilnika in omarice s sladkarijami. Ampak potem je človek le še bolj nesrečen. Hrana je tako "instant" zdravilo, ki prime le za kratek čas.

Mi je pa v uteho, da nas je veliko takih (sicer misliš, da si sam najslabši, da niti svoje požrešnosti ne moreš krotiti)

Včeraj je bil moj prvi dan hujšanja in je uspel!!!user posted image user posted image user posted image   Upam, da danes tudi. Nisem pa šla tečt, mogoče danes.... Zaenkrat je uspeh že to, da se ne nažiram.

Lepo se imejte, pa malo jejte!user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.02.2012, 11:33

clock-img

cebela2

pencil-img

241

IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra123

Jaz imam zimsko depresijo, ni mi všeč zimski način lajfa, potem pa žrem, evo, to je pa moja zgodba.



a poletni ti pa odgovarja. . žar, pirček, relax,. . . user posted image user posted image

Midve bi se fajn dobro razmele user posted image user posted image

clock-img

23.02.2012, 11:36

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: Poka

Lulu, isto razmišljam - sicer pa en sendvič še ni nažiranje, tudi dva ne in ne smeš imet slabe vesti tu in tam. Pa 15 kg tudi ni toliko preveč, se da še vedno zrihtat, na vsezadnje imate tu vse večinoma otroke in je še vseeno opravičljivo.

Imam eno znanko, ki ima res že hudo preveč kil, ene 50... Jih je imela včasih pol manj. Moj jo vedno kritizira, da je lena in da ni čudno, da je taka, ker stalno je. Ampak imela je pa gozno otroštvo in mi je čisto jasno zakaj je tako.


Slabe vesti nimam, je nikoli nisem imela, tudi vem, da 15 ali tudi 20 ali 25 ni toliko, da se ne da lepo živeti ali shujšati. Otroci načeloma niso imeli nič z mojim nažiranjem... mislim rečt, niso bili vzrok, niti nosečnost ne(je vse šlo takoj dol - tudi 28 kg)...  tudi gensko ni, ker smo vsi v družini postavni.
Že od najstniških let me je zanimala člov. psiha in zakaj nekdo nekaj dela... tako sem tudi temu morala priti do konca... zakaj sem tako in toliko jedla. Sem hodila na terapije (slučajno sem jih dobila 10 zastonj in sem izkoristla, valjda user posted image ) in tam sem tudi ugotovila zakaj vse to. Včasih sem res bila nesrečna, ker sem imela občutek, da res nimam pod kontrolo svojega telesa in hranjenja, totalne borbe sama s sabo, danes pa vesela, da je kolikor vem, to edina posledica tega stresa, ki se jo da kar na hitro urediti. Saj vemo, kaj lahko stres dela in kakšne bolezni povzroča. Tako, da le ni tako hudo pri meni.
Rada bi samo, da že enkrat pridem do tega, da mi hrana postane sredstvo, ki mora biti, da živim... tako kot pri živalih. V naravi ne najdemo živali, ki se prenajeda in je debela... no razen domače živali, ki jih lastniki fojtrajo... to pa je že druga tema user posted image )
No, saj bo... počasi... zato sem tudi odprla to temo, ker je res že čas, da nekje to vse napišem in se še s kom o tem pogovorim. Vem, da pa nas je ogromno, ki imamo podobne probleme s hrano...

No, pa sem vseeno zresnila temo user posted image

Gremo dalje... legmeđik - opravljeno, sobno kolo - opravljeno,...

clock-img

23.02.2012, 11:37

clock-img

jesensko listje

pencil-img

95

Ojla, sem že nekaj napisala, pa me je ven vrglo...user posted image

Uglavnem, včeraj mi je uspelo, da se nisem toliko nažirala, upam da tudi danes!user posted image

Vesela sem, da imam sotrpinke, je kar nekako lažje. Nisem še šla tečt, bom že enkrat...user posted image Si dajem potuho, se mi zaenkrat zdi velik uspeh, da ne jem toliko.

Lepo se imejte, pa malo jejte!user posted image

clock-img

23.02.2012, 11:41

clock-img

cebela2

pencil-img

241

punce pa ve ste vse doma?

clock-img

23.02.2012, 11:45

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: cebela2

punce pa ve ste vse doma?


user posted image
Jaz ja... sem na novo preseljena in tu še nisem našla službe, no, je niti nisem zelo resno iskala, ker sem se vpisala v šolo, pa mi tak zaenkrat ustreza, da ne delam.
Zdaj pišem neke zapiske, pa na RR zraven... sem večji del dneva tako, za pisalno mizo, računalnik za šolo in RR, pa malo Twitter in čisto malo fb...

clock-img

23.02.2012, 12:08

clock-img

pebs

pencil-img

279

Živjo punce! A ni luštn dan. jest sm že boljše volje. Ja,jest sm tud doma,sam mi ne paše bit več. Prošnje itak pošiljam,vsake tolk kakšen razgovor,to je pa tud vse. Pošiljam pa na vse sorte delovna mesta od administracije,do kuharske pomočnice...Jest mam ta tedn punce doma, kokr počitnice,čeprov sta v vrtcuuser posted image . Mi je dolgčas bit sama.

clock-img

23.02.2012, 12:17

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: pebs

Živjo punce! A ni luštn dan. jest sm že boljše volje. Ja,jest sm tud doma,sam mi ne paše bit več. Prošnje itak pošiljam,vsake tolk kakšen razgovor,to je pa tud vse. Pošiljam pa na vse sorte delovna mesta od administracije,do kuharske pomočnice...Jest mam ta tedn punce doma, kokr počitnice,čeprov sta v vrtcuuser posted image . Mi je dolgčas bit sama.


Ojla...Hujšaš kaj?user posted image

( kak mi je to smešno vprašanje , ampak moram...)user posted image

clock-img

23.02.2012, 12:23

clock-img

pebs

pencil-img

279

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: pebs

Živjo punce! A ni luštn dan. jest sm že boljše volje. Ja,jest sm tud doma,sam mi ne paše bit več. Prošnje itak pošiljam,vsake tolk kakšen razgovor,to je pa tud vse. Pošiljam pa na vse sorte delovna mesta od administracije,do kuharske pomočnice...Jest mam ta tedn punce doma, kokr počitnice,čeprov sta v vrtcuuser posted image . Mi je dolgčas bit sama.


Ojla...Hujšaš kaj?user posted image

( kak mi je to smešno vprašanje , ampak moram...)user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

IZVIRNO SPOROČILO: pebs

Živjo punce! A ni luštn dan. jest sm že boljše volje. Ja,jest sm tud doma,sam mi ne paše bit več. Prošnje itak pošiljam,vsake tolk kakšen razgovor,to je pa tud vse. Pošiljam pa na vse sorte delovna mesta od administracije,do kuharske pomočnice...Jest mam ta tedn punce doma, kokr počitnice,čeprov sta v vrtcuuser posted image . Mi je dolgčas bit sama.


Ojla...Hujšaš kaj?user posted image

( kak mi je to smešno vprašanje , ampak moram...)user posted image


Dons jem bolj mal, na tehtnci še nism bla. Jest mam pa take probleme,da jem ponavad sam 3x na dan,sam takrat fulllluser posted image . Mi kr ni,da bi petkrat. Gibam se dons nč. Se mi ne da. Zgleda da bi mogla met še mal več postelnih aktivnosti (taka rekreacija mi je všečuser posted image ),da se sploh kej gibam.

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem