cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Za tiste, ki še...

  
clock-img

20.03.2012, 17:35

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

najaa,
a si danes na vitaminih? Sadju in zelenjavi? Jaz sem, ampak sem morala en košček kruha pri kosilu. Sem bila lačna in kosilo ni bilo glih nekaj.

clock-img

20.03.2012, 18:37

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Problem imam. Ta ločevalna ni za mene ugotavljam. Preveč se mi meso in sladko je. Bi raje šla nazaj na mojo dieto... manj jej. Pa tudi telovadit sem nehala. Ne morem več te zelenjave in sadja. Pa lačna sem... hudiča user posted image

clock-img

20.03.2012, 18:49

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

najaa,
a si danes na vitaminih? Sadju in zelenjavi? Jaz sem, ampak sem morala en košček kruha pri kosilu. Sem bila lačna in kosilo ni bilo glih nekaj.



Sem ja. user posted image Mi kar uspeva glede na to, da mam gripo. V bistvu sem pojedla mal juhe za kosilo, vmes pa veliko sadja, mi ful paše.

LuLu ti si preresno vzela tole. Daj v drugo prestavo in si malo popestri dieto pa bo šlo. Čist v nulo se držat vem, da je hudo. Jaz ne bi nikol več, ker se mam preveč rada in vem, da grejo kile dol tud, če si npr. na OH dan parmezan posipaš po špagetih. Verjemi. user posted image Velik point je v tem, da se držiš enih smernic in spremeniš prehrano. Že to, da za večerjo poješ pol manj od kosila je neki druga kot prej, ko si zbasala po 3 sendviče z veliko majoneze v sebe, je tak? Jaz sem 100% za ločevanje sam če mi zapaše nekaj kar ni na jedilniku pa WTF, bom pojedla, drugače se mi bo en dan sam vtrgal in bom sam metala v usta vse, kar bo prišlo pod roke.

p.s. Pa nočem bit neki pametna, sam vem kak je hudo se 100% držat, pa kak je brezveze... Sam moje mnenje, mirno ga ignoriraš.

< Sporočilo je popravil Najaa -- 20.3.2012 18:50:20 >

clock-img

20.03.2012, 18:52

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Ja, od Barike torbice so prva liga. Sej sem mela že eno nagledano in zdej se bliža moj RD... Barika koliko prej pa je treba naročit? Kak dolgo se čaka na izdelek?

No kot rečeno je moja teta gripa še vedno tu, mater tole me je pa čisto zdelalo. user posted image Jem tak malo, da karkoli pojem je itak vseen kaj je... Dieta je na stranskem tiru, čeprav danes res več al manj sadje jem. In spijem ogromno čaja z medom in limono. Še mal, pa se mi bo obračal od njega.

clock-img

20.03.2012, 19:11

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa


Vidim, da me razumeš. Ne bom nič ignorirala. Zato smo tu, da si povemo kako in kaj...
Preresno? Hudiča, za šalo pa ne morem kar 15 kg dol dati, ampak točno to se mi dogaja... imam napad na vse. Vse bi požrla naenkrat. Manjka mi telovadba, me je malo minlo, pa sem jezna zaradi tega... in seveda pomislim na hrano. Bom malo prekinla s to dieto in malo ne-ločevala, ker se mi meša od tega. Kruh in pašteta, pa kolegica je super mesni burek dala za otroke in za mene, pa čokolino, pa klobasa IN sir IN majoneza na kruhu,... pa še in še bi se našlo. Mislim, da bom bolj srečna, če bom mešala hrano. In seveda manj jedla. Imaš prav, večerje sem zmanjšala za 2/3, majonezo bom pa res priložnostno...za praznike user posted image

clock-img

20.03.2012, 19:21

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Velik point je v tem, da se držiš enih smernic in spremeniš prehrano. Že to, da za večerjo poješ pol manj od kosila je neki druga kot prej, ko si zbasala po 3 sendviče z veliko majoneze v sebe, je tak? Jaz sem 100% za ločevanje sam če mi zapaše nekaj kar ni na jedilniku pa WTF, bom pojedla, drugače se mi bo en dan sam vtrgal in bom sam metala v usta vse, kar bo prišlo pod roke.


5x to prebrala... in za polovico me je že minil apetit user posted image
Pa še dodajmo 24 ur in prispevek o socialnih transferih in poračunih... še za 1/4 padlo user posted image

clock-img

20.03.2012, 19:35

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

user posted image Ja res, če gledaš poročila te pa sploh mine apetit. Jaz še nisem dobila odločbe za vrtec in OD in me vsak dan, ko pride poštar črviči v želodcu. user posted image
Drgač pa jaz sem mesni burek jedla recimo za kosilo na mesni dan, pica burek pa na OH dan. user posted image Ugotovila sem res, da ni point sam v hrani. Pred leti sem na hitro (manj kot v dveh mesecih) shujšala s to dieto 13 kil. Pa se nisem tak dobro počutila. Ločevala sem pa v nulo. Lani sem začela pa spomladi enkrat in v pol leta dala dol cca 10 kil. Počutje je super, kile pa ne pridejo kar tako nazaj, ker počas tud dol šle. Aja, takrat pred leti so hitro prišle nazaj, zato pa pravijo da je to kot bumerang, ko na hitro kile grejo se hitro tudi vrnejo.

clock-img

20.03.2012, 20:02

clock-img

pebs

pencil-img

279


IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Problem imam. Ta ločevalna ni za mene ugotavljam. Preveč se mi meso in sladko je. Bi raje šla nazaj na mojo dieto... manj jej. Pa tudi telovadit sem nehala. Ne morem več te zelenjave in sadja. Pa lačna sem... hudiča user posted image


Verjamem. Jest sm se že drug dan slabo počutla,pa samo od sadja in zelenjave jest ne zdržim. More bit zraven vsaj še kakšna stvar. Jest zdej samo manj jem, ne jem sladkarij,no,razen v nedeljo sm se nažrla unih čokoladnih jajčkov,k sm jih jedla,sm se res fajn počutla, že par minut kasneje pa čist slabouser posted image . Dons sm po dolgmu cajtu jedla meso,pa vidm da mi je enkrat na teden čist dost.

clock-img

20.03.2012, 21:08

clock-img

majčica1508

pencil-img

1299

O kok ste pridne z tipkanjem............Jaz sem ta teden bolj zasedena,pa mi uspe zvečer
kaj natipkat
Bom drugič več...........

clock-img

21.03.2012, 07:22

clock-img

Poka

pencil-img

1696

Jaz tudi zelo zasedena. Pa še prehlad, ki gripa ravno ni, ker jaz nimam te sreče,m da bi kdaj sploh dobila vročino in sploh ostala doma user posted image

Ko sem nekaj brskala po internetu, sem našla nekaj idej kako si organizirat zdravo prehrano. Dobiš od kakih veganov ideje ali pa neka paleo dieta je ful popularna... Ne držims e teh diet, sam imeli so pametne nasvete.

Namreč pri meni je problem, da ko sem lačna, se mi ne da it delat solate, juhe, rezat zelenjave... No in grem enkrat na teden v trgovino samo po zelenjavo - me že po rokah nosijo, ker menda kupim največ (moja dva kunca...)... Nakupim celo škatlo, da se ne da v ta velik ameriški hladilnik spravit. In sem se itak morala zorganizirat. Doma takoj operem vse in narežem ter dam v plastične posodice. Potem imam zelenjavo takoj pri roki:
- za solate
- zelenjavne in kremne juhe
-prikuhe
-dam jo v navadna umešana jajca
itd...

Mesa pa kupim tudi kar precej in npr. naredim haše omako za cel lonec in to dam v plastične lončke za enkratno uporabo - kupim v šparu. Potem iz tega delam svašta.... Za mineštre, polivke... Narejeno samo s čebulo, malo kokosovega masla in šele potem spreminjam recept, ko vzamem ven iz zm,rzovalnika. Nimam veliko dela.

Mogoče ni tako zdravo kot bi bila sveža hrana ampak:
-jaz nimam časa kuhat med tednom
-je boljše kot hamborger, sendvič itd...

Celo riž dam zmrznit na porcije in samo odtalim. Imam pa ogromen hladilnik, sam eni imate celo skrinje in je še boljše...

Idealno za zaposlene mame, ko vemo kako je - pol se zaradi pomanjkanja časa verjetno rediš...

BTW ko bo čaws, objavim kak recept, moram pa it zdaj delat za šolo... Npr. danes bom iz zmrzovalnika vzela polento s skuto in jo popekla na žaru s paradižnikom, zeleno solato imam pa pripravljeno. Zato sem zadnjič pisala, kako sem jedla kosilo vseh barv.... Ful je bilo zelenjave, pa je bilo gotovo v pol ure, ker imam itak že vse narezano. Zelo zelo malo se potem pregrešim, zvečer ne jem toliko, sem pa odločena, za spremembo načina življenja. Prej mi je namreč uspevalo - v študentskih letih, zdaj pa mi niakkor ne - in ta teden je šlo vse po načrtu. Pa še ful veliko privarčuješ pri hrani, sploh nisem šla že 14 dni v trgovino, samo po zelenjavo.

Ideje, kako se zorganizirat, dobrodošle...

clock-img

21.03.2012, 08:48

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: Poka

Ideje, kako se zorganizirat, dobrodošle...



Jaz jih tudi iščem, ja. Poka oglasi se kmalu spet, ker ti imaš cel kup zanimivih idej.

Ena je rekla, da se pri ločevalni sam sadje in zelenjava je... ja ne, sej je se vse sam point je, da se ne je vsak dan vse. Jaz recimo ne rabim mesa vsak dan, zelo malo ga pojem in mi je ta dieta pisana na kožo. Še na B dan iščem raje kakšno tuno, ne pa obvezno zrezek. Če ste pa tako mahnjene na meso, da tud en dan ne morete brez njega, pol pa ta dieta ni za vas.
LuLu kaj pa kakšna beljakovinska dieta? Tam pa ješ sam beljakovine in baje shujšaš. user posted image user posted image

clock-img

21.03.2012, 09:08

clock-img

Barik@

pencil-img

257

Dan

Naja, odvisno od blaga. Enega npr. nimam več, kerega drugega pa fuuul, pa tudi do trgovine ne pridem, ker nimama trenutno € za "preseravanje", ampak samo za nujne stvari + malo na stran za dopust ČE bomo sploh lahko šli.

imam pa en drug problem (morem malo pojamrat) ... neresne naročnice, zadnjič je ena naročila tisto oranžno, zdej se pa user posted image ne javi več, tako, da sme jo praktično zastonj naredla, oz. čakam, če jo katera druga kupi.


Kar se pa odločb tiče user posted image user posted image user posted image , jaz imam večje otroške, ampak več vrtca za plačat, pa še poračun bo, tako, da boma dala skoraj 200 € za vrtec user posted image user posted image
a niso rekli, da bo nova zakonodaja bolj prijazna do družin, ker tole nam niti malo ni prijazno, sploh pa naš vrtec oz. ravnateljica user posted image user posted image

clock-img

21.03.2012, 09:44

clock-img

jesensko listje

pencil-img

95

Dober dan!

No, jaz sem se spet šla stehtat, ker sem se bala, da sem se zredila, pa mi je šlo od petka 0,2 kg še vseeno dol. Nisem nič kaj pridna glede hrane. Ne pojem ravno takšnih porcij, kot sem včasih, ampak še vseeno preveč. Poka, jaz sem tudi želela spremeniti način življenja, ne le hrane. No ja, saj bolje je že, kot je bilo. Problem je ko si lačen ja, pobašeš vse kar imaš pri roki - kdo bo šel solato prat?!

A kaj veste, a slučajno prihajajo v modo bolj naravne, košate obrvi? Zadnjič sem videla v eni reviji tisti dve sestri Olsen z ogromnimi obrvmi, pa na tv-ju ene manekenke isto. Če si jaz pustim obrvi, jih bom imela čez celo čelo!!


ajde!

clock-img

21.03.2012, 10:16

clock-img

HHH

pencil-img

1221

IZVIRNO SPOROČILO: Barik@

Dan

Naja, odvisno od blaga. Enega npr. nimam več, kerega drugega pa fuuul, pa tudi do trgovine ne pridem, ker nimama trenutno € za "preseravanje", ampak samo za nujne stvari + malo na stran za dopust ČE bomo sploh lahko šli.

imam pa en drug problem (morem malo pojamrat) ... neresne naročnice, zadnjič je ena naročila tisto oranžno, zdej se pa user posted image ne javi več, tako, da sme jo praktično zastonj naredla, oz. čakam, če jo katera druga kupi.


Kar se pa odločb tiče user posted image user posted image user posted image , jaz imam večje otroške, ampak več vrtca za plačat, pa še poračun bo, tako, da boma dala skoraj 200 € za vrtec user posted image user posted image
a niso rekli, da bo nova zakonodaja bolj prijazna do družin, ker tole nam niti malo ni prijazno, sploh pa naš vrtec oz. ravnateljica user posted image user posted image



Ok, vse vejo kje in kaj se da to videti, samo jaz ne user posted image . Daj prosim kak kontakt, ker me zanima. Lahko na zs.

clock-img

21.03.2012, 10:18

clock-img

RAKICA1

pencil-img

1925

A pri vas že delijo za vrtec pri nas pa še nič in me prov zanima kaj bo bilo pri na jaz upam na vse najbolšuser posted image
Barik kje si pa lahko ogledamo torbice ki jih izdeluješ
No jaz pa da se še mal potožim sploh nevem kaj mi je ta teden sam bašem se da to ni več resuser posted image user posted image  včeraj sem pojedla zvečer celo čokolado in še ponoči mi je sinček nagajal tako, da sem si potem privoščila še eno čokoladouser posted image tako da sploh nevem zakaj so mi zapasale sladkarijeuser posted image user posted image upam sam da nebo prevelike katastrofe v petek

clock-img

21.03.2012, 10:20

clock-img

Barik@

pencil-img

257

Vama bom dala na ZS link do mojega FB albuma.

clock-img

21.03.2012, 10:29

clock-img

tulpek

pencil-img

3308

Barika, sem malo delila tvoje torbice, mogoče pa koga zamika user posted image user posted image user posted image

Aja, hujšala bom pa maja, bo šlo kakšnih 8 kil hitro dol, potem pa poleti naprej user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tulpek -- 21.3.2012 10:31:46 >

clock-img

21.03.2012, 10:58

clock-img

HHH

pencil-img

1221

IZVIRNO SPOROČILO: Barik@

Vama bom dala na ZS link do mojega FB albuma.



Kjuuuut!!!user posted image

clock-img

21.03.2012, 12:43

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Zeleno, ki te ljubim zeleno... user posted image

Happy spring time!

< Sporočilo je popravil LuLu -- 21.3.2012 12:45:29 >

clock-img

21.03.2012, 12:48

clock-img

danyy

pencil-img

558


IZVIRNO SPOROČILO: pebs


IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Problem imam. Ta ločevalna ni za mene ugotavljam. Preveč se mi meso in sladko je. Bi raje šla nazaj na mojo dieto... manj jej. Pa tudi telovadit sem nehala. Ne morem več te zelenjave in sadja. Pa lačna sem... hudiča user posted image


Verjamem. Jest sm se že drug dan slabo počutla,pa samo od sadja in zelenjave jest ne zdržim. More bit zraven vsaj še kakšna stvar. Jest zdej samo manj jem, ne jem sladkarij,no,razen v nedeljo sm se nažrla unih čokoladnih jajčkov,k sm jih jedla,sm se res fajn počutla, že par minut kasneje pa čist slabouser posted image . Dons sm po dolgmu cajtu jedla meso,pa vidm da mi je enkrat na teden čist dost.



Tudi za mene ni, pa sploh nisem še poskusila. Jaz nikakor ne morem sadja za zajtrk,sicer sadje obožujem, ampak do kosila mi je to premalo. Počasi bo že en mesec mojega hujšanja, nekaj sem že spravila dol, tudi vidi se mi že "baje", zaenkrat mi gre dobro, nimam nekih groznih luštov po kaki hrani, jem normalna kosila, pač manjše porciije. Jaz vem, da če bi imela neko strogo dieto, da bi že zdavnaj obupala. Ampak občudujem pa vse, ki jim uspeva.

clock-img

21.03.2012, 12:54

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Testiram podpis, če dela... če bo kaj delovalo pa bomo vidli user posted image

clock-img

21.03.2012, 12:55

clock-img

LuLu

pencil-img

8910

Jap, dela. Upam, da ni proti pravilom RR user posted image
Sem pa vztrajna, a ne? user posted image

clock-img

21.03.2012, 12:57

clock-img

RAKICA1

pencil-img

1925

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Testiram podpis, če dela... če bo kaj delovalo pa bomo vidli user posted image


Podpis za kaj

clock-img

21.03.2012, 12:58

clock-img

danyy

pencil-img

558

Sem ravno pri malici - mnjami kako so jagode dobre.user posted image user posted image Za kosilo bo rižota in solata, za večerjo pa regrat.SIcer pa sma z malim danes že bila na sprehodu oz.on je užival v vozičku (sem bila kar začudena da je tako dolgo zdržal), jaz pa sem imela "hitro hojo". Popoldan gremo še enkrat, če se bo gospodič strinjal seveda. Sem mu nabavila že čelado, tako da bo pri nas počasi kolesarjenje aktulano.

clock-img

21.03.2012, 13:01

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

LuLu, bom še jaz malo pogledala za oblačila. Sicer še rabimo sam nekih stvari imata čisto preveč in lahko kaj odstopimo. Kaj pa čevlji? Katera številka?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem