cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Katero kuhinjo imate?

clock-img

09.03.2012, 14:23

clock-img

Andromeda

pencil-img

3755

Dan kuchen. Tudi ne menjam. user posted image

clock-img

09.03.2012, 17:09

clock-img

pelin

pencil-img

1701

Dobra stara masivna Severina od Svee...Pač od nje se ne morem ločiti, posebej sedaj ne, ko nam je mojster uredil precej posodobljene izvlečne predalčke, pa košarice in s tem še dodatno dvignil mojo zaljubljenost vanjouser posted image ...kaj češ ...imamo pač tak stil hiše in prostorov, kamor zaradi obilice lesa in stilnega pohištva pač nekako sede še ta kuhinja...pa zato, ker mi kuhanje in sedenje pri njenem šankcu tako zelo paše...tako domače je v njej...kar ne morem reči za vse te moderne Sveine zadevščine...ob večini imam občutek, da gledam šolsko kuhinjo...ves ta rostfrei, pa ravne linije...živi dolgčas...Rada imam sto in en predalček, pa košarice, pa sto in eno vijugo na vratih, čeprav nekateri pametujejo, da je to težko čistiti...maj es...zame je ena in edina...sicer malo škilim še v novejšo Sveino Mirabelico, vendar zaenkrat še ne menjamo....Aja...pa to ni reklamni oglasuser posted image

clock-img

09.03.2012, 17:26

clock-img

Katrin

pencil-img

4173

IZVIRNO SPOROČILO: tt79
Dan Kuchen, ful zadovoljna, ne bi nič spremenila...

Podpis user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

clock-img

09.03.2012, 17:50

clock-img

Nenya

pencil-img

887

midva imava Marles Vita češnjauser posted image . Kuhinjo močno odsvetujem. Žal sva bila naivna in brez denarja in sva se odločila zanjo. Nimava je niti 5 let pa so nama že odpadala vratca spodnjih omaric. Na pogled je lepo ampak očitno so vrata prevelika in pretežka za pante, ki so pričvrščeni v iverka stranico. Nekaj smo že sami popravljali tako da smo zalili z lepilom ampak jaz sem globoko razočarana. Tudi montaža ni bila OK. Skratka ko otroci mal odrastejo upam, da bova lahko kupila eno iz masivnega lesa.

Ever stopped to think ...
then forgot to start again?

clock-img

14.03.2012, 16:39

clock-img

enea

pencil-img

2440

IZVIRNO SPOROČILO: Nenya

midva imava Marles Vita češnjauser posted image . Kuhinjo močno odsvetujem. Žal sva bila naivna in brez denarja in sva se odločila zanjo. Nimava je niti 5 let pa so nama že odpadala vratca spodnjih omaric. Na pogled je lepo ampak očitno so vrata prevelika in pretežka za pante, ki so pričvrščeni v iverka stranico. Nekaj smo že sami popravljali tako da smo zalili z lepilom ampak jaz sem globoko razočarana. Tudi montaža ni bila OK. Skratka ko otroci mal odrastejo upam, da bova lahko kupila eno iz masivnega lesa.

moja mama ima tudi to, v češna-vanilija barvi,.. ima jo že 8 let in je taka kot nova, brez nobenih problemov,.user posted image

clock-img

20.03.2012, 20:32

clock-img

Capyka

pencil-img

296

Garant. Odlično. Sama skombinirala barve.

20.10.2006 je prišla naša princeska Sara!
22.03.2010 pa še druga princeska Tamara!
--------------------------------------------
Jaz bi pa spaaaalaaaaa......

clock-img

23.03.2012, 09:45

clock-img

takotako

pencil-img

608

Svea. Ful super vse. Še ko so prišli montirat sem jih prosila če mi lahko pult tako obrežejo da gre pod okensko polico, pa je takoj to naredil-čeprav je samo monter.

edino kar bi zamenjala da bi imela eno tako veliko omaro-kot da je vgradna-za shrambo. Premal prostora imam. Pa kljub temu da imam spodaj skrinjo bi zdaj imela hladilnik z skrinjo. Ma za kako malenkost da si jo dam v kuhinji zmrznit. Se zgodi da grem dol 5krat k pozabim vse naenkrat vzet iz skrinje.

clock-img

23.03.2012, 09:53

clock-img

ThinkPink

pencil-img

915

Mobilia - ko smo kupovali hiško, je bila že vgrajena. Tak da ni bila moja prva in najboljša varianta. Sama bi izbrala drugačno - bolj moderno, naša je klasična varianta.

clock-img

23.03.2012, 10:19

clock-img

prestica

pencil-img

29

Dan kuchen - bela, visoki sijaj. Super!

clock-img

27.03.2012, 19:02

clock-img

divna

pencil-img

214

IZVIRNO SPOROČILO: enea

IZVIRNO SPOROČILO: Nenya

midva imava Marles Vita češnja

moja mama ima tudi to, v češna-vanilija barvi,.. ima jo že 8 let in je taka kot nova, brez nobenih problemov,.user posted image

Jaz imam Vito v bukev-poper varianti, že 10. leto in je še vedno super.

lp

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem