cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Kredit drzavljanu Bosne!

clock-img

20.02.2012, 00:12

clock-img

_Beky_

pencil-img

253

Zivjo Poka!Mi smo ze skoraj obupalii in se sprijaznili da ne bomo dobili tega denarja.Kjera avstrijska banka pa je to?Nevem ful majo ene svoje fore glede tega kredita sej vem da se morejo zavarovat nemorejo kr tako dajat enmu kredit ampak da pa iščejo toliko sej mores bit res neeumen da sprejmes ampak danes se vse dogaja na zalost je tako kakor je in z temu se moramo sprijazniti in upati na boljše časeuser posted image

clock-img

20.08.2017, 19:36

clock-img

enkrat

pencil-img

2

POZDRAVLJENI Sem drzavljan Bosne s stalnim prebivaliscem,zaposlen na nedolocen cas.Zanima me,ali lahko dobim stanovanjski kredit

clock-img

20.08.2017, 19:49

clock-img

enkrat

pencil-img

2

POZDRAVLJENI Sem drzavljan Bosne s stalnim prebivaliscem ter zaposlen na nedolocen cas.Zanima me,ali lahko dobim stanovanjski kredit.prosim ya odgovor LEP POZDRAV

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem