cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Blacky in ostale 3 MD

clock-img

02.09.2005, 12:08

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

Ja, Blacy javi se !!!!

clock-img

02.09.2005, 12:09

clock-img

tanaja*

pencil-img

2255

Sorry, Blacky, ne Blacy

clock-img

02.09.2005, 12:09

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Blacky je bila izgubljena, pa bom kmalu z nami...

clock-img

02.09.2005, 12:10

clock-img

biba77

pencil-img

3943

BO kmalu z nami... prehitri prsti...

clock-img

02.09.2005, 12:15

clock-img

Busybee

pencil-img

239

Žiujo!

Sem prvič z vami, ampak sem polna nasvetov kako preživeti to dieto. Končala sem jo kak mesec nazaj in sem shujšala 10 kg.

Malo težje je pa sedaj, ko se človek kar hitro zapusti - gor sem dobila 1 kg. Moraš potem full pazit.

Ampak moj nasvet je - držte se je! Efekt je potem večji od napora, ki ga vložiš noter!

LP, Busybee

clock-img

02.09.2005, 12:18

clock-img

biba77

pencil-img

3943

pozdravljena, busybee!
Povej, se drzis tega, da imas se naprej sadje za zajtrk?
Ko sem jaz pred leti zakljucila z dieto, je bil to moj prvi greh -- da sem nehala s tem sadjem.

clock-img

02.09.2005, 12:24

clock-img

Anonimen

bolj ko vas berem, bolj me mika,da se vam pridružim.
jaz sem to dieto preiskusila pred dvema mesecema, pa sem zdržala samo en teden. Zdaj pa bi spet poskusila z vami.

clock-img

02.09.2005, 12:25

clock-img

Busybee

pencil-img

239

Sem se držala!

Zdaj sem pa dva tedna jedla kar mi je prišlo pod roko - piškoti, sirčki, sendviči,... in to čez cel dan! In od tu ta kg plusa.

Danes sem pa spet začela lepo s sadjem, ampak se mi zdaj že full v glavi vrti. In komaj čakam, da je ura eno, da bom nečaku kosilo skuhala in jedla z njim beljakovine - eno oprano solato z mocarelo, medtem ko ima on žar.

Kot sem opazila je full pomembno da dop ješ sadje in zvečer definitivno nekaj lahkega - saj pri meni je tako.

Me pa nekaj zanima - ali ima katera izkupnje s tem tipom prehranjevanja in nosečnostjo?

LP, Busybee

clock-img

02.09.2005, 12:32

clock-img

Anonimen

Ojoj, hudiča, končno sem vas našla. Sem že skoraj obupala, če me ne bi Astra po elektronski pošti napotila, kam naj grem. Nič mi ni všeč ta RR oz. pojma nimam, kje je kaj.

Torej, danes je naš ŠKROBNI DAN. Jaz bom udarila po fižolu, ki ga imam na tone doma, ker mi ga je babica nakupila. Pridna, ve, kako ga imam rada.

V knjigici pa nam ponujajo krompirjev golaž.

Če se je katera fiksno odločila pridružiti se nam, javi nam svoj cilj, koliko želiš shujšati, da te dam na seznam. Torej, le nekaterim popravim izgubljene kilce, ne? Albina, snorlax, asija, če se ne motim... Kaj pa ostale??? Jaz sem žal med ostalimi, nič ni šlo dol, ker sem grešila. Smo bili vsak dan na kakem obisku, pa me je polna miza dobrot premamila. In kriv je RR, ki ga ni bilo, da bi mi ve punce dajale spodbudo.

Danes je torej naš 26. dan diete!!!! Albina, vodni dan pa nas čaka na 29. dan, torej v ponedeljek!!!!! Kar groza me je, ne vem, če ga bom zdržala.

Zvečer se znova javim z novo temo, 27. dan!

Punce, držimo se, moramo zdržati do konca!!!! Albina, daj na spodbudo!!!

clock-img

02.09.2005, 12:33

clock-img

Anonimen

Aja, splišni, na dan OH, moraš za večerjo jesti tortice in ne polovičke kosila. Testenine so dovoljene le za kosilo. To je edini dan, ko imaš večerjo drugačno, kot kosilo.

clock-img

02.09.2005, 12:38

clock-img

Anonimen

A tako, Blacky, hvala najlepša, tole je pomemben podatek.

clock-img

02.09.2005, 12:44

clock-img

Anonimen

Aja, pa še: JA, jaz sem se zdaj odločila, lahko me vpišeš, da začenjam danes. Cilj pa je ..., recimo 10 kil.

clock-img

02.09.2005, 12:46

clock-img

Anonimen

jaz bom pa v ponedeljek začela in moj cilj je vsaj 10 kg

clock-img

02.09.2005, 12:58

clock-img

biba77

pencil-img

3943

ninny je napisal/a:

Ninny, ce zacnes v torek, bo tvoj prvi dan (beljakovinski) istocasno z beljakovinskim dnem ostalih. Bos mogoce lazje v koraku z ostalimi (ne en dan naprej)?

clock-img

02.09.2005, 13:01

clock-img

Anonimen

Po moje je bolje, da ne gre skupaj z ostalimi, ker če bo tako delala kot veliko "ostalih", ne bo kaj prida hujšala. Sicer pa bolje, da sem tiho. (zdajle bi pripopala smajlija, pa mi ne delajo).

clock-img

02.09.2005, 13:06

clock-img

Anonimen

Spliš, ne zbijaj volje, prosim. Meni pa smajliji delajo.

Aja, kavo jih večina pije z mlekom, pa nič ne škodi, saj ne vliješ noter 2 dcl.

clock-img

02.09.2005, 13:08

clock-img

Anonimen

Astra je napisal/a:

ninny je napisal/a:

Ninny, ce zacnes v torek, bo tvoj prvi dan (beljakovinski) istocasno z beljakovinskim dnem ostalih. Bos mogoce lazje v koraku z ostalimi (ne en dan naprej)?

v redu potem se pofočkam za torek

clock-img

02.09.2005, 13:09

clock-img

biba77

pencil-img

3943

No, meni bo prav malo zal, da sem v zaostanku... Jaz imam v pon. komaj 17. dan...
Ja, pri kavi je ze fajn, ce pijes kavo z mlekom, ne mleko z kavo.
Meni tudi smajliji cisto lepo sodelujejo.

clock-img

02.09.2005, 13:10

clock-img

Anonimen

Ne zbijam volje, samo hecaaaaaam se. Pa nimam smajlijev, res ne. Tule v službi so strogi varnostni ukrepi.

clock-img

02.09.2005, 15:06

clock-img

Mariposa

pencil-img

624

Jas sem se odločila, da spet štartam naprej. En izpit sem odpisala že danes, sicer imam še dva, samo se bom probala zadržat. Bom šla raje malo kozmetike nabavit kot čokolade Aja kateri dan pa naj bi bil jutri? Čeprav pravijo, da se začne vse z beljakovinskim dnem in jutri bo zame spet skoraj začetek

clock-img

02.09.2005, 17:56

clock-img

Anonimen

Jaz sem na tej 3md dieti ze drugic.
V prvem krogu mi je slo dol skupno 10 kg, hujsala pa sem v trojcku z mozem in mojo mami.
Zdaj 2. krog nisem tako uspesna, nekaj malega sem sicer ze spravila dol, no tolazim se z tem, da vsaj redim se ne.
Jaz imam obe Rinini knjizici, za in po hujsanju. Meni je vsec, ker je moznosti za pripravo hrane dosti, poleg tega so zadeve okusne. Jaz mozu skuham ali dan prej, vecinoma pa zjutraj preden se odpravi v sluzbo.
Sem pridna, ha.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem