IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Pozdrav!
Že od nekdaj fantaziram, da bi probala imeti sploni odnos z žensko. Še vedno se včasih vprašam, če nisem morda biseksualka, ker se taka želja pri meni dostikrat pojavi, velikokrat imam tudi take sanje, fantazije...
Sem sicer mati dveh otrok, imam tudi partnerja, ampak ta želja v meni je močna. Ne vem kako naj se je znebim. Če bi se že spuščala v tako avanturo, ne bi šla prav s ta prvo ki bi jo srečala. Partnerju tega tudi ne bi povedala. Je želja in je strah. Tu bi moralo biti tudi malo zaupanja itd.... Res ne vem kaj naj. In kaj bi bilo najbolj pametno narediti.
Če bi vedla, kdo si, bi se ti sama ponudila na ZS-ju, tako pa...tudi jaz imam 2 otroka, moja sončka in sva z mojim dogovorjena tako, da če me kdaj napali kakšna ženska, kako že on reče? go for it :) me razume, da če sem biseksualka imam svoje potrebe in me podpira stoprocentno. Tako že traja 11 let odkar sva skupaj, je vedel že od začetka, da sem BI in ga ni motilo. Do sedaj ga še z nobenim moškim nisem prevarala in tako bo tudi ostalo. Res, sem lahko srečna, da imam takšnega moškega, ki ga ljubim s srcem in dušo. Za otroke bi umrla, tako jih imam rada.
Enkrat se je ponudil, da gre zraven pod njegovim pogojem, da sexa samo z mano, pa sem rekla ni šans - pač če sem z žensko, sem takrat z žensko in se ji 100 procentno predam, prav tako je z njim.
Sem prebrala, da je ena napisala, da moraš nekako vedit, če si ali nisi BI. Jaz sem se nekako zavedala v SŠ , ko sem se prvič poljubila z žensko, da mi je bilo prav všeč. Prav tako, mi je bilo všeč z moškim. Piko na i je bilo pa takrat, ko sem prvič doživela orgazem na žensko in to takrat, ko me je moj rajcal in govoril "pravljice z ženskami" na uho še na začetku veze.
Rekel je, da nobene želje nima, da bi bil z drugo in jaz mu verjamem, preprosto zato, ker si zaupava drug drugemu.