milijonarka, mene pa zanima, kaj oz. kakšna je zate ženstvena ženska?
IZVIRNO SPOROČILO: milijonarka
IZVIRNO SPOROČILO: posh
IZVIRNO SPOROČILO: khurde
ampak tile strokovnjaki pa nikjer niso poimensko navedeni. oziroma dopuščam možnost, da sama tega ne najdem. in pri meni taka stvar precej izgubi na kredibilnosti.
Jaz pri taki zadevi pristopam takole: na netu je ogromno bedarij in ogromno resnic, ki se ne skladajo z "ustaljeno" resnico. Na posamezniku je, da sam pretehta, kaj je zanj kredibilno in kaj ne.
Mediji so samo ogledalo družbe, so bili in bodo. Pišejo tisto, kar družba bere in želi.
Moralne avtoritete so tiste, ki bi morale ustvarjati družbeno dobro in se dvigniti nad medijsko "resnico", a moralnih avtoritet več ni, ali jih je malo, zato družbeno resnico pišejo mediji iz njo družba - od tod tudi krize in recesije, ker družba izhaja iz svojega egositičnega, kratkoročnega in običajno lenobnega interesa.
tu se pa podpišem, čeprav bi jaz raje rekla, da družbene resnice ne pišejo mediji in z njo družba sama, ampak kapital, ki je v rokah parih posameznikov. in problematično (zame) je to, da so ti, ki imajo vzvode v rokah, v bistvu nevzgojeni, avtoritarni, posamezniki.
mediji pa... smo družba spektakla :) kaj drugega kot incestne stvari nas ne zanima, problem je, da ljudje zaradi pogostega sporočanja o tem v te stvari dejansko verjamejo in jih nekritično sprejemajo (ja, vem, da se po mnenju mnogih lahko tudi homoseksualne teme v to kategorijo uvrstijo).
drugače pa,
milijonarka, a si kdaj razmišljala, da je ta propad družb posledica naravnega razvoja družbe? da se civilizacija rodi, nastane, ima višek, zaton in smrt. in da je to evolucija živega organizma? ne glede na to, koliko bi drugi, ki se imajo za bolj moralne, to želeli preprečiti?