Zunaj tak sonček, ampak tako mraz, da je kar hudo...in tako še vedno notri . Eva ima že dva dni ful vnet en uček. Ji ga spiram s kamilicami, fiziološko in mojim mlekom, jutri pa kličem pediatra ali patronažno, če se pridemo pokazat. Sem klicala dežurnega, če je lahko kaj nevarno za vid tole vnetje, pa je rekel "hm, nisem prepričan, ampak mislim da ne. Kličite v ponedeljek svojega pediatra". Ful me je pomiril, res ...
Drugače pa tudi jaz menim, da tako majhne otročke ne moreš razvadit s crkljanjem, sploh pa prve mesece ne. Se strinjam z lily32, tako majhni še ne morejo razmišljati na način "sedaj bom pa jokal, da dosežem svoje". Niko smo recimo ful nosili, najbolj zadovoljna je bila v naročju, če ni zaspala sama v posteljici, sva jo vedno uspavala v naročju ali božanjem v posteljici itd. - pa ne morem reči, da je bila zato kaj bolj razvajena...prej zaradi drugih stvari. Tam nekje pri treh mesecih so ji postale bolj zanimive druge stvari in ni več rabila toliko nošenja. Spala je pa vedno v svoji posteljici, tu je tudi meni bolje, da spi posebej, ker drugače se mi2 nič ne naspiva, pri tem sva pa kar vztrajala in bova tudi sedaj. Razen ko je bila kaj bolna, pa še takrat sem dragega raje poslala v dnevno spat, mi2 sva se pa razkomotili na zakonski postelji, tako smo se vsi relativno naspali. Cklja pa se še sedaj rada, kar nam je super .