Jaz sem še predvsem pri ta prvem že kaj kmalu sama letela v nakupe pleničk, pripomočkov, itd., ker ko sem mojega enkrat poslala po dodatna oblačilca (saj zdaj najbrž vidite, da novorojenčka res skos preoblačiš - vsaj jaz sem oba), se nama je obema skoraj zmešalo in mi je v bistvu čist pasalo, da sem šla malo ven. Pri ta mlajšem pa itak nisem komplicirala in sem že ta prvi dan začela čist normalno hodit ven. Tokrat bom pa, glede na napovedi temperature, še nekaj časa bolj doma .
Trnjulčica, a vsak dan moraš ta malo v avto dajat? Mene je glede tega ful morilo, ker mi je take majhne prov grozno v lupinicah gledat, se mi zdi, da so tam not čist bogi, ko sva še razmišljala, kako bomo ta starejšega vozili v vrtec, pa se je potem dragi odločil, da ga bo vozil, sicer mu je bilo tisti mesec mal panike, ker če ni za računalnikom in še ponavadi ima ful telefonov, je kar orng smotano. Ko sem bila že ćisto kul za vozit, dvigovat in vse, sem pa ta malega pustila doma in ta starejšega razvažala. Sicer moj ne more vzet očetovskega in nikoli ne konča z delom že ob 16-ih in nikoli ni zares z možgani na paši, je pa doma, tako da če dojenček spi, ga komot pustim doma in grem po opravkih.
Meni pri nobenem ni uspelo podirat kupčkov. Ne vem, ali nismo bili dovolj vztrajni ali kaj. Nisem si pa nikoli predstavljaa, da bi ga prenašaa kar v nedogled ali kakšne pol ure, kot je veliko mamic to počelo in sem se kar nekako prepričala, da tega ne rabita . Nista pa res nikoli imela krčev. Še najbolj nam je pa nekako uspevalo (včasih) podiranje preko noge.