31.01.2012, 23:15
1701
Frodo...osebno ne rabim pomoči...pa tudi če bi jo, se ne bi zatekla k tebi...po vseh kot čreva dolgih teoretičnih nakladanjih, sem te prosila, če lahko poveš kaj iz prakse...lepo konkretno, oprijemljivo in življenjsko...nekaj kar je vzeto iz življenja in ne le iz prebiranja knjig...Ne rečem , da ne razumem tvojega nakladanja...hočem ti povedati, da je neuporabno v praksi... če bi imela več podobnih življenjskih izkušenj bi mogoče razumela...tako pa ne...žal...nisi sposobna lepo normalno zagovarjati in argumentirati svojega mnenja...ko sem te nekoliko pritisnila ob zid, da se distanciraj od knjig in preidi na prakso, pa si postala žaljiva...Če želiš mi lahko "pomagaš" tule gor...bo še ceneje, pa še napotnice ne bom rabila....povrhu vsega pa bo tvoje pisanje prebral še kdo in bo lahko povedal tvoje mnenje....
31.01.2012, 23:27
1701
Pa lepo te prosim ženska , kaj je narobe s tabo...ti se iz stavka v stavek bolj posipavaš z blatom...kako lahko rečeš, da se lahko otrok sam pobriga zase, če se po tvojem odrasla ženska ne more...otrok, ki je še v vsem odvisen od odraslega naj bi prevzel po tvojem mamino vlogo in naredil red...pa ti nisi normalna...
Če bi malo bolj podrobno brala poste drugih in ne le svojega, bi opazila, da sama nisem čakala ...odšla sem od doma kakor hitro se je dalo....še na pol otrok...ampak to zate ni važno...ker ne razumeš razlike...če govorimo o meni...sama sem bila otrok, ki je rabil pomoč...rabil odraslo osebo, ki bi se zavzela zame...ker je ni bilo, sem se kakor hitro sem se lahko postavila sama na lastne noge...Tule pa je govora o odrasli ženski...odrasli...razumeš?takšni, ki bi morala poskrbeti zase in za svojega otroka...Vidiš razliko...očitno ne...