mamice,ogromno jejte in pijte,posebno ogljikove hidrate,in jejte ne glede na uro,jaz sem jedla tudi ob 12ponoči,ampak vse za mojo hčerkico!!res še vedno nisem zgubila kg,samo druzga mi ni preostalo !polenta je zelo dobra,riž....!
sama sem imela tolliko mleka,da mi je zastal,2*sem dobila mastitis ,ampak pri dveh mescih sem začela izgublajt melko,zaradi okolja v katerem sem bila,in res začela sem jest,ogromno piti,ne glede na uro,k je mala zaspala sem še istitisnila,cčasih tut po eno uro pumpala, na obeh,pa sem ga dobila nazaj ! pa ne pozabite na počitek!!!ča vidite da mali nima dovolj mleka,mu čez dan ponudite adaptirano mleko,tudi jaz sem ga,papa je to potem pomagalo,da sem ga dobila nazaj,k mala je skos hotela bit na njih,ko ga nisem imela!!!sem jo pa nato dojila do 11meseca,in nato se je odstavila sama
caelia,probej si sposodit električno,pa bo mogoče lažje,jst vem da v drugo si jo zihr kupm,k ni tako lahko stiskat kot je zgledalo
taddy78,mogoče pa se ti zdej velio giblje že,pa če GH uvajaš pa je to,to,da ne dobi več toliko na teži,ker zdej bo več pokurila,kot poje