cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Novembrke 2005 - 7. del

clock-img

12.03.2013, 05:51

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Oujeee celo okno za odgovor je odprlo user posted image user posted image .... včeraj nisem zraven prišla user posted image

No, dobro jutro user posted image user posted image user posted image

Pašteteka vsak dan občudujem tvoje kuharske umetnine na FB user posted image user posted image res si prava mojstrica user posted image . Ni mi pa jasno kje zavraga najdeš čas za vse to user posted image

V nedeljo nas je s slaloma pregnal dežuser posted image - po prvem teku smo šli vsi premraženi in mokri domov... brezveze tale dež user posted image user posted image . Nekaj utrinkov s sobotnega javnega žrebanja štartnih številk si lahko pogledate na povezavi: http://www.pokal-vitranc.com/si/info/fotogalerija/ (klikni "Slalom žrebanje in q-max party) - Anže je imel številki 7 in 11

Zdajle peljem Tino k zobozdravnici, da ji izpuli že user posted image 2. mlečni zob - za spodnjo enko ji že raste stalen.

Lep deževen dan vam želim bebe! user posted image

clock-img

12.03.2013, 16:38

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Aleluja....
pa saj ne morem verjeti. tridesetič. Juhuuuuu....

včeraj sem obupala user posted image

Saj zdaj sploh več ne vem kaj naj napišem. user posted image

V glavnem, Nina hvala. Mala je v vrtcu samo do dvanajstih, pa potem morave nekaj delati :) Sicer pa kuhala sem vedno vsak dan, že zaradi Muser posted image .
Pa spet ni nekaj, no...je malo bolj fotografirano recimo z lepše strani user posted image

Jaz pa občudujem tvoja maladva skoz kakšna športnika sta.user posted image

Jao, ....zdaj pa ne vem kaj sem še mislila bubi napisat..
bemtiš, saj vem, da če zaprem okno, mi ga več ne odpre user posted image

Ajde, lepo se imejte,če mrknem ali izgubim voljo. Saj po drugih forumih mi recimo dokaj hitro odpre, tukaj pri Novemberkah sem pa že mislila, da ste me skenslaleuser posted image

clock-img

13.03.2013, 16:42

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Jaz bom pa samo rekla, da me tale RR raz****, da ne moreš verjet...se prijavljam tle ko en butec...če ne bi bilo vas drage moje user posted image bi itak že zdavnaj odnehala.... Pa to ne moreš verjet, kolk NIČ ne dela...in kolk so malomarni user posted image ...pol dajo pa res še tako nagradno igro ven, ki je čist mim....samo, da bodo imeli KAO klike in bodo lahko tržili oglase user posted image ....da bi si stran poštimali, da bi normalno delovala...to pa ne user posted image

clock-img

13.03.2013, 19:03

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Danes je bubi prinesel enega kengurujčka za vajo. Pa zdaleč ni tako težko kot tista tvoja varianta, petarda.
Evo, sem zdaj sprintala te tehtnice pa me res zanima, če bo pogruntal.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

13.03.2013, 19:06

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Kar pa se nagradne igre tiče, pa škoda zgubljat besede... naj zmaga tista, ki ima cajt cel dan pri računalniku sedet in drevesa klikat user posted image

Me pa spominja to na eno mobitelovo nagradno igo, ko se je wap začel... je bilo treba po njihovih vsebinah ena gesla iskat... in sem takrat dobila kar dvakrat tedensko nagrado - mobilni telefon, ki je za tiste čase bil fuuul napreden user posted image user posted image user posted image

clock-img

13.03.2013, 21:19

clock-img

petarda

pencil-img

10119

oooo celo odprlo mi je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bubi petardito je še trikrat potem prinesel kengurujčka...IN sem zasledila, da pri enih piše prva triada, pri drugih pa samo 2r. In tiste pri katerih piše 2r so bistveno lažje. Kaj piše pri bubiju?

clock-img

13.03.2013, 21:22

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Mojemu vage niso potegnile :))user posted image

clock-img

13.03.2013, 21:50

clock-img

petarda

pencil-img

10119

A "ta večmu" al "ta malmu"? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drgač pa evo....že drugo tretje okno, ki mi ga je danes odprlo.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bubi...v tem je problem...portal šteka na polno...tudi če bi imela po cele dneve čas, da bi tu gor visela, ne bi mogla nič osvojit, ker mi zdaj par dni ni hotelo odprt okna za odgovor...pa sem poskusila večkrat na dan .... Zdaj zanalašč kliknem mimo reklame in mimo dreves.... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...

clock-img

17.03.2013, 01:26

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Poglej na uro user posted image ...torto pečem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.03.2013, 01:28

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Pred kako uro in pol, sem iskala paštetkin recept za tiramisu in mi ta user posted image od RR sploh ni hotel delat user posted image ... Ne samo, da nisem mogla nič pisat, ampak mi sploh ni hotelo naložiti strani od RR user posted image ..... Se mi zdi, da se bomo mogle preselit na kak bolj prijazen forum user posted image

clock-img

17.03.2013, 01:30

clock-img

petarda

pencil-img

10119

In zdaj začuda mi je odpira stran za odgovor user posted image ...ker zdaj par dni...kadarkoli sem hotela kaj povedat...nisem mogla gor user posted image .... Mogoče so pa zdaj, ko je bil totalni black out kaj porihtali user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.03.2013, 01:34

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Evo še kavica...za zjutraj user posted image

user posted image

Ajme meni....dolg dan je pred mano....

clock-img

17.03.2013, 02:25

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

In zdaj začuda mi je odpira stran za odgovor user posted image ...ker zdaj par dni...kadarkoli sem hotela kaj povedat...nisem mogla gor user posted image .... Mogoče so pa zdaj, ko je bil totalni black out kaj porihtali user posted image user posted image user posted image

Sanja svinja kukuruz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...zdajle mi je spet šele v tretje odprlo....

Razmišljam, če bi sploh šla spat....čisto sem naspidirana, čez 4 ure pa moram vstati tako ali tako, ker bodo vsi trije user posted image že pokonci...so bolj naštelani, kot budilke user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.03.2013, 09:11

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Dobro jutro......kaj zdaj - akcija!

Ste vabljeni k nam na tortico user posted image

clock-img

17.03.2013, 09:49

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

In tiste pri katerih piše 2r so bistveno lažje. Kaj piše pri bubiju?

Bubi je prinesel lanski test za 2. razred.

Imam tudi zbirko starih kengurujčkov in so lepo po razredih zloženi... in tisti za 2. razred so kar lahki.

clock-img

17.03.2013, 09:50

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

enako. zato pa par dni nisem odgovarjala, ker nič ni delalo user posted image

Lahko se preselimo drugam... na FB recimo, v zaprto skupino. user posted image

clock-img

17.03.2013, 09:50

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Dobro jutro......kaj zdaj - akcija!

Ste vabljeni k nam na tortico user posted image

jooooooj, ko bi ti vedela, s kakim veseljem bi se vam pridružili. Lepo praznujte! user posted image user posted image user posted image user posted image
Mi pa bomo prišli, ko bo malo topleje... pa spalke si bomo s sabo prinesli user posted image

clock-img

18.03.2013, 16:21

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

user posted image user posted image user posted image ne moreš verjet kako ga sipa user posted image ...zimska idila, ko slišiš le lopate user posted image

Čez vikend smo tud mi praznovali... pekli torte... pihali 9 Anžetovih svečk user posted image user posted image user posted image anže je želel jabolčno torto (no, že eni dve leti je težil zanjo user posted image ), tako da sem mu uslišala prošnjo user posted image ...samo leta res bežijo s svetlobno hitrostjo user posted image

clock-img

19.03.2013, 17:51

clock-img

ada2

pencil-img

7402

no, pa je uspelo tudi meni.....

sem mislila, da nikoli več ne bo tega okna odprlo user posted image
kakorkoli že, sem po nočnih, ne vem kje se me glava drži, mislim, da bi moral biti zdaj čas kosila, vsaj moj želodček tako pravi....

a še ima katera kaj polaromanie? manjka nam še 11, 52, 72, 102, 148 in 187.

moj novembrski user posted image  pa me je zdaj nekaj dni samo objemal in mi govoril "nikomur te ne bi dal"..user posted image .. včeraj pa mi je priznal, da se v šoli razjoče, ko pojejo pesem mamica je kakor zarja. 
sem ga mogla prav polubčkat, ker jaz sem bila ista v njegovih letihuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

20.03.2013, 08:50

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

ada, bom pogledala doma, če še je kakšna sličica :)

Cukri, ti naši sončki. user posted image

Moj je meni tudi včeraj rekel, da če kaj takega govori, da ga očke pečejo user posted image

a katera ve, kako poteka oz. zgleda tekmovanje za Vegovo priznanje?

clock-img

20.03.2013, 16:58

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

a katera ve, kako poteka oz. zgleda tekmovanje za Vegovo priznanje?

ko mi odpre okno, ti napišem user posted image user posted image user posted image user posted image

To je matematični kenguru. Na šolski ravni je v takšni obliki, naprej na regijskem in državnem pa je še vedno v obliki, kot je bilo nekoč.

clock-img

21.03.2013, 19:59

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Kako je šel novembrčkom kengurujček? Bubi je rekel, da sta bili dve nalogi težki, da ni vedel, kaj hočeta.... no, zdaj pa vidim, da je 3 mimo pihnil, tako da je zbral 35 točk. Se mi zdi vseeno super user posted image user posted image

clock-img

21.03.2013, 21:13

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Kako je šel novembrčkom kengurujček?

A so že rezultati? Ker jaz sem očitno zgubila listek user posted image ....pa še nedolgo nazaj sem ga gledala in si mislila, da ga bom do kengurujčka ziher zgubila, ko ga nisem takoj pospravila na varno...zdaj ga pa nikjer ne najdem user posted image .

Petardito sicer pravi, da mu je šlo dobro...samo to je tko...občutek je lahko varljiv user posted image

clock-img

21.03.2013, 21:14

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*
Bubi je rekel, da sta bili dve nalogi težki, da ni vedel, kaj hočeta.... no, zdaj pa vidim, da je 3 mimo pihnil, tako da je zbral 35 točk. Se mi zdi vseeno super user posted image user posted image

Pa user posted image za bubija... user posted image

clock-img

22.03.2013, 07:51

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Muser posted image je imel 2 narobe. 40 točk torej.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem