cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Novembrke 2005 - 7. del

clock-img

23.10.2012, 14:14

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Pozdravčekuser posted image

O internetu še ne duha ne sluha...ni še prišel na vrsto, nimamo časa izbirat paketa user posted image

user posted image

Jaz priporočam T-2 user posted image pa če ga res izberete, ne pozabi tega tam omeniti user posted image

aja, saj mi tudi še nimamo optike.... ga uporabljamo preko navadnega telefonskega kabla. Pa je hiter, vse filmčke in linke lahko odprem user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

26.10.2012, 10:03

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Bubi, paketek prišel user posted image Hvala.

clock-img

26.10.2012, 17:56

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Bubi, paketek prišel user posted image Hvala.

fajn. saj še ni konec oktobra, ne? user posted image jao.... kak mene čas prehiteva.

clock-img

26.10.2012, 19:48

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Čeer!
Dopust in počitnice so tu user posted image user posted image ...sicer vreme bo user posted image , a se bomo vsaj malo oddahnili od nenehnega hitenja.... Pomoje bo ta teden minil v znamenju izdatkov iz denarnice user posted image - jutri greva s Tino v šoping user posted image - desca bova doma pustili user posted image , v ponedeljek greva z Anžetom v šoping user posted image - kupiti morava smučarske rokavice in palice (to mu še manjka od opreme), za sredo sta se otroka user posted image zmenila s sestrično, da gredo v Gardaland user posted image - no saj sta vprašala za dovolljenje, pa tudi midva z user posted image bi šla zraven, če ne bi bila "last minute ponudba" in na avtobusu le še 4 prazni sedeži (smo vsaj 100€ prihranili user posted image ), konec tedna gre Anže smučat - €€€€€€ bodo odtekli v Avstrijo user posted image .... pomoje bodo počitnice zelo razgibane user posted image

clock-img

26.10.2012, 20:55

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

pomoje bodo počitnice zelo razgibane user posted image

se ti zdi? user posted image user posted image user posted image user posted image

Boš komaj čakala 5. službo, da se malo spočiješ user posted image user posted image user posted image

Mi pa še nismo nekih ful planov naredili. En težko pričakovan obisk načrtujemo, pa še na kakega bi se sami odpravili. Pa mika me, da gremo en dan v West gate malo zapravljlat. Aaaaaaaaaaaaaa, kaka nora otroška igralnica je tam - za mamo pa 2 uri brezskrbnega šopinga.... brezskrbnega? Gresta ti dve besedi sploh skupaj? user posted image user posted image user posted image

clock-img

27.10.2012, 07:48

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Dobro jutro user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

pomoje bodo počitnice zelo razgibane user posted image

se ti zdi? user posted image user posted image user posted image user posted image

Boš komaj čakala 5. službo, da se malo spočiješ user posted image user posted image user posted image

user posted image mam protekcijo, gremlahko že2. za cel dan v službo user posted image

Zdaj moram pa res hitro user posted image spit, da bova s Tino prej iz trgovin kot bo snežiti user posted image začelo - še nimam zimskih gum user posted image ... ...zunaj je sicer "ful" toplo, tako da ne vem kako bo s snegom, res pa, da se tudi bliska in grmi kot user posted image ....

clock-img

27.10.2012, 09:30

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Dobro jutro user posted image

ja, zimske gume. Sem nabavila dve novi (Nina, so Sava eskimo S3+ ful zanič?), zdaj pa moram preostali dve še iz skladišča dvignit, ker bom letos menjala vulkanizerja user posted image . Kaj čem, če pa ima Kolektiva ugodne bone, vsak € se pozna.

clock-img

27.10.2012, 14:45

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Bubi pojma nimam o gumah user posted image ... tisto na Kolektivi sem tudi jaz zasledila, pa si ponudbe nisem ogledala user posted image . Jaz gume kupim kar pri mojem mehaniku - mu zaupam user posted image ; res jih morda plačam kake 5€/kom več kot bi jih v kaki spletni trgovini, mi jih pa zato zastonj zamenja, tako da.... sem na koncu na neki pozitivni ničli, pa še vem, da nekega krafla mi gor ne bo dal, ukvarjati s tem se mi pa tudi ni treba user posted image . Če me zdajle vprašaš katere imam gor - ne vem user posted image

clock-img

27.10.2012, 17:00

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Bubi pojma nimam o gumah user posted image ... tisto na Kolektivi sem tudi jaz zasledila, pa si ponudbe nisem ogledala user posted image . Jaz gume kupim kar pri mojem mehaniku - mu zaupam user posted image ; res jih morda plačam kake 5€/kom več kot bi jih v kaki spletni trgovini, mi jih pa zato zastonj zamenja, tako da.... sem na koncu na neki pozitivni ničli, pa še vem, da nekega krafla mi gor ne bo dal, ukvarjati s tem se mi pa tudi ni treba user posted image . Če me zdajle vprašaš katere imam gor - ne vem user posted image

saj imaš čisto prav, Nina. No, jaz sem vzela kar dve Savini, dve pa že imam. Sem prepričana, da so v vsakem primeru boljše, kot pa lanske, ki sem jih 8 sezon vozila user posted image Saj profil so še imele, ampak guma le ima rok trajanja.

petarda bi lahko kaj več komentirala, če ne bi imela RR mrka user posted image

clock-img

28.10.2012, 08:09

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

Dobro jutro user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas ni nič pobeljeno.... pa celo jutro govorijo po radiu, kako so se napovedi uresničile in je sneg user posted image

Na vrhu Pohorje je zagotovo kaj, ampak je trenutno še zavito v oblake user posted image

clock-img

28.10.2012, 08:16

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Pri nas pa sneži. user posted image

clock-img

28.10.2012, 17:55

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Pri nas ni nič pobeljeno.... pa celo jutro govorijo po radiu, kako so se napovedi uresničile in je sneg user posted image

mi smo tudi morali dobrih 200 višinskih prehodit, da smo se lahko kepali user posted image ...narobe svet, kot že nekaj let - sneg povsod, samo pri nas med gorami nič user posted image user posted image brezveze

clock-img

02.11.2012, 21:35

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

En lep novemberski pozdrav. user posted image user posted image

Mi smo že začeli s pripravami na RD. user posted image letos o fusbalersko obarvan. user posted image naredili smo pinjato http://album.ringaraja.net/index.php?page=image1&ID=162242 pa vabila. Vabila gredo počasi, ker ga baje roka boli in je dovolj, če vsak dan 4 izpiše. user posted image . Za torto imamo že tudi vse nabavljeno. Praznovali bomo pa doma. Igrali bodo namizni nogomet in Wii, deklicam, bom pa kupila perlice za zapestnice. Za jest si je pa zaželel pohanega piščanca,pa zraven bom naredila pomfri, pa eno do dve pici si bodo sami obložili. Za sladice bodopa nutelini muffini, ki jih bom zdekorirala s tisto kremo na vrhu in raznimi cukrčki, da bo malo bolj kičasto zgledalo. user posted image

Ve ste že kaj v švungu?

clock-img

02.11.2012, 22:29

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

uh, nam se še nič ne mudi s praznovanjem. Letos ne bo doma, tako da moram samo z rezervacijo prostora pohiteti. Za ostalo pa naj drugi poskrbijo user posted image

Tematika je že nekako izbrana, pa naj ostane presenečenje user posted image

clock-img

04.11.2012, 15:22

clock-img

ada2

pencil-img

7402

pisker marmelade pa je res že november....
7 let user posted image  a je to mogoče?
mi nismo še nič v pripravah na praznovanje.... ok, pogovarjamo se o tem, želje za torto so povezane z lego kockamiuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

04.11.2012, 17:04

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

želje za torto so povezane z lego kockamiuser posted image

bubijeva bo tudi v tej smeri user posted image

Si videla "Torte čokoladna fantazija" na FB? Ima nekaj lego modelov med drugim. Svetovni Ninjago. No, bubiju bo naredila unikat user posted image

clock-img

06.11.2012, 20:56

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Ada, kako ste vi? Sem danes gledala po poročilih Ormož in sem skoz mislila nate?

clock-img

07.11.2012, 08:01

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Samo pozdravček in lubčka vsem, ki ste že praznovali. Mislim na vas. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.11.2012, 10:38

clock-img

Urša

pencil-img

4648

Vsem novembrčkom vse najboljše in najlepše ob praznovanu 7. rojstnega dne!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa še mojim novembrkam:
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

clock-img

07.11.2012, 16:33

clock-img

ada2

pencil-img

7402

Ada, kako ste vi? Sem danes gledala po poročilih Ormož in sem skoz mislila nate?

mi smo ok, smo dovolj visoko, da nam drava ni mogla do živega. bilo pa je precej hudo pri tistih, ki živijo ob dravi, pa okolica je prizadeta in na sosednjem hrvaškem te prve vasi so čisto poplavljene. in od tam v bistvu hodijo otroci k nam v šolo že odkar pomnim, tudi jaz sem imela veliko sošolk in sošolcev od tam, pa zdaj eno dobro sodelavko, ki so jo morali z družino evakuirati iz hiše, ker jim je popolnoma zalilo vse. še miha je danes rekel, da njegove prijateljice eve ni bilo v vrtec, ker ni mogla čez rekouser posted image  

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

clock-img

08.11.2012, 08:45

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

user posted image upam, da se vsi prizadeti čim prej vrnejo v normalno življenje.

Mi pa drvimo skozi dneve, tedne, mesece... noro je to. Edino bubiju se bo zdaj vleklo naslednjih 10 dni user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.11.2012, 09:27

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

hehe, bubi, moj mali vsako jutro ko pride v kopalnico najprej reče: mama še pet dni, še štiri dni...danes..mama še dva dni user posted image .

Sem mu rekla, da bova danes piškote naredila, pa me pogleda čukasto in reče: Hm? Brezveze. Kakšne piškote, jaz bi raje torto?! user posted image user posted image user posted image

clock-img

10.11.2012, 21:43

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Hvala vsem za čestitke. user posted image user posted image
Mi smo danes 1. del od štirih dali skoz. user posted image

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 10.11.2012 21:44:50 >

clock-img

14.11.2012, 08:50

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Hvala vsem za čestitke. user posted image user posted image

Se zahvaljujem tudi jaz user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.11.2012, 08:51

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Drugače pa sem si danes kar fraj vzela user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem