cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Novembrke 2005 - 7. del

clock-img

02.09.2012, 20:44

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Naši imajo samo dve šolski uri in nič ne piše. Jaz bom kar vzela s sabo user posted image

clock-img

02.09.2012, 22:19

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Mirno noč drage moje...in lepo štartajte jutri. user posted image  Za moje otročke so same spremembe...petardito drugi razred, junior druga skupina, drugi vrtec....mini druga skupina, drugi vrtec.... Priznam...mi je kar malo težko pri user posted image ...upam, da se jutri ne bo videlo user posted image

clock-img

03.09.2012, 05:36

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Priznam...mi je kar malo težko pri user posted image ...

user posted image

uspešen začetek novega šolskega leta vam želim user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

clock-img

03.09.2012, 13:45

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Super je bilo!!! Vsi so srečni, nasmejani in dobre volje...upam, da minija kaj jutri ne stisne user posted image

clock-img

03.09.2012, 21:07

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Super je bilo!!! Vsi so srečni, nasmejani in dobre volje...upam, da minija kaj jutri ne stisne user posted image

user posted image user posted image user posted image

Pri nas je tudi bilo vse super.
Bubi, ti pa pričakuj jutri pismo od mojega odvetnika. user posted image

clock-img

04.09.2012, 20:41

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

user posted image user posted image user posted image Hvala ti, otroka sta zelo vesela.
aja, ob pogledu na kuverto me je kar malo zamikalo, da bi jo znova uporabila user posted image

clock-img

04.09.2012, 20:42

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

pri nas tudi vse super user posted image user posted image user posted image ...samo pisma od odvetnika ne pričakujem user posted image
Sploh drugarčki so čist šokirali učiteljico, saj so jo pričakali vsak na svojem stolčku, čisto tiho, vsi so imeli na mizi zložene zvezke iz torbic in prvo vprašanje je bilo "Kdaj bomo začeli?" user posted image ...je menda ostala brez besed, s solznimi očmi user posted image ...ne vem če ne bo vztrajala v tem razredu vse do 9. razreda user posted image

clock-img

04.09.2012, 20:48

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

Tina gips dobro prenaša, zdaj se ga je že privadila user posted image , pa tudi boli je nič več.... res moram jo pohvalit ko je pri vsaki stvari tako potrpežljiva, nič ne jamra in se potrudi vse sama narediti user posted image user posted image user posted image Še na urgenci se niso mogli načuditi kako potrpežljiva je, da zna stisnit zobe, ne da gre za vsako malenkost v jok in ne tečnari, če je treba malo počakat user posted image

clock-img

04.09.2012, 21:47

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: NinaŠ

Tina gips dobro prenaša, zdaj se ga je že privadila user posted image , pa tudi boli je nič več.... res moram jo pohvalit ko je pri vsaki stvari tako potrpežljiva, nič ne jamra in se potrudi vse sama narediti user posted image user posted image user posted image Še na urgenci se niso mogli načuditi kako potrpežljiva je, da zna stisnit zobe, ne da gre za vsako malenkost v jok in ne tečnari, če je treba malo počakat user posted image

Pridna Tina user posted image ... a podpisujejo se otroci še na gips?

clock-img

04.09.2012, 21:49

clock-img

petarda

pencil-img

10119

pri nas tudi vse super user posted image user posted image user posted image ...samo pisma od odvetnika ne pričakujem user posted image
Sploh drugarčki so čist šokirali učiteljico, saj so jo pričakali vsak na svojem stolčku, čisto tiho, vsi so imeli na mizi zložene zvezke iz torbic in prvo vprašanje je bilo "Kdaj bomo začeli?" user posted image ...je menda ostala brez besed, s solznimi očmi user posted image ...ne vem če ne bo vztrajala v tem razredu vse do 9. razreda user posted image

Res lepo. Pri nas pa smo imeli pred šolo sprejem vseh učencev. Ravnateljica je povedala par besed, prebrala pismi predsednika države in župana, potem pa so učiteljice popeljale otroke v učilnice. user posted image

clock-img

04.09.2012, 21:50

clock-img

petarda

pencil-img

10119

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

aja, ob pogledu na kuverto me je kar malo zamikalo, da bi jo znova uporabila user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  si lahko mislim kdo bi bil prejemnik.

clock-img

04.09.2012, 21:51

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Pa še eno vprašanje...kaj ste/boste ve storile s starimi zvezki in delovnimi zvezki? Jih boste hranile? Ali ste jih že vrgle stran?

clock-img

05.09.2012, 07:49

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Pa še eno vprašanje...kaj ste/boste ve storile s starimi zvezki in delovnimi zvezki? Jih boste hranile? Ali ste jih že vrgle stran?

JAz sem jih vse pustila v torbi, ki čaka v omari, da jo arhiviram user posted image JAz imam še zdaj vse moje zvezke in učbenike pri starših. Mi jih je zanimivo pogledati.

clock-img

05.09.2012, 07:49

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Pridna Tina user posted image ... a podpisujejo se otroci še na gips?

Moj je imel modrega in se mu niso mogli podpisovati. user posted image

clock-img

05.09.2012, 08:15

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

hehehehehe

http://tvslo.si/predvajaj/v-zivo-tv-slovenija-1/tv.slo1/#ava2.144906003;;

tam nekje 2 minuta naprej glejte
otrok moj

clock-img

05.09.2012, 08:24

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

šli v papirkota user posted image

... a podpisujejo se otroci še na gips?

ja user posted image

pa dobro jutro user posted image user posted image

clock-img

05.09.2012, 08:25

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

hehehehehe

otrok moj

pogledam popoldne user posted image

clock-img

05.09.2012, 15:43

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Kaj je to papirko? user posted image  

clock-img

05.09.2012, 15:44

clock-img

petarda

pencil-img

10119

hehehehehe

otrok moj

pogledam popoldne user posted image

Jaz ne morem...povezava pa touser posted image

clock-img

05.09.2012, 15:55

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

Jaz sem že googlala. Pa stric tudi nič ne ve user posted image

clock-img

05.09.2012, 16:56

clock-img

*bubi*

pencil-img

13094

user posted image user posted image user posted image po moje kanta za papir user posted image

Jaz sem dala v eno škatlo vse skupaj, ampak bo verjetno res šlo v smeti. Sem mu pa kar nekaj zvezkov dala naprej, da jih popiše do konca. Je učiteljica tako predlagala in tudi na seznamu je marsikje pisalo "lahko lanski"

clock-img

05.09.2012, 19:50

clock-img

NinaŠ

pencil-img

5709

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image user posted image user posted image po moje kanta za papir user posted image

ja točno user posted image ...škatla/vrečka kamor odlagamo papir user posted image .... pol imamo pa še flaškota, pvc (embalaža), smrdkota (bio) in smeti (ostalo) user posted image

clock-img

05.09.2012, 20:38

clock-img

petarda

pencil-img

10119

No, saj se mi je zdelo, da je nekaj takega. user posted image  Ok, bom zdaj z lažjim srcem tole postavila v papirkota user posted image . Malo sem razmišljala, da bi pustila, samo itak nima smisla. Pa če bi bil en sam, bi še pustila, da pa zbiram kolekcijo učbenikov in delovnih zvezkov treh generacij user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  No, mogoče pustim samo tisti zvezek, ko so začeli pisat, pa vzorčke risat... user posted image , da bom potem malo primerjala z drugima dvema.

clock-img

06.09.2012, 09:43

clock-img

Paštetka

pencil-img

7346

aja, Bubi,. če rabiš kuverte, ti samo povej, ti jih par poštempljam in pošljem. Lahko tudi dopisni papir user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

07.09.2012, 23:40

clock-img

petarda

pencil-img

10119

Kuhinja zmontirana user posted image user posted image user posted image user posted image ...zdaj pa še vse priključit, pipe nabavit....user posted image user posted image user posted image ... Smo pa že spekli rogljičke v novi pečici....mmmmmm....čisto poseben okususer posted image . Kuhinja mi je pa tolk všeč, da bi si najraje turbo maximus gor dostavila in sredi kuhinje spala user posted image  user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem