cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: hujšanje na dolgi rok 2012

  
clock-img

21.02.2012, 12:09

clock-img

Poka

pencil-img

1696

Pa tako mimgrede - ko telovadiš, karkoli že delaš - če gre za aerobno vadbo, se pravi trbušnjaki ipd... sploh če je samo z lastno težo - se dela do mišične odpovedi, to pomeni, da ko ne moreš naredit niti ene ponovitve več, je to to..

Ti ne nuca nič 50 ponovitev, če jih lahko narediš z lahkoto.

Sem si izračunala kcal, beljakovine, maščobe in ogljikove hidrate za en obrok in ugotovila, da lahko pojem samo eno žlico kuhanega riža... user posted image Sicer ker jem večkrat na dan, tudi ne pojem dosti več, po resnici povedano... Znaš pa hitro prekoračit mejo s kako pico, kosilom pri tašči - tisto je za deset mojih kosil, ali pa v restavraciji...

clock-img

21.02.2012, 13:01

clock-img

end1

pencil-img

1598

sem se vrnila iz mojih 674 m, snega gor za ne verjet, kljub temu sem časovno le pet minut rabla, sem pa pol še 3 km tekla. Počutim se krasno.

S hrano bo treba, ni kaj, ker čene je škoda da se potim. No ni res, ker se res dobro počutim. Včeraj sem grešila, ker sem jedla kruh že zjutraj, upam, da bom danes uspešna, do sedaj sem.

Uživajte!

clock-img

21.02.2012, 14:52

clock-img

tarinca

pencil-img

53

ojla. Spet mi ni ratalo sporociti pravocasno.

Po odrekanju kruha, testenin in riza tehtam 2kg manj.
Moja sedanja teza je 85,5kg.

Se malo miganja pa bom do cilja prisla se hitreje!

clock-img

21.02.2012, 15:25

clock-img

ronja1a

pencil-img

362

end1, hvala za link na dnevnik. sem danes kar začela s prvo vajo  user posted image user posted image user posted image . sicer po asfaltu, pa še ta je bil leden. ampak nisem hotela zamudit volje, ki me je prevzela, da začnem user posted image user posted image user posted image na 667 metrov (ja, izgleda da premagujem en podoben hribček) zjutraj nisem šla, ker sem se bala, da je preveč ledeno, ker sem v soboto gazila po ful mokrem snegu, ponoči je pa zihr zmrznilo

fino, da se je nas tolk nabralo za 8. 3. ko vas berem, bi kar še kaj dodala (recimo to o pitju vode in ne jej za otroci)

včeraj in danes se lepo držim, dobila spet malo volje, da po treh tednih tehtnico obrnem navzdol

clock-img

21.02.2012, 20:42

clock-img

Rožica*

pencil-img

843

Živjo!

Moja ponedelkova teža 73,8. Še lovim težo po vodnem. Sploh pa sem pričakovala velik +. Komaj čakam da bo konec vseh teh norčij,..... in pojedin inrojstnih dnevov. Sem se popolnoma ne zdravo prehranjevala.

čav čav

clock-img

21.02.2012, 21:46

clock-img

ana ana

pencil-img

111

Pa sej ni res pa je, da natipkaš, pa ti napiše eror....

No pa dajmo še 1x...Malo me je sram, ker se že dolgo nisem javila, malo pa zato ker sem pojedla toooliko krapov...večina sicer pirinih...Sem pa še vedno na polno navdušena nad Just dance- na Wiiji, ker ful plešeš kao zvezdnice in se res noro spotiš.

Teža je +1, 1 kg, se pravi 60,5 kg.....jojjj ta pust...

Berem da ste full pridne in ste sklenile pakt user posted image user posted image . Upam da nas bo 8.3. za polno luno tudi veliko.

Suzy85 nisi napisala kako je šlo na razgovoru za službo?

Rožica* kaj pa vzameš proti zaprtju? Mene tudi že skoz matra to zaprtje, ravno zdaj tudi- ne vem če niso krivi tudi krapi...

Maychi kar si napisala se full strinjam:Odkar bolj intenzivno športam (tek, hribi) pa ne gre nikamor, teža kar stoji ali se celo dvigne se tudi jaz tolažim s tem, da se mišice povečujejo, damo hlače mi pa niso nič bolj prav .

No lep post jutri, a se bo katera kaj postila za 40 dni? Jaz lani 40 dni nisem jedla mesa, malo sem se sprobala, če zmorem, pa je šlo, sem se pa sicer malo zredila.....by


clock-img

22.02.2012, 05:11

clock-img

Lorna4

pencil-img

178

Dobro jutro user posted image
Danes sem zgodnja, tamala je vstala še pred peto, pa je nisem mogla naštimat, da bi še mal zaspala, ampak za danes mi je vseeno, ker smo itak vsi trije doma, tko da bomo lahko počivali čez dan user posted image
tudi jaz se vam pridružujem in sicer se bom do 8.3 probala striktno držat brez sladkarij, spiti samo eno kavo na dan-ker pijem ful mlečno in je to kar nekaj mleka user posted image in pa kruh,seveda polnozrnat, samo zjutraj en košček ob zajtrku. se moram pa tud jaz pomatrat, da spijem več vode čez dan, kadar sem v službi se kar ne spomnim.

tko, upam da bomo imele dovolj vzpodbude, da nam uspe user posted image

clock-img

22.02.2012, 08:47

clock-img

happy85

pencil-img

213

včerajšni dan potekal uspešno in sem se lepo izogibala pregreham, tudi za gibanje sem poskrbela. Zvečer je prišel malce glavobol na obisk (reakcija na to, da je telo se spet preveč navadilo sladkarij), vendar se nisem dala. Danes pa se je že pokazalo sonce tako, da kmalu odidem na en sprehod z vozičkom user posted image

kako pa se kaj ostale držite?

poka
poznam tole s količinami - jaz tudi navadno pojedla več kot nekdo, ki cel dan fizično dela (s tem, da sem več kot 8 ur dnevno presedela) in še sedaj imam občutek, da količinsko pojem več kot moj mož. Človek mora odkriti kaj je tisto, kar mu nalaga kg in potem postopno odpraviti te pregrehe in napake...

end1 pohvalno, da ti sneg ne vzame volje in se podaš na hrib. včeraj potem uspešno minil dan?

ronja1a ja tudi jaz sem ob branju vaših planov dobila kar nekaj idej user posted image pa le poročaj kako ti gre tale program teka, mogoče se pa še katera opogumi user posted image

Rožica* se strinjam, da je kar preveč raznih zabav in se je prav težko upirati, včasih treba najti en kompromis, ki je dober tako za um kot za telo user posted image

ana ana
tale tvoja vadba je prav zabavno slišati. a ni fino, ko se imaš fino pa še nekaj dobrega za svoje telo narediš.

lorna4 o si pa zgodnja danes - jaz takrat še prav lepo spala user posted image


clock-img

22.02.2012, 12:20

clock-img

ronja1a

pencil-img

362

IZVIRNO SPOROČILO: ana ana
Malo me je sram, ker se že dolgo nisem javila, malo pa zato ker sem pojedla toooliko krapov...večina sicer pirinih...


Jaz sem tudi za nekaj časa mrknila; se nism imela s čim pohvalit, no, pa sem spet tukaj in gremo novim zmagam naproti :-)

No, tehtnica je bila danes prijazna, od ponedeljka kaže - 1kg, kar je približno toliko kot pred tremi tedni user posted image user posted image user posted image bi bila zadovoljna, če bo to ustaljena teža čezu 14 dni

happy85, tek pa mi je zaenkrat kar v veseelje, čisto nekaj novega, ko takole delam po programu, danes sem šla spet tečt, ker je bilo premalo časa za daljšo hojo. mi je fajn, ker minutko pa res lahko tudi malo hitreje tečem - do zdaj sem se vedno vlekla pri teku, ker sem hotela že na začetku teči dalj časa, in ponavadi sem na začetku pretiravala, pol me je pa minilo. zabavno tudi ker še malo testiram uro, ki sem jo kupila po rojstvu prvega otroka, pa je pol nisem uporabljala, ker je nisem znala (matr znajo zakomplicirat navodila)

clock-img

22.02.2012, 14:05

clock-img

Brinčika

pencil-img

364

Še jaz vam sporočam moje sicer malo pozno ampak kg imam 74.4kg, počasi pa vztrajno pa bo.

clock-img

22.02.2012, 19:35

clock-img

Rožica*

pencil-img

843

ana ana  jaz vzamem Virolex al neki takega, zeliščne odvajalne tabletke. Pa kak kivi, veliko Mg,....

Moj današnji dan je minil z odliko, kar se prehranjevanja tiče. Sevada sem gromozansko lakoto komaj krotila, vem da moram presekat in se spravit v red. Lakoto odgnat, tako kot je pust zimo. Upam da mi uspe odgnati tudi kilograme user posted image


clock-img

22.02.2012, 19:39

clock-img

end1

pencil-img

1598


IZVIRNO SPOROČILO: happy85

kako pa se kaj ostale držite?

Včeraj je šlo OK.

end1 pohvalno, da ti sneg ne vzame volje in se podaš na hrib. včeraj potem uspešno minil dan?

Sem mislila, da ga je manj, ma je kar sipalo, sem se dvakrat skor obrnila nazaj, ampak sem bila vztrajna. Za nazaj pa tek po snegu, fantastično. Upam, da grem jutri spet, danes sem imela pavzo, ker sem delala cel dan.



clock-img

22.02.2012, 20:44

clock-img

miška17

pencil-img

1195

IZVIRNO SPOROČILO: happy85

kako pa se kaj ostale držite?



Meni je dan bil kar uspešen kar se tiče gibanja. Nasploh gibanja imam kar dosti. Hrana je bila pa problem...

Res me je zamikal danes krof, celo v rokah sem ga imela, ampak sem se mu odpovedala... Zaenkrat dan glede hrane kar uspešen... Morda bi morala danes za večji uspeh še bolj zmanjšat oglikove hidrate. Hm, na tem bo treba delat, da ne bo premalo in ne preveč.

IZVIRNO SPOROČILO: Poka

Pa tako mimgrede - ko telovadiš, karkoli že delaš - če gre za aerobno vadbo, se pravi trbušnjaki ipd... sploh če je samo z lastno težo - se dela do mišične odpovedi, to pomeni, da ko ne moreš naredit niti ene ponovitve več, je to to..

Ti ne nuca nič 50 ponovitev, če jih lahko narediš z lahkoto.



Jaz telovadim zaradi težav z hrbtenico. Redna telovadba krepi mišice, sprošča napetost v mišicah. Temu sledi manj boleča hrbtenica in preprečuje napredovanje oz, slabšanje okvare. Z redno telovadbo sem dosegla, da je življenje z okvarami znosno. Redna telovadba je zelo učinkovita. Preverjeno na sebi.

Ima redna telovadba tudi to lastnost, da oblikuje telo... S samo telovadbo res nemoreš nevem kaj shujšat, ampak to ni moj cilj telovadbe.






< Sporočilo je popravil miška17 -- 22.2.2012 20:57:19 >

clock-img

22.02.2012, 22:40

clock-img

urshak

pencil-img

385

O, kak ste pridne punce z miganjem, jaz sem včeraj tako zgrmela na bazenu, da imam čist črno rit in se komaj premikam. Moj mož je izjavil, da si ni mislil, da bo kdaj v življenju rekel, da je špeh za kaj koristen. Res dobro, da ga imam, če ne bi me verjetno postrgali dol s ploščic.user posted image

clock-img

22.02.2012, 22:49

clock-img

ana ana

pencil-img

111

Ronja1a lepo je da ena drugo spodbujamouser posted image user posted image . Ja ta program za tek je res zanimiv, a pišeš svoj dnevnik?

Rožica ja  na kivi sem pa čist pozabila, se mi zdi da sem sadje (razen limon) čisto črtala iz jedilnika, ko pa kar berem kako redi in kolik sladkorja imauser posted image . Drugače pa Virolex je bolj za herpese, a ne?

Happy85 Wii je res fajn, drugače je pa meni še ful fajn sobni mali trampolinček, pa mp3 fajn muzika, pa lahko ful skačeš po njem in menda da več ven kot tek, npr: 10 minut trampolina je 30 minut teka....sem prebrala.

Evo jaz imam pa jutri post in sem se odločila, da v teh postnih dneh se 1x na teden postim- vodni post.
Poleg tega sem rekla, da 40 dni ne bom jedla nič sladkega in nič prigrizkov. Sicer niti nisem ljubiteljica tega, a še to kar dan v usta je brezveze. Tak da to so moje obljube za postne dni user posted image user posted image user posted image .

Pridne bodite-by


clock-img

23.02.2012, 06:15

clock-img

sramežljiva

pencil-img

163

Bravo punce!
Očitno smo obljubo vzele zelo resno.Dva dni mi je že uspelo.V usta mi ni skočilo nič sladkegauser posted image .

clock-img

23.02.2012, 07:54

clock-img

ronja1a

pencil-img

362

ana ana, pisat sem si začela dnevnik, koliko na dan pretečem ali prehodim, čeprav sem sedaj usposobila tudi garmin, tako da imam podatke na internetu (se malček igram s tem) ... ne pišem pa nič v stilu tistega dnevnika na internetu (kako sem vstal s postelje in šel tečt), ker imam za to premalo časa

glede prebave imam jaz svoj recept, ki ga prakticiram že leta, morda nenavaden, ampak meni preverjeno pomaga - takrat ko mi zašteka prebava, ali pa nimam najboljšega občutka v črevesju, si pripravim radič/solato s krompirjem (če nimam ravno kakih hudih drućabnih obveznosti dodam še česen) in samo to jem za kosilo (veliko količino) - to mi čisto vedno uravnoteži prebavo; včasih ponovim dva dni zapored; tudi sicer opažam, da mi na prebavo zelo dobro deluje kombinacija zelenjave s krompirjem, montignac se najbrž obrača v grobu, ampak če kombiniraš krompir z zelenjavo, tudi bistveno zmanjšaš glikemični indeks na obrok

sicer pa je meni tehtnica danes pokazala 51,6 kg (toliko sem imela v tretejem mesecu nosečnoati), kar je -1,9 kg (manj od ponedeljka, kar ne vem, ali naj ji verjamem, sem jo premikala sem in tja in se večkrat tehtala, če slučajno kaj ne dela, potem je stopil še sin gor in je kar kazalo ok. možno pa je tudi, da sem izpraznila glikogenske rezerve, vode je namreč pokazalo veliko, pa tudi maščoba je šla prvič pod 25

sem pa včeraj imela ful dobro kosilo, res priporočam ta recept (zelo enostavno): stročji fižol in krompirček kuhan na sopari, v še toplo zelenjavo umešane artičoke (že pripravljene, konzervirane)  - dodana poper, olje in kis (nekakšna topla solata), zraven sem jedla še sir in nobenega koščka kruha :-)

< Sporočilo je popravil ronja1a -- 23.2.2012 7:56:47 >

clock-img

23.02.2012, 08:42

clock-img

KSIA

pencil-img

108

Joj, sploh nimam časa. Hitro sporočam kg iz ponedeljka, in sicer 62 kg. Ni glih jako dosti, ampak bolje je kot nič. Lepo se mejte, pa vas berem user posted image , saj nimam časa pisat user posted image

clock-img

23.02.2012, 16:06

clock-img

polita57

pencil-img

32

Moje postna zaobljuba pa je letos ponovno 40 dni brez Milke... Namreč, sam ta čokolada mi dela preglavice, ker še nikoli ni ostalo pri enem koščku, včasih še pri 100g ne, sm bla tok požrešna, da sm šla novo odpret!!!user posted image user posted image Je pa tole prav groza pisat, dejansko vidim svoje grehe!user posted image

Rekla sm si še, da bom črtala pire krompir & pomfri. Ker enostavno nimam mere! Res sem obupna, jem pa pomojm 2x večkrat, kot pa moj lubi, ki veliko fizično dela, js pa peglam kavč. ccc. Razočarana nad sabouser posted image user posted image Tako da, punce nastavlam rit za vašo motivacijo, morm se spravit k sebi in zgubiti tistih 15 kg preveč. Aja, za nameček sem se včeraj lotila pospravljanja garderobne sobe... Pripravila sem 3 ogromne vrečke z mojimi oblekami konf.št. 36, in napisala datum gor, da morm obvezno shujšat, ker so tok lepe kavbojke, majčke, oblekce, da jih nočm stran vržt, ampak že poleti nase spravt!

Zdejle sem polna energije, pospravljeno po hiši, mi ne preostane drugega, kot da se spravim tečt za pol urce user posted image user posted image user posted image Pol bom pa mal nadaljevanko pogledala, bom zraven še malo telovadila ( prijetno s koristnim ane user posted image user posted image )

Punce, lepo se mejte & uspešno premagujte dnevne skušnjave & energijo pa vložite v koristna, a prijetna dela! user posted image

Držim pesti, še posebej zame, da bom dost trmasta...user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.02.2012, 23:13

clock-img

happy85

pencil-img

213

o ronja1a tebi pa odlično gre s temle planom, da so tako lepi rezultati. Danes pa že na dveh koncih slišala za tale radič kako dobro dene za prebavo - da me boste počasi že prepričali, da ga ponovno probam malo pojesti (ga namreč ne jem, mi je pregrenak..). Drugače pa le pridno naprej pri teku in veselo novim zmagam naproti. Razmišljaš tudi o tem, da bi se kdaj udeležila kakšnega teka?

urshak upam, da se ne bojo od padca pojavile kakšne bolečine, ki bi lahko trajale dlje časa.

ana ana, ko pomislim, da bi poskusila s postenjem cel dan - ne sploh si ne znam tega predstavljati... Če kakšen dan samo dopoldne ne jem, imam potem cel dan uničen, ker me zvija po trebuhu, glavobol me napade... Uf uf dobra si.

polita57 a ti pa ljubiteljica milke? jaz bi pa brez milke kar lahko zdržala, ampak kinder... njim se pa s težavo upiram, tako da sem uvedla strožji sistem še za ostale domače - kupujem milke in druge čokolade, ker njim se lahko uprem,  kinder čokolad pa ni nikjer na vidiku... In se je takoj lažje upirati skušnjavam user posted image jaz sem pa hlače vse imela ves čas v predalu in sem 1x tedensko jih probala obleči - mi je bilo za motivacijo, če sem videla, da je malce napredka, če pa ni bilo napredka, sem pa postala še bolj motivirana - ampak sedaj manjših nimam več, ker sem te pred 2 leti vse stran zmetala/oddala, ker sem bila prepričana, da sem obsojena na to, da nikoli ne pridem več na tiste mere...

rožica* bilo bi prav zabavno, če bi se dalo napade lakote odgnati tako kot bo letos pust odgnal zimo (ima namreč res velik vpliv, saj se sneg topi kot za šalo - če bi se se naši kg tako topili, bi lahko kaj hitro zaprle to  temo user posted image in odprle kakšno s pridobivanjem kg)

Danes dan minil brez pregreh, opravila pa zelooo dolg sprehod. Saj kar ne morem verjeti, da kar gre user posted image Tudi občutek tiste nenormalne napihnjenosti je izginil, tako da očitno res pomaga, če ne jem toliko pregreh user posted image user posted image
Čez vikend ne bom imela dostopa do interneta tako, da se ponovno oglasim v ponedeljek in upam, da po dolgem času končno z minusom

vsem želim veliko miganja čez vikenduser posted image in pošiljam eno user posted image , ki naj prinese čimveč minusov v ponedeljek

clock-img

24.02.2012, 20:53

clock-img

Rožica*

pencil-img

843

ana ana saj pravim da nekaj takegauser posted image   Verolax se jim reče.

happy85  Ma jaz bi bila prezadoviljna z takšnim topljenjem maščobe user posted image   mam tak apetit ...  samo krožim od hladilnika, v element, in spet v hladilnik,.... če ne kaj drugega se vsaj malo bolj gibljem user posted image user posted image user posted image user posted image
Z mojim trenutnim poželenjem po hrani se ni za bati, da bi tudi ob takem tempu topljenja maščobe kaj hitro zaprle temo.

Danes sem napadla celo čips user posted image pa saj je krompir škrob in danes naj bi imela škrobni dan user posted image   Za kosilo sem jedla radič z krompirjem, pa da vidim če recept res deluje.  radiča pojem veliko, ker ga obožujem. Vendar nikoli nisem polagala pažnje glede povezave z prebavo.

Sem spet doma in opažam, da je veliko slabše od moje " vsakodnevne neredne prehrane", če sem v službi vsaj veliko manj pojem. Sem se navadila da vsaj na 2 do 3 ure kaj pojem, ko sem v službi. Sadež ali kakšen paradižnik, včasih tuno,... Zdaj ko sem doma pa si vsak dan skuham kosilo in zelo težko zdržim do naslednjega obroka. Nonstop delam evidenco po kuhinji, pa dopolnjujem nakopuvalni seznam,.... gledam kaj bi kuhali, pekli,...user posted image Danes sem zajadrala na kulinariko, to je res pravi kraj za hujšarice b user posted image user posted image
Upam da mali čimprej ozdravi.

čaw

clock-img

25.02.2012, 07:15

clock-img

end1

pencil-img

1598

Včeraj sem mal sladkega pojedla, sem mogla, da ne bi pokonci zaspala. Moja princeska je zbolela in je ostala doma, zato nisem mogla it spat po nočni. Zato pa sladkor, ki me zbudi, no pa tudi izgovor je dober. Sva šli po kosilu spat, no in po treh urah spanja sem bila ko zombi. Sem tudi jaz vsa nekja zamašena, oči ko da bi ble vnete...., pa sem šla vseeno na hribček in mal tečt, da sem se pol boljš počutla. Tako, da upam da bo stanje - v ponedeljek.

Danes bo lep dan, mi bomo pa večino v stanovanjuuser posted image , ma bo boljše kaj čmo.

clock-img

25.02.2012, 09:47

clock-img

miška17

pencil-img

1195

Kako ste? Kako vam gre?user posted image

Jaz se držim kar sem si zadala.
Držim pesti, da tudi vam uspe držati se vaših zadanih nalog. user posted image

Lp

clock-img

25.02.2012, 10:57

clock-img

polita57

pencil-img

32

IZVIRNO SPOROČILO: polita57
Tudi jaz se vam bom pridružila, dobr plan do 8.3. :)user posted image user posted image user posted image

- vsak dan zjutraj tek - 30 min + 50 trebušnjakov zjutraj + 50 zvečer
- večinoma beljakovinski obroki, razen PZ kruh za zajtrk, ter čez dan za malico sadje/sadni jogurt
- do 8.3. nobenih sladkarij, pic in podobnih skušnjav, kot so npr. pire krompir, bel svež kruh....user posted image
- obvezno vsaj 2 litra vode na dan ( hehe, nekje sem zračunala na netu, da brez fizičnih aktivnosti potrebujem 2,4 litra vode na dan na mojo težo)

No, pa dajmo dekleta, velik sreče vsem in eno brco v rit, da bomo pridne in se bomo držale navodil!user posted image user posted image







Js se deloma držim mojega plana; tečt še nisem začela, se kar ne morem zjutraj spraviti s postelje, kdaj pa kdaj mam tako voljo, da vstajam več dni, kšn teden,dva, že pred 5to zjutraj in telovadim, zej sm pa tok lena da me še budilka ob 6.20 ne spravi pokonc...Upam, da bom čim prej našla voljo za telovadbo. Se pa trudim biti "aktivna" v vsakdanjih opravilih, če slučajn gledam tv, mam ab rocket pred njim, da se spravim nanj, to mi usaj ratuje, da nardim nekaj trebušnjakov. user posted image user posted image

Kar se tiče beljakovinskih obrokov, se tudi kar držim, sladkarij ne jem - sam en jutr sm spila kakav od tamale, k ga ni mogla spit, oz. se je kar odločila, da ona pa tega ne mara user posted image , pa tudi priloge so zaenkrat odpadle, večinoma jem solato/ zelenjavo na splošno zraven mesa, rib. ( Mislim, da me je enkrat ena prašala kaj je to Dieta South beach - lahko razložim v naslednjem postu,ko bom zraven vzela knjigo, da točno povem, če hočete? )
se pa držim 2 litrov vode na dan +
Torej, če povzamem, se pazim, da bo vponedeljek - na tehnici , sam telovadit bom mogla še začet.

Lep dan punce, spet je lep sončen dan in prav tako bo tudi v nedeljo, tako da vam želim tudi lepo preživeto in izkoriščeno nedeljo user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

25.02.2012, 11:22

clock-img

Mimona29

pencil-img

187

Danes pa res zacnem hujsati z vami!

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem