IZVIRNO SPOROČILO: Aika77
Pri mojem nečaku so že dobili seznam in ravno včeraj se mi je set_ra hvalila kako frajersko je ona skoz prišla. Baje ima Mladinska knjiga v svoji spletni knjigarni Emka prav seznam za vse šole kaj potrebujejo in samo vtipkaš šolo in razred in odlukaš kaj potrebuješ ali samo učbenike ali oboje in še ostale potrebšine lahko tako kupiš in v nekaj minutah je stvar končana. Pa še popusti so sedaj menda. Skratka blazno hitro, udobno in predvsem ne živčno. Mimo gneče :)
Sem šla malo čekirat - za našo šolo seznama nimajo, pa sem šla malo na uč seštevat in me pride kar krepkih 100€ za vse skupaj. V glavnem, en delovni zvezek je v rangu od 13-15€,
Niso pa ne vem kako poceni - DZS mi nudi 5% popust ob naročanju delovnih zvezkov+učbenikov, EMKA samo 3% - razlika je očitna. Mi bomo počakali, da nam prvo sporočijo, ali bo praksa kot prejšna leta - torej, da to dobijo v šoli (ali gratis ali z doplačilom ali potem dobimo domov samo položnico) - drugače bomo počakali na DZS akcijo in jih naročili tam. Pa menda se splača pogleda tudi v Superstore....
Tako da na vrat na nos ne bom naročala .
Hvala za namig, vseeno.
Zvezke in podobno - nekaj je na seznamu od Tako lahko - tam si tako ali tako nima kaj za izbirat in namišljevat
, ostalo mu bom dala proste roke, da si sam izbere - si bomo vzeli en popoldne čas, pa malo pohajkovali po Ljubljani. V persenici imamo že Stadler barvice (kakorkoli se že napiše
) - so med kvalitetnejšimi - ultra grip or something
- bom pa potem še vzela 2, 3 paketa Faberjevih v akciji v Mullerju, ko jih bodo imeli tam po 3,4 evre na paket. Za doma, pa za dopolnit peresnico.
Bomo pa verjetno naslednji mesec šli pogledat za rislane potrebščine, čopiče, mapo in tako naprej - da se malo razdeli po mesecih.
< Sporočilo je popravil Tutan -- 28.5.2012 8:54:31 >