cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Starši otrok z GERB

clock-img

08.05.2012, 09:44

clock-img

Kristi_30

pencil-img

91

Pozdravljene,

kako so kaj vaši malčki? Mi smo zaenkrat še kar. GH zelo pomaga in načeloma kisline niti ni več zaznati. Kdaj pa kdaj pa še pride - navadno res potem ko spije mleko. Ima mleko še zjutraj in včasih zvečer, sicer pa enkrat še ponoči- Danes je jedla ponoči, potem pa se ji je dvignila čez čas kislina - dobro da sem se zbudila :( Upam, da bo tega čim manj in da bi čim prej lahko ukinili še eno nočno hranjenje.

Ali tudi ve opažate, da je težava prav v mleku? Drugače je kar ok - podira sicer kupčke, kdej tudi polije, če je zelo aktivna ali kaj, samo kislina pa je ob mleku.

Sreca - kako je bilo na kontroli? Mi gremo zopet konec meseca.

clock-img

14.07.2020, 19:46

clock-img

Kris1986

pencil-img

1

Mi imamo isti problem z nedihanjem.Prosim za kontakt ker bi raje vprašala kako vam je šlo s tem in kolikokrat se je ponovilo?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem