josephine, do that. No, lubi se pa oblači ko najstnik, mu moram začet nažirat, zgleda . Meni je pa luškan v kavbojkah, T-majci in puloverju s kapuco (no, še boljš, če zadnje dvoje spusti, samo zdaj je mal mraz, da bi bil skoz tak ). Pa je tudi 30+ oz. v kristusovih letih. In ja, tak gre v službo! mili, glej in se čudi ! In sploh ga ne odpustijo zato , da ne govorimo o tem, da se ostali nič kaj dosti boljše ne oblačijo pri njih . Čudno bi ga gledali, če bi prišel v hlačah in srajci .
vendar sem še vedno pristaš tega, da človeku najbolj pristaja tisto, v čemer se dobro počuti....samo izžarevanje samozavesti človeka pač naredi svoje, tisto v kar se stlači je pa velikokrat le pika na i...
Tole je vse super, ampak določene zadeve, recimo že omenjene majčke z odprtim hrbtom, pa na ženskah, ki nimajo več veljavne študentske izkaznice, pač izgledajo groteskno.
haha, kaj pa če ti je študentska že davno potekla, te pa še vedno vsi vztrajno sprašujejo po njej, pa čeprav si v debeli bundi, imaš že trebušček in si dostojno oblečena v zarin puli in nosečniške kavbojke?
Sem bila zadnjič na sejmu, pa so mi vsi ponujali študentksi popust
. Na prejšnjem sejmu mi je pa ena rekla, da majo zdaj popust 10%, potem pa samo če bom čakala eno leto, ko mamo spet študentje oktobra popust
. A pol smem met allstarke?
mimogrede: bunda je taščina, pulover je bil mamin, kavbojke od sosede, vse so uglajene gospe, vse 30+, tako da moja oblačila gotovo niso izražala mojega "študentksega" duha
.
otika, edino, kar mi pade na pamet, je puli. To zgleda navadno baje kolikortoliko dostojno (jaz sicer nimam pojma, ampak tako pravijo), pa je res udobno in praktiš.