cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

Kaj je naredil za vas?

clock-img

24.08.2005, 21:51

clock-img

Skabi

pencil-img

1049

Ko me je še osvajal, je na enih karaokah samo zame zapel Ljubil bi se s teboj.

Svoji mami me je predstavil: "To je moja najdražja."

Preselil se je v moj domači kraj.

Pretrpel je vse moje nosečniške izbruhe in zdaj prenaša peklenske PMS-e.

Vsako drugo nedeljo lahko spim, kolikor lahko (rekord - do pol devetih zjutraj)

clock-img

24.08.2005, 22:20

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

24.08.2005, 22:34

clock-img

Anonimen

Včasih mi je zjutraj, ko je šel pred menoj od doma, za brisalcem pustil vizitko in nanjo napisal ILY. Uf, kako nama je bilo takrat vroče pri srcu.:)
Najbolj pomembno pa je, da takrat, ko sem jaz z živci že čisto na koncu zaradi česa ali predvsem koga (razen če je to zaradi njega:)), stvar vzame v svoje roke in lahko glavo kot noj v pesek zarijem v njegova močna moška prsa.

clock-img

24.08.2005, 22:47

clock-img

Anonimen

Toliko lepega je naredil, da se težko odločim za eno samo "stvar"...
...ampak recimo, da je najlepša stvar ta, da me ima rad...

clock-img

24.08.2005, 22:54

clock-img

polona2

pencil-img

2144

Ni ravno romantik, zato ne bi o raznih vrtnicah in podobnem,
zame in za najino hčerko naredi veliko, vsak dan, je pa vse skupaj precej podobno postu od Seven, z razliko od tega, da midva ne pričakujeva :duda:.
Pa "svaka mu čast", da me prenaša...

clock-img

24.08.2005, 23:50

clock-img

ribica.

pencil-img

2165

Verjel je vame in me sprejel tako kot sem. S tem mi je dal spoznanje, kdo v resnici sem. Omogočil mi je, da skupaj rasteva. In dal mi je ljubezen, brez tega ne bi bilo nič.

Še danes mi daje vse to.

clock-img

25.08.2005, 00:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

25.08.2005, 15:54

clock-img

Anonimen

Hoj!
Fuuul sem ti hvaležna za tole temo. Po tvoji zaslugi sem za nekaj minut ustavila čas in se z užitkom spomnila tistih prav posebnih trenutkov, ki so po njegovi zaslugi ostali nepozabni. Uh, res je kar nekaj tega nabralo v najinih 17 letih! Lepo mi je znjim!
Nojči:sloncek:

clock-img

26.08.2005, 14:09

clock-img

Sarina

pencil-img

415

Tudi za mene je bilo najlepše, ko me je pred 2 letoma zasnubil na skalah v Izoli, ker obožujem morje.9nebesa:love:9nebesa:love:9nebesa

clock-img

01.09.2005, 11:19

clock-img

mamsi

pencil-img

857

-Ko mi je reku, veliko predenj sva hodila, da sm mu sorodna duša,
-ko mi je naredu omaro za cunje,(k je že glih tišler) in me s tem povabil živet k njemu,
- ko mi je na nekem smučanju rekel, da sio želi otroka z mano

clock-img

03.09.2005, 11:12

clock-img

nalgaber

pencil-img

8

Joj punce...kok lepo ...Moj lubi je tut doskrat ful sladek, kljub temu, da na zacetku zveze kaj taksnega od njega sploh nisem pricakovala - zgledu je tko trdn! Najlepse: ko sem mu povedala, da sva noseca - in me je pogledu in reku: Res? Gledu je tako grdo, da me je postalo strah - in potem se je vstal mi dal lubcka in zacel pozno zvecer tulit na ves glas: BEBO BOVA DOBLA in pa ATEK BOM! Nato pa mi je reku...ljubim te, moja mala mamica...
Prejsni teden mi je rekel, ce bi se porocila z njim - meni ni bilo jasno prav nic, ker imava oba zelo opredeljen odnos do poroke, ki se nama ne zdi nic kaj potrebna (za1x) - pa ga jaz gledam kot mladi bikec, pa rece, res ljubica - pa mu recem ja - in odgovor: lahko naslednjo soboto, to imam tekmo, naslednjo sem pa frej - hotela sem povedat to, ker sem se tako iz srca nasmejala - in ker pridejo vsaki dan taksni trenutki, ko se iz srca smejiva.
Predenj sem sla k G, in sicer sem ze opravila test, vendar me je bilo tako strah, da ne bi bila noseca - me je potolazil na najlepsi nacin - zvecer sva lezala pred Tvjem, pa me je malo bozal - nakar mi je rekel: Lubica, jst vem, da si ti noseca, ker mas tko napete prsi ...
Mah ogromno je taksnih trenutkov, ko me preseneca, ljubi, mi podarja stvari (najbolj mi sezejo k srcu 300g Milke z mandlji), gradi in se trudi za najin odnos, me spostuje in ima rad. To so stvari, ki mi pomenijo najvec - pa seveda, ko kdaj pa kdaj odpove kaksno partijo tenisa samo zato, da bi bil z menoj! In pa ker preseneca ravno takrat, ko jaz ne pricakujem - zato je sreca se toliko bolj popolna! (In ker mi dovoli, da pospravljam njegovo smrdeco hokej opremo !!)

clock-img

03.09.2005, 14:58

clock-img

LARIKA

pencil-img

701

ko me zaljubljeno gleda,kot na prvem zmenku, ko kar odlepil podgleda z mojega obraza in ko mi reče ljubim te mucek moj,sem čist mehka

clock-img

03.09.2005, 15:00

clock-img

LARIKA

pencil-img

701

ko kar ni odlepil- sem mislila

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem