IZVIRNO SPOROČILO: BellaB
Nevem, sam js bi probala vseen stopit do oceta, se z njim pogovorit in se mu spet nekak priblizat. Tud on je sam clovek.
Ampak še vedno je tudi oče, čeprav sta otroka odrasla.
Starši smo tisti, ki imamo od otrok vedno več izkušenj in starši smo vedno tisti, ki naredimo prvi korak k spravi.
SakuL, tvoj oče je slabič, žal. Tebi ostane to, da gradiš svoje življenje in nekega dne boš sposobna, da mu to tudi poveš.
Hvala milijonarka.
tako je... Jaz sem svojemu očetu vse povedala v obraz, večkrat ne samo enkrat. On je bil tisti k je rekel, da bo za naju naredil vse, da bo ohranjal stike itd. Pa vendar, jaz sem bila tista k sem ostala brez vsega, pa še vedno borbam, tak človek sem. V glavi mi donijo njegove besede: Ve tri (jaz, mami, sestra) smo njemu se. vse bo nareidl za nas. Potrudil se bo ohtraniti družno skupaj. Tudi mami bi mu (je) oprostila...pa je potem drugi dan spet tekel uni v objem... nas pustil na cedilu...in vse to se je odvijalo par metrov stran od naših oči.
Sej ne pravim, da je slab človek--> NE!
Nisem jezna nanj ker je prevaral družino (mami), ampak zato, ker popolnoma nič ne naredi da bi ohranjal stike. Niti pokliče ne. hčera greš na kavo, ali pa pridem na kavo... nič.
Napisala sem, da če bi mu šlo slabo( zdravlje) itd,. bi itak da mu šla pomagat, ampak mislim, pa da je prav, da se on sam zave, kaj je naredil oz. kaj dela.
Saj tut sam ve kakšna sem jaz, ker sva podobna karakterja in ne popuščava.
Oddaljil se je od vseh družinskih zadev, prijatlejev, družine (njegove in mamičine) vseh.
Ljudje ga preprosto ne razumejo več. je kot bi bil zadelan v črnino ki ji ni videti konca. Pa sam to prizna, da je razočaran, da bo prodal hišo in se odseil v tujino daleč stran od vseh. Na vprašanje zakaj: njegovo odogovr, zato, da grem stran od vsega, da prebolim, da vam pustim mirno življenje.
na vprašanje oz. pripombo: a tako prekleto se boš potrudil,da nas bos obrdržal v življenju,da boš šel raje živeti v avstralijo. spet njegov odgovor: ja sej vama s setro bom dal za karto, da bosta prsle kdaj na kavo!?!?
mislm hallo!=!?
take stvari so mi za OČETA nedorasle.
Žal od svojega verjetno še nekaj časa ne bom odstopila, ker se mi zdi da imam prav, veliko ljudi me podpre in veliko ljudi se čudi moji moči, da lahko to naredim. Ja lahhko to naredim, mogoče ga ravno to odbija, ker je njgov karakter prešvoh za mojega in se boji tega da bo povozil svoj ponos.
rada ga imam še vedno, vendar moje življenje brez njega ne bo kaj dosti drugačen od življenja sedaj.
žalostno ampak tako je.
Zakaj bi ga jaz morala klicati? ponujala sem mu denar, ker je jamral (to še bl na začetku, k sva sem pa tja še mela kontakt) da ima komaj za preživet! pa denarja ni hotel vzeti, potem pa uno kozo voz okol, pa jo razvaja. Pha!!