cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Moja mami ima pobrito splovilo na črtico !!

clock-img

21.11.2011, 13:25

clock-img

mateyka

pencil-img

13812

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen
Najhuje je pa da imam spodaj materino znamenje zato raje ne brijem ker sem si ga že po pomoti prvič in se krasta dolgo ni zacelila.

to si daj pa pri dermatologu odstranit. jaz sem imela nekaj 3D znamenj po telesu in so se mi včasih kam zataknila, kar ni dobro. sem jih dala lasersko odstranit in je super user posted image

clock-img

26.11.2011, 14:02

clock-img

Aleš*

pencil-img

42

Ursa,  ko je človek star 45 je v najboljših letih in prehaja v še boljša. Spolnost takrat ni mrtva, niti v zatonu ampak se zelo razvija, če človek ne zanemarja odnosov in telesa. No hočem reči, da sploh ni nujno, da se človek počuti spolno mrtvega...
Občasno prebiram en angleški forum o spolnosti, kjer je glavna zvezda izkušena in modra gospa, ki jih šteje čez 70. Pa kljub temu opisuje zelo živahno, pestro in izpolnjujoče spolno življenje.

Tudi to, če se doma sprehaja gola, meni ni čudno. Dokler otroci niso najstniki, je to čisto OK. Potem jim postane nerodno.
Doma smo vendar sami domači ljudje, ki skrbimo drug za drugega... Golota je povsem naravna stvar (bolj kot obleka) in jaz jo doma ne vidim kot kaj čudnega.

< Sporočilo je popravil Aleš* -- 26.11.2011 14:06:16 >

clock-img

26.11.2011, 19:15

clock-img

picola1

pencil-img

2009

IZVIRNO SPOROČILO: Aleš*

Ursa,  ko je človek star 45 je v najboljših letih in prehaja v še boljša. Spolnost takrat ni mrtva, niti v zatonu ampak se zelo razvija, če človek ne zanemarja odnosov in telesa. No hočem reči, da sploh ni nujno, da se človek počuti spolno mrtvega...
Občasno prebiram en angleški forum o spolnosti, kjer je glavna zvezda izkušena in modra gospa, ki jih šteje čez 70. Pa kljub temu opisuje zelo živahno, pestro in izpolnjujoče spolno življenje.

Tudi to, če se doma sprehaja gola, meni ni čudno. Dokler otroci niso najstniki, je to čisto OK. Potem jim postane nerodno.
Doma smo vendar sami domači ljudje, ki skrbimo drug za drugega... Golota je povsem naravna stvar (bolj kot obleka) in jaz jo doma ne vidim kot kaj čudnega.

Lepo napisano...Upam, da še kej beremo od tebe v prihodnje (pa ne samo na spolnosti)...user posted image

Indijanska prerokba: Šele, ko boste posekali zadnje drevo, zastrupili zadnjo reko, ulovili zadnjo ribo, šele takrat boste spoznali, da denarja ne morete jesti.

clock-img

28.11.2011, 10:12

clock-img

ronja

pencil-img

15289

Odvisno od otrok, mene ni nikoli motilo, da se nismo skrivali. Ni glih, da bi kuhali goli, ampak ni pa nihče vlekel vseh oblek v kopalnico. Še zdaj ne kompliciramo glede tega, saj so moja družina, ne gledam jih kot spolne partnerje... Tudi taščo sem dostikrat videla v sp. perilu in obratno, če je pač tako naneslo, pa se mi to ni zdelo nič takega. Bom pa malo pazila, ko prideta malidve in bodoči sine v občutljiva leta, ziher je ziheruser posted image . A pa ti po pravici povejo, če jih vprašaš - da vem, a moram potem tudi poleti na vikendu doma skoz modrc od kopalk nosti (ga sovražim)?

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

clock-img

28.11.2011, 14:12

clock-img

NovakovJoža

pencil-img

22

Pri nas smo tudi vsi bol odprte narave. Edini nerodni čas je prišel ko sta v hišo prišla oba zeta... takrat res od začetka malo bolj paziš... vendar z leti še oni postanejo ''domači''. So pa res prva srečanja malo bolj smešna user posted image

Vsaka ženska je nemočna, dokler se ji ne posuši lak na nohtih.

clock-img

29.11.2011, 17:20

clock-img

Aleš*

pencil-img

42

A pa ti po pravici povejo, če jih vprašaš - da vem, a moram potem tudi poleti na vikendu doma skoz modrc od kopalk nosti (ga sovražim)?

Naša starejša dva nista, samo bolj zapirat se začno v kopalnico in pobegnejo, če je kdo bolj na lahno oblečen ali gol. Ko sešteješ dve in dve (njihova leta in odmikanje), ti je kuj jasno in si v prihodnje bolj rezerviran z njimi.

clock-img

25.05.2012, 08:00

clock-img

bimabo

pencil-img

7

ma primerno ???? seveda je primerno-zakaj pa ne ??? prav lepo je videt urejeno mucico, še bolje obdelovat takšno mucico....leta ne igrajo nobene vloge.....nosiš pač tisto v katerem se najbolje počutiš. Jst se ne bi branil 45letnice z obrito muco na črtico......RAJCING

clock-img

25.05.2012, 12:36

clock-img

Anonimen

ženska je pač urejena in se počuti sexi, hvala bogu

clock-img

10.02.2013, 22:29

clock-img

mimi112

pencil-img

2

Kako zanimivo, midva sva pa že preko 60. Naše dlake pa so res že kar sive - tu pa tam je še kaj temnega, če si jih obriješ so vsaj za 4 mesece do pol leta temne nato pa zopet britje, da skrijemo sivino. Leta pač opravijo svoje.

In ker hodiva na morje na Koversado se je treba uredit, al pač ne, saj tam vidiš vse mogoče.

clock-img

13.03.2013, 09:22

clock-img

Nastija

pencil-img

103

o dizs, s čem se obremenjuješ....pa kaj pol če jo ima, hvala bogu da skrbi za urejenost, da ne rata vsem na morju slabo, ker se izza kopalk vidijo dolge dlake....edino to da se gola sprehaja pred tabo...ne vem no.

clock-img

13.03.2013, 10:15

clock-img

Anonimen

hmmm.

clock-img

13.03.2013, 10:16

clock-img

Anonimen

in kaj potem?

clock-img

13.03.2013, 10:16

clock-img

Anonimen

sexi se samo počuti, stara je 45 let...

clock-img

13.03.2013, 10:18

clock-img

Anonimen

sedaj se bodo oglasile vse 35,40 + ki se počasi bližajo, da so ženske v teh letih tudi sexi, je je ena na 100

clock-img

13.03.2013, 10:18

clock-img

Anonimen

Ali pa raje na 500, ostale pa so zgubane itd.

clock-img

31.03.2013, 20:12

clock-img

TomTaylor

pencil-img

6915

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Ali pa raje na 500, ostale pa so zgubane itd.

Slabo si jih peglal.

Nihče vam ne more dati več, kot vam jaz lahko obljubim.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem