Ma daj, jaz težim 16.letni sestri, ko si z vsemi možnimi barvami maže nohte (ja ful je moderno če maš vsakega z drugo kričečo barvo namazanega), da za v šolo tega pač ne bo imela in pika. Lahko si jih namaže s prozornim ali pač tistimi nežnimi odtenki, zelene z rdečimi bleščičami pa je NO GO za šolo. V svoji sobi pa lahko experimentiraš in si lahko kaka želiš. Toliko bolj mi je pa no go, to na vrtčevskih in osnovnošolskih puncah. Če se že hočejo mazat, pa naj bo to prozoren lak, čeprav verjamem, da ni toliko zanimiv kot barbi roza. Ali pa jih namažite, pa naj to nosijo doma, ne pa vrtec in šolo. In potem imajo punce, ta lak toliko dolgo gor, dokler se sam ne odkruši oz, zbriše dol, ma ja res lepo. Če si jih lahk že namazala ji še zbriši. Make up na tako mladih dekletih , uh kaj čem tukaj sploh komentirat. Ok strinjam se s tem, da se z njim lahko zakrijejo napakice, pa malo poudarijo prednosti, samo to potem od srednje šole naprej. SAmo fora je, da če hočeš biti "in" se mora videt, da si namazan, zato heavy eyeliner pa živo rdeča šminka .Ma zgleda sem ful staromodna.
Glede učiteljice pa, kozmetični salon se gredo lahko tudi drugače, saj spletanje kit in drugačnih frizur mi sploh ne deluje slabo, samo mazanje z ličili in z laki? Pa naj učiteljici flekajo po obrazu in nohtih, naj jim nariše obraze in nohte oni pa naj jih barvajo po papirju, naj prinese svoje igrače pa se na njih igrajo vizažistke, po uporabi pa jih umijejo in jutri spet začnejo(sarcasm off) . Ne vem ampak, že vsaki ženski ne paše make up, sploh če si ga ne zna nanest, kako naj bi potem to zgledalo na otrocih. In ja da ne grem u detalje, da verjetno ne uporablja samo mineralnih ličil in 100% naravnih? Že tako dosti sranja damo na kožo, ni pa treba s tem začeti že tako zgodaj.