cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Junijski sončki-3. del :)

clock-img

03.12.2012, 11:11

clock-img

mini86

pencil-img

6050

še zmer sem ena velika darilna škatla presenečenjauser posted image

nč ne dogaja..

če maš račun za grad povej kako je in izak še ni bil razstavljen pa ti ga bodo pomoje vzeli nazaj

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

04.12.2012, 10:08

clock-img

dreamhorse

pencil-img

2115

Hej hoj...
No, držim pesti mini, da se čimprej rešiš...

Ne bom dala stran gradu, če ji ne bo zanimiv zdaj, pa kdaj drugič...še vseeno mislim, da ga bo vesela...

Mini, eno vprašanje... še vedno zbiraš magnetke za hladilnik... Grem januarja spet na toplo, pa sem na tebe študirala..

Lp

clock-img

04.12.2012, 13:53

clock-img

smrketa24

pencil-img

1144

sem zasledila, da je naša mini danes že rodila :) ima deklico Mijo user posted image user posted image user posted image

Tako da čestitke mini za malo lepotičko user posted image user posted image lepo se cartajte!

clock-img

04.12.2012, 14:12

clock-img

mini86

pencil-img

6050

Evo mene:)
od 7.18 se ze crklamo z mijo,tezka je 3450 g in velika 51cmuser posted image

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

clock-img

07.12.2012, 12:53

clock-img

dreamhorse

pencil-img

2115

Končno mi je uspelo na ta RR.. skos nekaj šteka...
Mini, čestitke... lepo se cartajte.... Jupi...najlepše darilo v teh prazničnih dneh...

clock-img

12.12.2012, 11:08

clock-img

dreamhorse

pencil-img

2115

Kje ste vse? Punce, meni se čvekaaaa

clock-img

02.01.2013, 09:08

clock-img

dreamhorse

pencil-img

2115

Punce, sreče, zdravja in veselja v letu 2013 vam želim....

clock-img

14.01.2013, 14:03

clock-img

mini86

pencil-img

6050

vidim da tale forum ne laufa večuser posted image

no mi smo super, čez 14 dni gremo v čatežke in vsi že komaj čakamo..

mija je pridna, marcel jo obožuje, midva pa itak veselauser posted image

se pozna da je punčka..ona bi da bi jo cel dan kdo gledu, jo ogovarjal..al ji pa 24 ur na dan držu dudo da bi ona lepo cucljalauser posted image ja res je razlika med fantki in punčkami..take male drama queen souser posted image user posted image

clock-img

15.01.2013, 12:59

clock-img

dreamhorse

pencil-img

2115

Ja mini, tale forum je čisto bye bye.
Mi je kar malo žal, sem vseeno rada, no saj še vedno, prebrala vaše vpise...

Mini, sem že enkrat napisala, pa nisi odgovorila.. še vedno zbiraš magnetke za hladilnik? 27.1 odputujemo, pa me zanima, če ti kakega pošljem?

Seveda, jaz imam samo punco, pa je bila kot dojenček res pravi balzam... nič joka, nič neprespanih noči... zdaj pa trma nadoknadi vse za nazaj :)
Še vedno je super pridna, je pa otrok, taki pač so..
Uživajte v Čateških....

Lp

clock-img

15.01.2013, 15:22

clock-img

mini86

pencil-img

6050

Ups pol sm pa spregledala..ja seveda se zbiram:)kam pa to gres

clock-img

16.01.2013, 09:54

clock-img

dreamhorse

pencil-img

2115

Super, potem bom pa mislila na tebe... Em, putujemo v Dubaj. user posted image
Tvoj naslov pa tako še imam nekje med zasebnimi sporočili...

clock-img

16.01.2013, 10:06

clock-img

mini86

pencil-img

6050

aaaaaaaaaaaaaa packauser posted image user posted image js bi šla tud..a je še kej prostora med prtlago..bom ful pridna, obljubimuser posted image user posted image

clock-img

17.01.2013, 12:05

clock-img

dreamhorse

pencil-img

2115

He he.. očitno bom morala vzet en poseben kovček za slepe potnike.. zdaj se vas je pa že enih par najavilo..
malo me je strah potovanja, drugače pa se zelo veselim.. vremenska napoved od 25-27 stopinj... jihaaaaa...

:) :) :)

clock-img

17.01.2013, 12:15

clock-img

mini86

pencil-img

6050

u sooonček..js bom kmalu rezervirala naš pag..čez 14 dni pa v čatežke..ni primerjave s tvojim izletom ampak bomo probal isto uživatuser posted image user posted image

clock-img

22.01.2013, 10:46

clock-img

dreamhorse

pencil-img

2115

Saj ni važno kam, glavno, da se boste imeli lepo,... da menjate okolje...
Mi smo rekli, da bomo vsako leto pozimi nekam šli, seveda če bodo finance dopuščale...
Ker je res filing, ko z bundo greš na letalo, potem pa prideš na toplo...
se že veselim.. in sem z eno nogo že na dopustu.

clock-img

26.02.2013, 09:46

clock-img

dreamhorse

pencil-img

2115

Mini, nisem pozabila nate, magnetek še počiva na mojem hladilniku. Z Žano sma že drugi teden doma, najprej viroza, potem vneto uho, jaz gripo... Samo, da pridem v civilizacijo, pa ti pošljem.

clock-img

06.03.2013, 09:24

clock-img

dreamhorse

pencil-img

2115

Ja pa babe, kaj ste res čisto obupale na RR?

clock-img

28.09.2016, 10:15

clock-img

mini86

pencil-img

6050

hej hej po 100 tih letih

kako ste kej

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem