mini, a ste bli vi mogoče v ikei v četrtek? in si ti imela oblečeno črtasto majico z zelenimi črtami, in imaš precej krajše lase kot ko sem te nazadnje videla? se mi zdi da sem vas videla....sam nisem bla ziher, zato se raj nisem oglašalauser posted image
jaaaaa....kokr brskam po spominu se ne spomnem nobenih vam podobnih
no morm pa priznati da me daje nosečnišča pozabljivost x 10254
kva ste kej nabavili?
mi smo postlo za marcela in pa omaro zanga..
drgač pa ja mam krajše in na irokezo in sem ful zadovoljna s to frizuro
no je danes prvič spal v veliki postelji in je suuuuper..navdušen totalno in je reku da nebi več v mejhni-smo jo itak že včeraj razstavili..
sm mela pa v soboto nezgodo k sm se spekla z vrelo vodo k se je polila po men in mam na trebuhu rdeč flek..skos mažem tako da mehurja verjetno ne bo..no še dobro sem jo odnesla..
mam pa en kveščen..si redno umivamo zobke pa vse..včasih z navdušenjem včasih malo manj navdušeno..no vse lepo in prav ampak NOČE si umivat zob z zobno pasto..probala vse pa ne pali..
sm mu en dan rekla da ne bo nobene čokolade al pa sladoleda če si ne bo umiv iz kolodontom..pa je bil takoj za..pa si je zaželel čokolado pa sem rekla da lahko ampak ko si bo umil iz pasto pa je raje brez ostal..sem zanalašč jedla pred njem sladoled če bi ga ganilo..je reku da bi on tud, sem rekla da lahko ampak ko si bo umil zobe..no pa si jih ni..seveda ni dobil cel dan nobene sladkarije ampak ga očitno to ne gane
pa sva šla skupi v trgovino, si je sam izbral pasto..ampak neeeeeee..niti probal je ni..ne pa konc..kaj narest
vem da pasta ni nekega bistvenega pomena, bolj zaradi našega bolšega občutka "svežine", ampak vseeno bi rada da bi si umival iz njo.