Se pa ukvarjam s "problemom" kaj tamaumu kupit za rd. Trenutno mislim na novega poganjalčka - 12 colskega namesto sedanjega 10-colskega. Igrač imamo pa že polno hišo, tako da če bodo na koncu ostale igrače bo dobil samo en kompletek lego kock.
ej a veš da tale roj.dan tud men ne gre iz glave že ene tri dni
![user posted image](http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif)
pa vem da bodo začeli že spraševati..
js sm mela ogledanega tistga bagra z roko v BC ampak ko sem ga videla v živo me je minilo-ni vreden niti 15€..za kolo se mi zdi naš še absolutno prehitro..ima par kolegic cca isto stare otroke pa majo že kšne par mescev če ne več ta kolo pa morjo vse jih poganjat otroc pa ne mrdnejo gor..mi smo mu zdj naštimal tist tri kolesnik k sm ga prej js porivala z ročko zdj se pa malo predela in je za pogajat samostojno..in o tistem kolesu bom razmišljala pol drugo leto
tko da ja sm še zmeri brez ideje..
no smo pa brez plenič..no več ali manj..sem kar malo huda-no ni to pravi izraz ampak ne vem kaj naj drugega rečem..ok za spat jih itak ima..no je suh-celo pot na dolensko je bil suh..če smo kje na obiku je on suh, če km gremo je suh..doma mu pa večkrat "uide"..je pa prov mala pizdica k ga uprašaš a greš lulat, mu rečeš pajt lulat on ne..še prej je reku ne bom povedal ko me bo..no ni tri min mim prav mami polulal sem se..in to se dogaja večkrat in sem seveda bolj sama v seb prou besna!!!!!isto za kakat..pejt kakat na kahlico..on spet ne in evo minuta-mami kaku sm
![user posted image](http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif)
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
če ga primem in samo hočm dat lulat je histerija da on ne gre..skratka mau nas piiiiiiiiii...
aja pa dva dni je bil čist suh, potem tret dan mislim da se je 2x pokakal pa 3x polulal..ok uredu..mu oblubim vodne balončke-evo ti ga SUH!!!!!!grrrrrrrrr
je pa dobil prvi dan bagra in ga noče več zamenat za plenico..no mislim da zdj tud nagrade ne palijo več in smo mu prepuščeni na ne/milost mokrih gat
kšna ideja?!?