Mene moski ne privlaci zgolj zato ker je moski; mora biti poseben, "specialen" moski, da bi me privlacil in taksni so redki. Normalno ali nenormalno - dol mi visi.
Podpis. In če bi bila na samotnem otoku z nekaterimi moškimi, vem, da mi tudi tam ne bi potegnili. Bi si skoraj rajiš kako fajn, seksi punco. Ker nekatreri mi pač ne potegnejo, pa mi je čisto vseeno, kaj imajo med nogami.
Hm.. no... primerjava je precej na trhlih nogah.... Cloveski nagon primerjati z umetno sodobno pridobitvijo - no go.
Spolni nagon se izraža (tudi v naravi) v več variantah, ni samo ena možnost;). Sicer pa sem primerjala seks v različnih pozah (človekova in bonobova pridobitev;) in kt. Kar ni tako zelo različno. Oboje je "za izven", ni primarni namen naredit potomca, kar je primarni namen spolnega nagona.
Govori o principih, ne o niansah. Polozaji in primernost le teh so najmocneje v domeni RKC, kar pa nima nobene zveze z naravnostjo nagonskega obnasanja in z njim povezanimi nagoni. Torej pomembno je seksati, kako seksas je pa ze brezveze predpisovati - kakor ti pase in kakor je "ucinkovito"
Lej, hotela sem razložit to: kakor je večini med nami fajn, da menjamo položaje, tako si nekateri popestrijo spolnost še na drugačne načine. Vsak si izbere, kaj mu je ok in kaj ne. Dokler je obema v paru všeč, super. Je pa neumno govorit o deviancah, ker nič od tega ni pogosto v naravi - tam je v gl. doggy style in parjenje predvsem med ovulacijo, da se naredi potomce. Mi pa smo že daleč od tega, zato se it nekaj: to pa ni naravno, je trapasto (pa tudi v naravi obstaja homoseksualnost, če smo že ravno pri tem).
Nisi odgovorila na vprašanje.
Zakaj bi bila kontracepcija deviantna? Kontracepcija ni produkt moderne dobe, tako kot je "seks vsepovprek in z vsakim, samo da je vzburljivo"; produkt moderne dobe je kontracepcijska tableta.
Če ostanemo pri primeru: en moški in dve ženski, ta skupina bi imela v naravi zelo dobre možnosti za preživetje;).
Vse ostalo bistvo je drugje.
Bistvo je itak vedno drugje - tudi pri ljudeh, ki se grejo trojčke, svingajo ali se grejo sadomazo. Gotovo se tudi oni znajo imet radi na tisti globlji način in njihove spolne prakse tu nimajo nobene vloge.
In ne vidim poante, da gre moški skozi vsa ta sita, potem pa iščem seks z žensko user posted image . Zakaj že? Ker me te vzburja, ker je zanimivo? Ali kaj je na tem tako privlačnega?
Enim so pač všeč tudi ali samo ženske.
Nekoga vzburjajo zenske nogavice, nekoga stopala, nekoga dominacija, nekoga menage a trois ...
Exactly. In tudi to, da te vzburjajo ženske nogavice, ni naravno, če smo ravno pri tem - v naravi ženskih nogavic ni bilo
. Pa se ti to ne zdi nič narobe, trojčki in homoseksualnost pa. Zakaj? Saj te nihče ne sili v to. komur pa paše, pa naj uživa. Kaj imava midve manj zato?
ceravno je IMO nadaljevanje vrste nekaj kar ni nujno povezano z nadaljevanjem vrste
Ne štekam, si se zatipkala ali je to kaka bolj filozofska varianta?
Ce bi sebe in svoje razumevanje privlacnosti postavila kot etalon kaj je naravno in kaj ne, kaj sprejemljivo in kaj ne... kmalu ne bi seksal noben z nobenim.. ker verjemi niti pod razno mi ni jasno "kaj za vraga najde Francka na Petercku" in obratno...
Zadrzek seveda stoji, da mi ne mora biti jasno i se me ne tice vse dokler je zadeva med odraslimi in zrelimi osebnostmi, ki odlocajo same zase po svobodni volji.
Podpis.
Nekdo pac rad poje krvav biftek... nikoli tega ne bom razumela, ampak.. saj me ne sili, da ga jaz jem... zakaj bi jaz njega silila, da ga ne je... - ker meni ni vsec krvav biftek?
Točno. In da bi mi on pridigal, kaj se grem, da jem samo in izključno prepečeno meso, čeprav je vendar naravno, da jemo surovega... bi ga nekam poslala. In isto je tu.