cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

ZA NAS (269. nadaljevanje)

clock-img

23.08.2005, 14:10

clock-img

buškica

pencil-img

982

AVTOR KNJIGE Dan Brown, isti pisec ki je napisal De Vincijevo šifro.

suoper knjiga

clock-img

23.08.2005, 14:22

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Hja morda bo rezultat tudi tak kot pri Bambi, ampak dvomim ;):)-;):)-;):)- Hja še malo pa bo 7 let najine zveze in to je baje ponavadi tisto kritično. Eh, bo že.;)

clock-img

23.08.2005, 14:24

clock-img

biba77

pencil-img

3943

Kaki kriticno!!! Vedno lepse je. Verjemi, midva tudi grema proti sedem (no, komaj sma dobro mimo sest), pa se mama taaaak fajn. :)-:bravo:
:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

clock-img

23.08.2005, 14:27

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Astra me veseli, da se mata fajn, saj midva se mava tudi, ampak včasih pa človeku le prekipi in potem nastopim še jaz trmasti kozorog 8)8)8)

clock-img

23.08.2005, 15:56

clock-img

Špela100

pencil-img

1091

Ej Anitka ne se kregat, je brez veze.Saj vem mene lahko moj do živčnega zloma pripravi v 5 minutah.V 5 minutah bi ga lahko od jeze ubila, ampak čisto zares...pol si pa rečem, da je čisto brez veze se kregati zaradi neumnosti in brezveznih stvari, ker je ta glavno , da smo zdravi.Saj veš v trenutku se ti lahko kaj zgodi in se ti vse spremeni, pol bi ti blo pa žal za vse besede in dejanja.

Saj vem da tudi to mora biti, ker se imaš pol še rajši.Jaz sem zdaj tudi v sedmem letu pa je čist kul.S prejšnjim pa sem se v sedmem letu razšla.

Joj sem naložila

clock-img

23.08.2005, 16:00

clock-img

pika74

pencil-img

6782

zdej sm pa jest mal zmedena

A je Špela100 = Špelka, k je delala tiste lepe obeske za RR srečanje?

:zmeden2::zmeden2::zmeden2:

clock-img

23.08.2005, 16:03

clock-img

Špela100

pencil-img

1091

Ne ne Pika74, jaz sem iz notranjske in niti slučajno se ne morem udeležiti vaših srečanj.Žal, imejte se še zame.

Špelka se bo pa še oglasila, sigurno, ne bo zdržala brez dobre družbe.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem