cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

[Brisano sporočilo]

clock-img

06.10.2011, 23:24

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.10.2011, 13:35

clock-img

Micy

pencil-img

726

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ne maram se mulituser posted image

Sem za to, da se stvari razjasnijo in furamo naprej. Ignor me ubijauser posted image

Točno tako, je tudi pri nama. Največ pol ure sva tiho, pa kregarije sploh ne dokončava, ker mi on vedno obrne hrbet in gre. pride čez pol ure nazaj, me vpraša če sem se umirila in nadaljujeva pogovor.

Imam pa nekaj v glavi, ki mi je svetovala ena gospa.

NIKOLI NE POJDI SPAT SKREGANA Z SVOJIM PARTNERJEM in tega se strogo drživa, ker nama je prelepo

Love is in di er.

clock-img

13.10.2011, 08:15

clock-img

Poka

pencil-img

1696

Po 6,5 letih še do zdaj ni trajalo dlje kot od večera do naslednjega jutra, se pravi ponoči, ko prespiš. Pa jaz ponavadi ne morem spat, ker mi gre to tako na živce, da se nekdo ni sposoben pogovarjat. Jaz vedno povem naravnost, moj pa ima to navado, ampak sta se tudi njegova dva ločila, tudi moj asta se, ampak sem bila premajhna, da bi to tako doživela. Pa ne, da pri nas ni bilo kreganjauser posted image , ko je bilo, je bila mama katastrofa, ampak jaz tega nisem prevzela, na srečo... user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem