cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Cena kosila - razredna stopnja

clock-img

18.10.2011, 09:16

clock-img

Nusika35

pencil-img

119

Jaz plačam 5,40€ za kosilo, pa pride ta mala lačna domov skoraj vedno...

clock-img

18.10.2011, 09:32

clock-img

benika

pencil-img

7793

Koliko plačaš za kosilo????? A si ziher, da tolko? Ker kosilo stane med 2-3€/dan. Pri nas plačujemo 2,50€/kosilo. Močno, močno dvomim, da ti plačaš še enkrat več.

Lačen pa tudi naš hodi domov, ker je preveč zbirčen. V kolikor meniš, da tvoja hči ne je kosila, jo odjavi. Simpl k pasulj.

clock-img

23.10.2011, 18:59

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: Nusika35
Jaz plačam 5,40€ za kosilo, pa pride ta mala lačna domov skoraj vedno...

Težko verjamem temu podatku. Dvomim da je na kateri koli šoli tako drago kosilo. Morda za izven, za šolarje pa ziher ne. Koliko pa potem plačate na mesec za hrano?

< Sporočilo je popravil ZARA -- 23.10.2011 19:00:51 >

clock-img

01.11.2011, 07:06

clock-img

sramežljiva

pencil-img

163

Pri nas je cena kosila za 1.-4.razred 1,7€,5.-9.razred pa1,9€,pop.malica pa stane 0,32€.Otroci se dovolj najejo,dodatek tudi dobijo- če želijo.Pri nas smo zadovoljni glede cene,kvalitete hrane-kuhajo jim prave juhe in jedi,nič iz vrečk teh instant zadev.Upam,da bo tako ostalo,glede na to,da imamo v družini 2 otroka z alergijami.Pa se vsaka malo večja greška pozna na koži.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem