cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Ob 3h več nikogar

clock-img

25.09.2011, 18:28

clock-img

LittleSun

pencil-img

2300

Pri nas v jaslih je bilo tudi tako, ko sem prišla ob 15.20 sta bila mogoče še 2 otroka, sedaj ko pa je v veliki skupini, pa je več otrok. Ampak tudi mi velikokrat koristimo babi servis, ki gre ponj ok. 14.30 ko se zbudi.

clock-img

27.09.2011, 21:14

clock-img

st1nina

pencil-img

32

Ja, zanimiva tema. Tudi midva sva se spraševala, kako delajo starši, da hodijo tako kmalu po otroke. Res je, da je v prvi starostni skupini, v kateri so otroci od enega leta do dveh let, ampak me je vseeno začudilo, to da so otroci v vrtcu le okoli štiri do pet ur. Naš malček pride v vrtec ob osmi uri in je med prvimi (če ni prvi, je pa drugi). Iskat ga hodimo med drugo in poltretjo uro in je med zadnjimi. pa, še to večinoma jih hodijo iskat starši. Bravo za take službe:)

clock-img

29.09.2011, 21:10

clock-img

PC Baby

pencil-img

1385

Midva tudi kombinirava. Jaz delam od 7.00 do 15.00, mož pa od 9.00 do 16.00. On ga pelje malo pred 8.00 v vrtec, jaz pa ga grem iskat ob 15.15.

clock-img

29.09.2011, 21:22

clock-img

Roberta69

pencil-img

1225

Pri nas je pred osmo (ko se začne naša skupina) v vrtcu redko kdo, po 16ti (ko se začne skupno varstvo) pa ravno tako. Večina naših staršev je zaposlenih v javni upravi in na fakultetah in so si vsi z lahkoto uredili skrajšane delavnike. Jaz sem se tudi čudila, da jih večina tako pozno pripelje, okrog pol devetih, in začne pobirat že okrog treh. Sicer je moj delavnik, prilagojen mojim potrebam, ampak v neki običajni službi, pa naj bi bil načeloma 8 ur, no pri starših v našem vrtcu ni tako.

Dva čmrljčka in ena čebelica - brneče kot v panju :)))

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem